Προς το περιεχόμενο

Xbox Game Pass - Συζήτηση και απορίες [Xbox One][Xbox Series S|X]


Manos fot.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Xbox Pass είναι μια συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft για το Xbox One (μηνιαία συνδρομή) που προσφέρει πρόσβαση σε ένα κατάλογο από τίτλους για το Xbox One και του Xbox 360 για το Xbox One (μέσω backwards compatibility) καθώς και κάποιες εκπτώσεις στην αγορά επιλεγμένων τίτλων του Xbox One. 

Επίσημη web page: https://www.microsoft.com/el-gr/p/xbox-game-pass/cfq7ttc0k6l8/000B?activetab=pivot:gamesanddealstab&source=lp

Σχετικά Links στο insomnia:

-------------------------------------------------------------------------

Δεν μπορώ να ανανεώσω το Xbox game pass μου

Γεια σας της τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα μεγάλο πρόβλημα που αφορά το Xbox game pass. Ενώ έχω βάλει λεφτά μέσα στο λογαριασμό μου για να το πληρώσω μου βγάζει αυτό καθώς πηγαίνω να το ανανεώσω : 

"Ελέγξτε το λογαριασμό σας

Η επιλογή πληρωμής σε μια υπάρχουσα συνδρομή έχει απορριφθεί και αποκλείει αυτή την αγορά. Στο Xbox σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις. Εναλλακτικά, μεταβείτε στη διεύθυνση account.microsoft.com/services για να επιδιορθώσετε αυτό το πρόβλημα"
 
Ενώ έχω πάει στην διεύθυνση που μου λέει πάλι δεν γίνετε τίποτα, το χειρότερο είναι ότι κατά λάθος είχα βάλει να ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα χωρίς να το ξέρω και το παρατήρησα τώρα και για να το αλλάξω θα πρέπει να το πληρώσω. Επικρατεί ένας χαμός αν κάποιος έπαθε το ίδιο περιστατικό ή μπορεί να μου απάντηση θα το ήθελα πολύ. Ευχαριστώ!!!
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε καλησπέρα! Για αρχή πήγαινε στο settings , και βρες το subscriptions. Πάτα εκει και θα σε πάει στην σελιδα με τα auto renew πάτα πάνω τους και μετα κάνε turn of auto renew. Κάνε αυτό και απάντησε αν έγιναν turned off auto renew.

Επεξ/σία από Sybro
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν με αφήνει να πάω στα subscriptions μου βγάζει εδώ και λίγες μέρες :

Try again

There is temporary problem with the services.Please try again

Και μία φορά που κατά λάθος μπήκα το μόνο που μου έβγαζε ήταν να πληρώσω τώρα της συνδρομές μου (xbox live gold xbox game pass) αλλά δεν με άφηνε με το υπόλοιπο μου στο xbox. Ειλικρινά δεν ξέρω, το πρόβλημα αυτό τόσο καιρό δεν το είχα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σήμερα που μπήκα να το ξαναδώ, ενώ τόσο καιρό είχα την συνδρομή xbox live gold χωρίς να έχει λήξη, όταν έληξε αυτή μπορούσα μετά να κάνω ανανέωση την xbox game pass μου χωρίς να αλλάξω ή να ρυθμίσω τίποτα έτσι απλά και φυσικά έβγαλα την ρύθμιση για να ανανεώνεται αυτόματα απλά νομίζω ότι αν το έχεις να σου ανανεώνεται η συνδρομή αυτόματα κάθε μήνα και εσύ ένα μήνα δεν το πληρώσεις τότε μετά από λίγο καιρό θα μπορείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 μήνες μετά...

[xbox] Game Pass v. Gold Live

Είναι η πρώτη φορά που αποκτώ κονσόλα μετά την εποχή του Super Nintento (😛) και νιώθω σαν τον Αλέκο στην χώρα τον θαυμάτων...και όλα μου φαίνονται συναρπαστικά.

Ανοίγω αυτό το θέμα, για να δω τι πιστεύει η κοινότητα ότι είναι πιο χρήσιμη συνδρομή. Το Game Pass ή το Gold Live. Από ότι έχω καταλάβει το πρώτο είναι κυρίως ένα netflix, ενώ το δεύτερο η δυνατότητα να παίζεις online multiplayer παιχνίδια (π.χ. PubG, AC unity κτλ).

Υ.γ.: Ήθελα να βάλω και Poll αλλά βλέπω ότι στο insomnia δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα για μέλη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και τα δυο αγαπητέ εχουν την δικη τους αξία η οποια πολλαπλασιαζεται αν συνδυαστουν. εξηγώ:

αν θες να παιζεις πολλα σινγκλ παιχνιδια και δεν σε ενδιαφέρει το μουλτι, ούτε το να γνωρίσεις αλλα άτομα στο λαιβ, τοτε το pass ειναι μονόδρομος.

αν σου αρεσει το  competitive gameplay η το cooperative game play και επισης θέλεις να γνωρίσεις και μερικά άτομα να γίνετε παρεακι τοτε πας για γκολντ (και καβατζωνεις και τα δωρεάν παιχνιδια καθε μηνα σαν μπόνους).

υποθέτω δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω τι θα συμβεί αν ενωσεις/συνδυασεις τις παραπανω δυο παραγράφους.

 

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Xbox One Game Pass Απορία

Ένας φίλος μου είχε το xbox one και το άλλαξε σε xbox one s. Μέσα στο πακέτο είχε κουπόνι για 1 μήνα στο Game Pass. Όταν πήγε να το κάνει ενεργοποίηση του έβγαλε μήνυμα για new subscribers μόνο. Δε θυμόταν να είχε παλιότερα ενεργοποιήσει το Game Pass.

Αν κάνει νέο λογαριασμό χρήστη και το ενεργοποιήσει εκεί, τα παιχνίδια που θα έχει ο ένας ο χρήστης (που θα είναι κατεβασμένα από το Game Pass) θα μπορεί να τα παίζει κι ο άλλος; Θα είναι στον ίδιο χώρο αποθηκευμένα (είτε στον εσωτερικό δίσκο, είτε σε εξωτερικό δίσκο). Απλά θα αλλάζει ο χρήστης στην κονσόλα.

Επίσης μπορεί κάποιος να έχει 2 λογαριασμούς συνδεδεμένους στην κονσόλα ταυτόχρονα και να κάνει εναλλαγή μεταξύ τους χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να αποσυνδέεται από τον έναν και να συνδέεται στον άλλον γράφοντας πάλι τους κωδικούς;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε με τον νέο λογαριασμό να πάς family settings και να προσθέσεις τον παλιό λογαριασμό σαν family.

Αν θυμάμαι καλά, έτσι μπορείς να παίξεις τά πάντα και με τους 2 λογαριασμούς.

Αν όχι, θα πρέπει να παίξεις με την επιλογή home .

Μπορείς και με τους 2 λογαριασμούς να είσαι συνδεδεμένος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...

Εχω ενα μηνα δωρεαν games pass.Κατεβαζω τα παιχνιδια που μου δινει χωρις καμια χρεωση ετσι;

Επισης οταν ληξει τα παιχνιδια που εχω κατεβασει θα παιζουν κανονικα μετα;

Για online τι χρειαζεται;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι αγοραζεις παιζουν.Οτι κατεβαζεις απο την λιστα gamepass,οσο υπαρχει η συνδρομη παιζουν.Οταν ληξει η συνδρομη δεν θα παιζουν μεχρι να ανανεωσεις

Επεξ/σία από Mr_Terror
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...