MontzOlee Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση θέλω να κάνω σχετικά με Αγορές από το AMAZON.COM Ισχύει κανονικά ακόμα ότι όλα τα τέλη/ δασμούς και φόρους υπολογίζονται και φαίνονται, όλα στο checkout όπως και στα ευρωπαϊκά? Υπάρχει Πότε καμία περίπτωση να πληρώσω τίποτα έξτρα? Ίσως από "τρίτο" πωλητήγια παράδειγμα? Ευχαριστώ
spartak1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 37 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση θέλω να κάνω σχετικά με Αγορές από το AMAZON.COM Ισχύει κανονικά ακόμα ότι όλα τα τέλη/ δασμούς και φόρους υπολογίζονται και φαίνονται, όλα στο checkout όπως και στα ευρωπαϊκά? Υπάρχει Πότε καμία περίπτωση να πληρώσω τίποτα έξτρα? Ίσως από "τρίτο" πωλητήγια παράδειγμα? Ευχαριστώ Αυτο ισχύει, νομίζω, μόνο για τις αγορές που γίνονται (fulfilled by) από το ίδιο το amazon και ίσως όχι για όλα τα προιόντα. Από τρίτους πωλητές, συνηθως δεν υπάρχει αυτο. Σε κάθε περιπτωση πριν πληρώσεις θα σου βγαλει αν οι φοροι είναι προπληρωμένοι
MontzOlee Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 ευχαριστω για την απαντηση φιλε , ωστοσο αυτο που πιστευεις και εσυ ειναι οτι στο τελος οπως και να χει θα τα προπληρωσω ολα ετσι ? οχι τιποτα αλλο αλλα στην Ελλαδα , οι τελωνειακοί ειναι με τις μερες τους και δεν εχω καμια ορεξη πραγματικα. Χρεωνουν και κοστολογουν οπως ξυπνησαν το πρωι , αν κοιμηθηκαν καλα οκ αν τσακωθηκαν με την γυναικα της γ@μ$σες .. :@
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα