Μκπ Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Σε λιγότερο από μήνα δίνω και θα δηλώσω οικονομική επιστήμη, όμως δεν έχω καταλάβει ακριβώς, όσο κι αν έχω ψάξει, ποιές οι διαφορές του συγκεκριμένου τμήματος ανάμεσα στο ΕΚΠΑ-ΟΠΑ. Κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει; Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από Μκπ
marmagia Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 δεν εχουν ουσιαστικές διαφορές. Το θεωρητικό υπόβαθρο που χρειάζεται ένας οικονομολόγος θα το πάρεις και απο τα δυο είτε ονομάζουν χ είτε ονομάζουν Ψ το μάθημα τους. Απο εκεί και πέρα είναι τι σου κάνει "κλικ" περισσότερο. Δες τα προγράμματα σπουδών
chill Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Απόφοιτος ΕΚΠΑ του τμήματος Ο. Ε. της σχολής ΝΟΠΕ. Στα δικά μου χρόνια υποτίθεται ότι η δική μας σχολή ήταν πιο θεωρητικού επιπέδου. Κ λέω υποτίθεται γιατί εγώ δεβ συνάντησα κάτι τέτοιο. Οκ υπήρχαν πολλά νομικά μαθήματα κ θεωρητικές κατευθύνσεις - οικονομική ιστορία - αλλά όχι τόσα ώστε να δωθει ο χαρακτηρισμός θεωρητικού επιπέδου. Στα δικά μου χρόνια επέλεξα τη συγκεκριμένη σχολή λόγω δυνατότερου ΔΕΠ. Σαν καθηγητές είχαμε πχ Κατσέλη, Βαρουφακη, Παπανδρέου (Αντρικό) κλπ. Οι δύο τελευταίοι ότι πιο τοπ έχω συναντήσει σε ακαδημαϊκό επίπεδο. Δεν ήθελες να τελειώσει κυριολεκτικά το μάθημα.
Μκπ Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Αν εισαι καλος σε αυτο που κανεις και σου αρεσει τοτε θα πας καλα απο οποιοδηποτε πανεπιστημιο. Αυτο που με μπερδευει λιγο ειναι αυτα που ακουγονται. Πχ εχω ακουσει οτι στην αγορα εργασιας δειχνουν μια παραπανω εκτιμηση ως προς το εκπα, απο την αλλη ομως εχω ακουσει επισης, οτι το εκπα εχει καποια μαθηματα τα οποια δεν εχουν καποια σχεση με τα οικονομικα ως επιστημη και πως το οπα εχει περισσοτερα μαθηματικα και αυτο παιζει μεγαλο ρολο σε αυτον τον τομεα και οτι εχει πιο εξειδικευμενα μαθηματα, επομενως ενας αποφοιτος του οπα εχει το προβαδισμα.
alan2 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Οπα - πρωην ασοεε ειχε βαρβατα μαθηματικα οταν ημουν φοιτητης αρα, εχε υποψην ισως ειναι λιγο πιο υψηλες οι απαιτησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα