Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, μετα απο ενα τηλεφωνημα απο αποκρυψη το οποιο αποδειχτηκε παρα πολυ υποπτο, θελω να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να ακουσω ξανα την κληση μου. 99,9% η απαντηση ειναι οχι αλλα ρωταω για καθε περιπτωση

Δημοσ.

Αν δεν την εχεις καταγράψει στο κινητό σου είναι αδύνατο να την ξανα ακούσεις.

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως τρόπος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fabricated είπε

τελεια... Στο σταθερό ηταν, για ευρεση του αριθμου το αποκλείω φαντάζομαι έτσι; 

Εκτός αν απειλήθηκε η ζωή σου, και το πεις στην αστυνομία, και είσαι τυχερός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Fabricated είπε

Πφφφ, μάλλον οχι δηλαδή... Ευχαριστω guys

Μικρό το κακό.Σε κλήσεις με απόκρυψη απλά δεν απαντάς.Στα κινητά υπάρχει ρύθμιση για μπλοκάρισμα σε κλήσεις με απόκρυψη που το δείχνει ως κατειλημμένο.

Αν έχεις όρεξη το σηκώνεις και λες:Κλείσε και θα σε πάρω εγώ.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Μικρό το κακό.Σε κλήσεις με απόκρυψη απλά δεν απαντάς.Στα κινητά υπάρχει ρύθμιση για μπλοκάρισμα σε κλήσεις με απόκρυψη που το δείχνει ως κατειλημμένο.

Αν έχεις όρεξη το σηκώνεις και λες:Κλείσε και θα σε πάρω εγώ.

Γενικά δεν με νοιάζει καν. Στο σημερινό μετά από συζήτηση κατάλαβα ότι ίσως πρόκειται για κάτι περίεργο και φοβάμαι. Τέλος πάντων εδώ που έφτασα μόνο να περιμένω μήπως γίνει κάτι μπορώ 🙄

Ας ρωτήσω και κάτι τελευταίο Μήπως δω κάνα φως. Ο άνθρωπος αυτός μου έδωσε επλωνυμο αι τηλέφωνο. Το τηλέφωνο στους καταλόγους είναι σε ένα άσχετο όνομα και όταν το καλώ λέει ότι δεν αντιστοιχεί σε αριθμό. Ίσως το έγραψα λάθος οπότε θέλω να δω αν με το επώνυμο υπάρχει παρόμοιο τηλέφωνο. Μπορώ να αναζητήσω κάπως τα τηλέφωνα του ΤΑΔΕ που ξεκινάμε από 69χχ; Γιατί στο επώνυμο του βγάζει 200 σελίδες...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Fabricated είπε

Γενικά δεν με νοιάζει καν. Στο σημερινό μετά από συζήτηση κατάλαβα ότι ίσως πρόκειται για κάτι περίεργο και φοβάμαι. Τέλος πάντων εδώ που έφτασα μόνο να περιμένω μήπως γίνει κάτι μπορώ 🙄

Ας ρωτήσω και κάτι τελευταίο Μήπως δω κάνα φως. Ο άνθρωπος αυτός μου έδωσε επλωνυμο αι τηλέφωνο. Το τηλέφωνο στους καταλόγους είναι σε ένα άσχετο όνομα και όταν το καλώ λέει ότι δεν αντιστοιχεί σε αριθμό. Ίσως το έγραψα λάθος οπότε θέλω να δω αν με το επώνυμο υπάρχει παρόμοιο τηλέφωνο. Μπορώ να αναζητήσω κάπως τα τηλέφωνα του ΤΑΔΕ που ξεκινάμε από 69χχ; Γιατί στο επώνυμο του βγάζει 200 σελίδες...

Κοίτα σε αυτή την εφαρμογή:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theengineer.greekcallerid

Επίσης με αριθμό τηλεφώνου στα site whocallsme.gr κλπ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fabricated είπε

Καλησπερα, μετα απο ενα τηλεφωνημα απο αποκρυψη το οποιο αποδειχτηκε παρα πολυ υποπτο, θελω να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να ακουσω ξανα την κληση μου. 99,9% η απαντηση ειναι οχι αλλα ρωταω για καθε περιπτωση

Σε καμία περίπτωση!! 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει λειτουργια που μπλοκαρει τις κλησεις με αποκρυψη και τους βγαζει μηνυμα "Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο συνδρομητής που καλέσατε έχει ενεργοποιήσει τη φραγή εισερχομένων κλήσεων από αριθμούς με απόκρυψη."

• *254# + YES ενεργοποιηση 
  • *254# + YES απενεργοποιηση
  •  
Επεξ/σία από k_w_t
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, k_w_t είπε

Υπαρχει λειτουργια που μπλοκαρει τις κλησεις με αποκρυψη και τους βγαζει μηνυμα "Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο συνδρομητής που καλέσατε έχει ενεργοποιήσει τη φραγή εισερχομένων κλήσεων από αριθμούς με απόκρυψη."

• *254# + YES ενεργοποιηση 
  • *254# + YES απενεργοποιηση
  •  

Για σταθερό η κινητό;Πάντως στα Samsung υπάρχει επιλογή αυτόματης απόρριψης για εισερχόμενες κλήσεις απο απόκρυψη η και για συγκεκριμένους αριθμούς που θες.Με το που καλεί ο άλλος ακούει οτι είναι κατειλημμένο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι τηλ ήταν ρε φίλε και σε αγχωσε? Μήπως ήταν καμία φάρσα από την εφαρμογή jokesphone που παίζει πολύ τελευταία? Με ηχογραφημένο μήνυμα που λέει ότι του χτύπησες το αυτοκίνητο, ότι σε έχει πιάσει κάμερα ασφαλείας κλπ. Είναι πολύ πειστικά.

Αυτές είναι φάρσες προηχογραφημενες που στέλνει ένας φίλος στον αλλον, κάνει παύσεις ρεαλιστικές, "ναι, ναι δεν σας ακούω καλά" κλπ. Απαντάς εσύ κανονικά, σε ηχογραφεί, και μετά στέλνει την ηχογραφηση, πίσω στον φίλο σου που σου έκανε την φάτσα για να γελάσει και αν θέλει να στην στείλει κιόλας.

Επιμενω να ψάξεις μήπως είναι αυτό γιατί και εγώ όταν μου το είχαν κανει, είχα τρομάξει.

Άκου εδώ για παραδειγμα

Επεξ/σία από sinikos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Για σταθερό η κινητό;Πάντως στα Samsung υπάρχει επιλογή αυτόματης απόρριψης για εισερχόμενες κλήσεις απο απόκρυψη η και για συγκεκριμένους αριθμούς που θες.Με το που καλεί ο άλλος ακούει οτι είναι κατειλημμένο.

Στο σταθερο το εχω .. 4νετ και wind δουλευει σιγουρα...

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
11 ώρες πριν, sinikos είπε

Τι τηλ ήταν ρε φίλε και σε αγχωσε? Μήπως ήταν καμία φάρσα από την εφαρμογή jokesphone που παίζει πολύ τελευταία? Με ηχογραφημένο μήνυμα που λέει ότι του χτύπησες το αυτοκίνητο, ότι σε έχει πιάσει κάμερα ασφαλείας κλπ. Είναι πολύ πειστικά.

Αυτές είναι φάρσες προηχογραφημενες που στέλνει ένας φίλος στον αλλον, κάνει παύσεις ρεαλιστικές, "ναι, ναι δεν σας ακούω καλά" κλπ. Απαντάς εσύ κανονικά, σε ηχογραφεί, και μετά στέλνει την ηχογραφηση, πίσω στον φίλο σου που σου έκανε την φάτσα για να γελάσει και αν θέλει να στην στείλει κιόλας.

Επιμενω να ψάξεις μήπως είναι αυτό γιατί και εγώ όταν μου το είχαν κανει, είχα τρομάξει.

Άκου εδώ για παραδειγμα

Την έχω χρησιμοποίησει και εγώ  αλλά δεν ήταν φάρσα 😅

Ήταν άνθρωπος που γνώριζε προσωπικά στοιχεία και έδωσε ψεύτικα στοιχεία για να τον καλέσω πίσω. Οπότε ήθελα να ελέγξω αν άκουσα λάθος τα στοιχεία που μου έδωσε η ταν όντως ύποπτο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...