Κλεανθηςςς Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Spoiler Καλημερα παιδια θελω να ρωτισω μερικ πραγματακια... Δινονται απο τον οπαπ αδεις προπο σε σιγκεκριμενες περιοχες...ακουσα οτι δινονται τζαμπα... Κ θελω να ρωτισω τα παρακατω 1)ειναι τζαμπα 2)αν ειναι αξιζει σε κωμοπολη 4000 κατ (νασε μονος βεβαια) 3) αν ειναι τζανπα ποσα θα χριαστουν για την διαμορδωση (90-100 τμ) Πχ καλωδιωσεις τηλεορασεις τραπεζια καρεκλες σκαμπο βαψιματα υπολογιστη κ οτι αλο χριαστει 4) σου δινει ο οπαπ κατι? Πχ παγκο πινακιδα κτλ Αυτα για την ωρα αν κεχω κιαλες αποριες παρακαλω μονο σοβαρες απαντισεις... Ευχαριστω Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από Κλεανθηςςς
Fotia Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Βλέπω πολλά να κλείνουν τελευταία .Κάτι έχει γίνει με τις συμβάσεις τους και δεν τους συμφέρει.
fastnq2 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Είχα κάνει μια μικρή ανάλυση σε ένα θέμα στα αθλητικά με τίτλο οπαπ η κάτι τέτοιο και είχαμε καταλήξει οι περισσότεροι ότι δεν αξίζε..Αλλα με τζάμπα άδεια σίγουρα αξίζει έστω μια δεύτερη σκέψη. Που το διάβασες αυτό?
Κλεανθηςςς Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Αμα μπειτε στο σαιτ του οπαπ τοχουνε αναρτημενο... Δινουν τις αδεις.που πηραν απο τους πρακτορες που κλεισανε... Για τζαμπαμπα μιλαμε οχι να δωσεις χρηματα Αν ξερει καποιος παραπανω πραγματα κ κυριος απο αυτα που ρωτισα ας μας πει
Backpacker Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δεν πιστεύω οτι αξίζει σαν επένδυση. Ειναι μαγαζί που θελει και καλό κεφαλαιο να ανοιξεις. Και μετά πάντα θελει να εχεις ρευστό από πίσω για να δίνεις αέρα σε παίκτες. Σε τόσο μικρή κωμόπολη οπως λες δεν αξιζει με τίποτα πιστεύω. Απ'τους 4000 ποσοι θα ειναι οι πελατες? Πάρα πολυ μικρό πελατολογιο και τα περιθωρια κερδους του ΟΠΑΠ ειναι τραγικά. Με 7% στο ΚΙΝΟ και κάτι αναλογα στο στοιχημα σκεψουν οτι πρεπει να τζιραρεις τουλαχιστον 1000 ευρώ την μέρα για να βγαίνεις με το ζόρι. Χώρια οτι μιλάμε για μαγαζί με ωράριο σκλαβιά. 9 το πρωι με 11 το βράδυ 360 απ'τις 365 μέρες τον χρόνο. Δούλευα καποιους μηνες μετά τον στρατό σε προποτζίδικο που ήταν στο τοπ5 επαρχίας πόλης με πληθυσμό 80.000. Είναι πολύ περίεργο επάγγελμα με πολλά αρνητικά.
Κλεανθηςςς Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Ευχαριστω εγω μενω σε κωμοπολη 3500 χιλ υπαρχει μονο ενα αυτος που τοχει ειναι (χαλβας) βαζει πιτσιρικια να δουλευουν ανασφαλειστα αυτος καθετε δεν τον ακουμπαει τπτ κ τα βγαζει περα μια χαρα παντος κ το προποτζιδικο του ειναι 25τμ δηλ κ δεν τον λενε να παει σε μεγαλητερο αλλα κ ειναι εχει περιθοριο να βγαλει κιαλα γτ εχει 2,5 τραπεζακια μεσα ουτε κινο καλα καλα δεν μπορεις να κατσεις να παιξεις
theoritikos Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Αν ανοίξεις μαγαζί opap play , τι κέρδος έχεις; προβλέπεται στην άδεια;
Lanike71 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Από τη στιγμή που μπήκε μέσα και ιδιώτης, ο κλάδος τους δέχεται πολλές πιέσεις. Θέλουν να έχεις ωραίο μαγαζί, να δουλεύεις όσο πιο πολλές ώρες μπορείς, να βάλεις υπαλλήλους κλπ. Και όλα αυτά, ενώ υποτίθεται είσαι εργοδότης...Αν κρίνω από αυτά που ακούω από το γειτονικό κατάστημα, δε συμφέρει.
StormGr Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Παιδια κλεινουν το ενα πισω απο το αλλο. Με τις νεες συμβασεις τα κερδη μειωνονται ενω παραλληλα αυξανεται το ωραριο λειτουργιας γιατι σε υποχρεωνουν να βαλεις και τα φρουτακια μεσα. Και σου λενε αμα ειναι εστω και ενα ατομο μεσα και παιζει δεν μπορεις να τον διωξεις και ας εχει παει και 2 το βραδυ. Συν οτι σου κανουν ενα σωρο κρυφους ελεγχους και προβλεπουν χιλιαδες ευρω προστιμα + κλεισιμο του μαγαζιου σου οποτε αυτοι θεωρησουν σωστο. Βεβαια απο την αλλη με τοσα που κλεινουν τον τελευταιο καιρο αυτα που θα μεινουν θα κανουν σιγουρα καλυτερη δουλεια, μεγαλυτερο τζιρο και θα μπορεσουν να εχουν και κανα υπαλληλο μεσα. Ειναι σιγουρα παντως μεγαλο ρισκο αυτη τη στιγμη το προποτζιδικο
kage Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εχουν κρυφα εσοδα...εκτος οπαπ Οπως και οτι αρκετοι εβαλαν μπαρ για καφε ποτο Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από kage
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 58 λεπτά πριν, StormGr είπε Παιδια κλεινουν το ενα πισω απο το αλλο. Με τις νεες συμβασεις τα κερδη μειωνονται ενω παραλληλα αυξανεται το ωραριο λειτουργιας γιατι σε υποχρεωνουν να βαλεις και τα φρουτακια μεσα. Και σου λενε αμα ειναι εστω και ενα ατομο μεσα και παιζει δεν μπορεις να τον διωξεις και ας εχει παει και 2 το βραδυ. Συν οτι σου κανουν ενα σωρο κρυφους ελεγχους και προβλεπουν χιλιαδες ευρω προστιμα + κλεισιμο του μαγαζιου σου οποτε αυτοι θεωρησουν σωστο. Βεβαια απο την αλλη με τοσα που κλεινουν τον τελευταιο καιρο αυτα που θα μεινουν θα κανουν σιγουρα καλυτερη δουλεια, μεγαλυτερο τζιρο και θα μπορεσουν να εχουν και κανα υπαλληλο μεσα. Ειναι σιγουρα παντως μεγαλο ρισκο αυτη τη στιγμη το προποτζιδικο Μιας και το έφερε η κουβέντα, σου είναι εύκολο να αναφέρεις συνοπτικά τι κριτήρια σου βάζει ο ΟΠΑΠ και αν έχει απαιτήσεις για να σου δώσει άδεια και να λειτουργήσει το μαγαζί; Π.χ. μπορώ εγώ να πάρω άδεια να ανοίξω το μαγαζί όπου θέλω και να το λειτουργώ όσες ώρες θέλω;
NemeSis1990 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 δε κανετε καμια δουλεια παραγωγικη ρε παιδια? λεω μπας και... 5 1
StormGr Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 40 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Μιας και το έφερε η κουβέντα, σου είναι εύκολο να αναφέρεις συνοπτικά τι κριτήρια σου βάζει ο ΟΠΑΠ και αν έχει απαιτήσεις για να σου δώσει άδεια και να λειτουργήσει το μαγαζί; Π.χ. μπορώ εγώ να πάρω άδεια να ανοίξω το μαγαζί όπου θέλω και να το λειτουργώ όσες ώρες θέλω; Δεν έχω μαγαζί εγώ αλλά το έχω ψάξει γιατί ήθελα να αγοράσω και πλέον λέω πάλι καλά ου δεν το έκανα. Φυσικά και έχει απαιτήσεις σε όλα. Αυτός θα σου πει που να βάλεις το μαγαζι. Πώς θα είναι τι θα έχει μέσα πόσα τετραγωνικά είναι πόσες ώρες θα είναι ανοιχτό και τέλος πόσα λεφτά θέλει από σένα να βγάζει την μέρα. Πλέον με την νέα σύμβαση έχει δικαίωμα να σου πάρει την άδεια παρά πολύ εύκολα. Για αυτό πολλοί δεν την υπέγραψαν και έκλεισαν και σε άλλους τους πήρε την αδεια
Lanike71 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 40 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Μιας και το έφερε η κουβέντα, σου είναι εύκολο να αναφέρεις συνοπτικά τι κριτήρια σου βάζει ο ΟΠΑΠ και αν έχει απαιτήσεις για να σου δώσει άδεια και να λειτουργήσει το μαγαζί; Π.χ. μπορώ εγώ να πάρω άδεια να ανοίξω το μαγαζί όπου θέλω και να το λειτουργώ όσες ώρες θέλω; Θα σου αναφέρω ένα γεγονός στο οποίο ήμουν μπροστά όταν έγινε. Σε σχετικά καλό και μεγάλο πρακτορείο, ήρθαν κάτι τύποι κοστουμάτοι, σα γιάπηδες, χαρτοφύλακες κλπ. Μαζί τους ήταν και 1-2 Έλληνες οι οποίοι ήταν μεταφραστές, αλλά σίγουρα ήταν του κλάδου του ΟΠΑΠ. Λίγα από αυτά που άκουσα, μιλούσαν για επενδύσεις, να αλλάξει το ένα και το άλλο στο μαγαζί, να βάλει υπάλληλο, να μένει ανοιχτός μέχρι αργά για να παίζει ο κόσμος κλπ. Θύμισε κάτι από διαπραγματεύσεις με την τρόικα... Ο ιδιοκτήτης ήταν εμφανώς προβληματισμένος με αυτά που άκουσε γιατί όλα αυτά σήμαιναν έξτρα έξοδα. Βέβαια, δεν ξέρω σε ποιά βάση μπορούν να σε πιέσουν οι τύποι, από τη στιγμή που κάποιος έχει ήδη άδεια. Κάποιος σχετικός θα ξέρει καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα