Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ok, ευχαριστώ. 

Στην σύμβαση που βρήκα μέσα στην ιστοσελίδα δεν είδα κάτι που να λέει για συγκεκριμένο όριο τζίρου ωράριο και τετραγωνικά. Προφανώς θα υπάρχει κάποια άλλη σύμβαση που δεν την έχουνε σηκώσει στην σελίδα τους.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε ρώτα κάποιον που κάνει την δουλειά και τον ΟΠΑΠ αν θες σίγουρες απαντήσεις.Μην γίνεσαι απαιτητικός.

• Like 1
Δημοσ.

Τα γραφόμενα μένουν, είπε κάποιος. Και ευτυχώς το mail σου παραδίδει αυτούσια τα αρχικά μηνύματα.

Απαιτείς για σοβαρές απαντήσεις, αλλά γράφεις, ότι θες με 3-4 μέρες τη βδομάδα, να παίρνεις 1400.

• Sad 1
Δημοσ.

Λοιπον ο γραπτος λογο μπερδευει μπορει να μην τογραψα κεγω σωστα δεν λεω.. 

Λοιπον ειπα 1400 για ενα μηνα οχι την βδομαδα κ ειπα 3-4 μερες εναλαξ δηλ την πρωτη βδομαδα του μηνα να δουλεψεις 4 μερες κ ο αλος 3ης την δευτερη βδομαδα 3 μερςς κ ο αλος 4 κ παει λεγοντας (οπου μια μερα 10 με 14 ωρες) δηλ μ.ο. 42ωρες κ τα 1400 δια 2 αφου θανε 2 ατομα δηλ 700€

Εγω βγαζω λιγοτερα δουλευοντας παραπανω κ ΒΡΑΔΥ...

Επισεις παρακαλεσα ατομα που ξερουν να με πουν οχι τι ακουσαν τι τους ειπαν...

Αλλα εδω δεν ξεραν καν οτι δινοντε αδειες τεσπα...

Ενας φιλος ειπε το σωστο κ λογικο ρωτα εκει για καλητερα κ αυτο εκανα κ εμαθα αυτα που ηθελα να μαθω...

Εσενα ποιο το προβλημασου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν 4-5 χρόνια έβλεπα όλο προποτζίδικα να ξεπετάγονται και τώρα πολλά από αυτά είτε έχουν κλείσει είτε έχουν το 1/4 του κόσμου. Εγώ θα αναλάμβανα τέτοια επιχείρηση μόνο αν  ήταν οικογενειακή και έβλεπα πως έχει κάποιο κέρδος. Να ανοίξω με τίποτα μιας και μαζεύει άτομα χαμηλού επιπέδου ( συνήθως ), είναι πολλές οι ώρες που πρέπει να μένει ανοιχτό και είναι επικίνδυνο να μην  μπουν μέσα και σε φάνε.

Επεξ/σία από Vasivouzoukos
  • Like 1
Δημοσ.

Φυσικα κεχουν κλεισει πολλα φυσικα κ μπορει να μην ειναι η καλητερη επενδιση ο καθενας το βλεπει οπως ξερει νομιζει κτλ...

Εγω ειπα πριν για εναν  που το εκλεισε κ γτ ο καθενας το μεταφραζει οπως νομιζει οπως ξερει οπως καταλαβενει... 

Ενα αλο που ξερω απο 3ον ομως (οχι τον προποτζη τον ιδιο ειναι το εξης: 

Εβγαζε 3 χιλ καθαρα τον μηνα ηταν σωστος σε καλο μερος κτλ το μαγαζι δικοτου...δεν υπεγραψε κ εκλεισε ξερεις γτ??? Γτ απο 3 χιλ το κερδος του θα πηγενε στα 2 περιπου πανω κατω (αποτι μουπαν) κ λεει γτ να δουλευω για 2 κ δεν νοικιαζω το μαγαζι ενα χιλ κ να μην κουραζομ...

Αληθεια ψεματα ο καθενας τα συμπερασματα του...το μαγαζι  το νοικιασε πριν ενα μηνα με 1100€ ηταν σε πολυ καλο μερος...

Οποιος θελει πληροφοριες ας με στειλει μνμ.

Για μενα οποιος θελει να ρισκαρει με κατι (στα 10-20 χιλ) εχοντας μια καβατζα κ εχει εναν αδερφο πατερα φιλο που θατου βγει μ.ο 7.5 χιλ (θανε δηλ 2 ατομα) κ αυτην την στιγμη ειναι ιδ.υπαλ. Τον 3-4-5 κατοσταρικων κ ειναι σωστος κ το ανοιξει σε σωστο μερος (αντικειμενικο αυτο) αξιζει θα διξει η ιστορια...

Δεν λεω θατο κανω η οχι ακομα το ψαχνω αλλα εμενα μου ακουγετε καλο βεβαια αυριο μπορει ναχω αλη γνωμη...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Κλεανθηςςς είπε

Λοιπον ο γραπτος λογο μπερδευει μπορει να μην τογραψα κεγω σωστα δεν λεω.. 

Λοιπον ειπα 1400 για ενα μηνα οχι την βδομαδα κ ειπα 3-4 μερες εναλαξ δηλ την πρωτη βδομαδα του μηνα να δουλεψεις 4 μερες κ ο αλος 3ης την δευτερη βδομαδα 3 μερςς κ ο αλος 4 κ παει λεγοντας (οπου μια μερα 10 με 14 ωρες) δηλ μ.ο. 42ωρες κ τα 1400 δια 2 αφου θανε 2 ατομα δηλ 700€

Εγω βγαζω λιγοτερα δουλευοντας παραπανω κ ΒΡΑΔΥ...

Επισεις παρακαλεσα ατομα που ξερουν να με πουν οχι τι ακουσαν τι τους ειπαν...

Αλλα εδω δεν ξεραν καν οτι δινοντε αδειες τεσπα...

Ενας φιλος ειπε το σωστο κ λογικο ρωτα εκει για καλητερα κ αυτο εκανα κ εμαθα αυτα που ηθελα να μαθω...

Εσενα ποιο το προβλημασου?

Εντάξει τότε, δεν κατάλαβα ότι ήταν για 700 το μήνα με 40 ώρες την εβδομάδα.

Αν είναι για τόσα λίγα, μην επιχειρήσεις.

Δημοσ.

Ναι ετσι ηθελα να το πω γιαυτο ειπα ο γραπτος λογος μπερδευει (σαυτο εγω φτεω βεβαια)

Ειναι γνωμη σου κ ειναι σεβαστη...

Τα 1400 ειναι κατα καποιο τροπο υποθετικο ποσο...

Μπορει νανε παραπανω μπορει κ λιγοτερα...

Για μενα τα 700χ2 σε αυτα τα ωραρια (εφοσον ειναι 2 ατομα) ειναι καλητερα απο αυτα που περνω (αλες συνθηκες εργασιας  εχω τωρα αλες θαχω μετα...

Βεβαια αποψη μου ο καθενας εχει την δικη του...

Κ το ρισκο ειναι 7,5 χιλ για μενα ειναι μικρο (για μενα) ετσι κιαλιως με τοσα ουτε περιπτερο δεν ανοιγεις ουτε ενα μικρο αμαξι δεν περνεις (καινουριο)...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου για να βγάζει το μαγαζί 1.500 καθαρά τον μήνα πρέπει να τζιράρετε οπως σου είπα γύρω στα 1100-1200 ευρώ την μέρα. Για τόσο μικρό μέρος δεν ειναι εύκολο ποσό.

Επίσης οι ώρες είναι σίγουρα παραπάνω. Γιατί τις περισσοτερες μερες τις βδομαδας (Τριτη τεταρτη τσαμπιονς λιγκ, πεμπτη γιουροπα λιγκ, πεμπτη παρασκευη-γιουρολιγκ) θα πρεπει να καθεσαι μεχρι τα μεσανυχτα τουλαχιστον. Δλδ απ'τις 9 το πρωι μεχρι 12 το βραδυ ειναι 15 ωρες. Δλδ σεμνα την μια βδομαδα 45 ωρες και την αλλη 60 ωρες οπως τα λες. Χωρια οτι καλοκαιρι οταν θα φευγει ο ενας αδεια ο αλλος θα πρεπει να δουλευει καμια βδομαδα σερι 15ωρα. Πρωτοχρονια ανημερα ανοιχτα. Παραμονη κατευθειαν για γαλοπουλα πριν την αλλαγη με το ζορι. Δεκαπενταυγουστο ανοιχτα.  Δεν πιστεύω οτι αξιζει τετοια σκλαβια για 700 ευρώ οπως λες (στην καλη περιπτωση γιατι οπως σου ειπα τα 1000+ ευρω τζιρο μεσο ορο καθε μερα δεν ειναι ευκολα. 

Επίσης στο ξαναλέω ειναι κλαδος που θα φας αναγκαστικά πολλές τόγκες και πρεπει να εχεις αρκετό αέρα απο πισω. Οι πληρωμες στον ΟΠΑΠ ειναι 2 φορες τηνε βδομαδα (Δευτερα,Πεμπτη) και θα εχεις παικτες που μπορει να σε πληρωνουν καθε 5-10-15-30 μερες οποτε θα πρεπει να κλεινεις τις τρυπες μονος σου. Χωρια καποιοι που θα σου ριξουν πιστολιές και θα χάσεις τα λεφτά σου. Αναπόφευκτο και στανταρ στον κλαδο. 

Επεξ/σία από Backpacker
Δημοσ.

Οσοι ξεκινούν τέτοιες δουλειές όπως πχ καφετέριες,ταβέρνες,ρακάδικα κλπ έχουν ήδη βοήθεια συμβουλευτική ή και οικονομική απο ανθρώπους που έχουν κάνει η κάνουν ακόμα την δουλειά.Αλλιώς το ρίσκο είναι αρκετά μεγαλύτερο,πόσο μάλλον στην εποχή που το κράτος "σκοτώνει" τις μικρές επιχειρήσεις και ευνοεί τις μεγάλες που πίσω τους είναι "μεγάλα κεφάλια".

"It's all about money"...

• Like 1
Δημοσ.

Στην περιοχη μου με λιγοτερο κοσμο μικρο μαγαζι κ ολα οσα ειπα παραπανω μην τα ξαναλεω βγαζει τοσα πανω κατω επισεις δεν δουλευει ποτε τοσες ωρες ανοιγει 10πμ κλεινει 10μμ

Κ 2 με 2,5 ωρες ειναι κλειστο το μεσημερι...(παντα) ποτε δεν τον πετυχα ανοιχτο μετα της 10 η μεσημερι.

Αρα δουλευει 10 ωρες την μερα κ οχι 15ωρα.... Ποιο παλια δουλευε κ ληγοτερο γτ εκλεινε το μεσημερι απο της 2 μεχρι 5

Τωρα εχει τις ακρες κ το κλεινει? Η το ωραριο ειναι αναλογο με την περιωχη? δεν ξερω...

Ο φιλος μου που δουλευει τωρα κ οι αλοι 2 που δουλευαν παλια με ειπε δεν εχε τογκες ουτε για πλακα γτ δεν εχει βερεσεδια...

Ειναι μονοπολιο γτ ειναι σε κωμοπολη οποτε δεν μπορουν να παν αλου... 

Οτι λεω  δεν το βγαζω απτο μυαλο μου δεν εχω λογο να πω ψεματα...

Κ αυτα τα χηματα τα βγαζει μονο απο το προπο δεν εχει παρελκομενα πχ αυτοματο πωλητη για καφε η σνακ δεν παν να του πληρωσουν λογαριασμους γιανα βγαζει κ αποκει το κατι παραπανω...

Κ κακα τα ψεματα το κερδος του οπαπ απτους προποτζηδες βγενει δεν νομιζω οτι τον συμφερει να τους κλεισει σιγουρα θελει να τους δωσει λιγα αλλα οχι να τους κλεισει...

Γτ για καθε ενα προπο που κλεινει χανει τουλαχ 200 χιλ για να μην πω 300 κ πανω...

Μπορει να κανω κ λαθος γιαυτο το ψαχνω αλλα ξερω 6 προπο κοντα στην περιοχη μου δουλευουν 3 απο τα 6 που ηξερα 

Τα 2 απτα 3 κανουν πολυ τζιρο

Το 3 ειναι στο χωριο μου με τα χρηματα που σας ειπα παραπνω

Το 4ος ειναι αυτο που σας ειπα οτι εβγαζε 3 χιλ καθαρα τον μηνα

Το 5ο ειναι αυτο που ενδιαφερομε κ το 6ο ειναι αυτο που εκλεισε γτ εγινε δημοσιος υπαλ. Αυτος που τοχε ...Που εβγαζε  1500 καθαρα...

Τα 6 προπο ειναι μηρασμενα σε 1 μικρη πολη 2 κωμοπολης κ ενα χωριο σε αναλογια (3 στην μικρη πολη απο ενα στις 2 κωμοπολης κ ενα στο χωριο)... Αποσταση  το ενα απτο αλο 15 χιλ ολα κ ολα μαζι...

Με 30 χιλ κατηκους ολα μαζι...

Οταν εχεις τετια οικονα κ ακους νασε λενε κλεινουν κ δεν βγαζουν κ 15ωρα ενο εσυ βλεπεις αλλα οτι δεν δουλευουν τοσο  κ αλλα πολλα μην τα ξαναλεμε...

Τι να πω...

Η δεν βλεπω καλα

Η με λεν ολοι ψεματα (κανενας δεν σε λεει την αληθεια αλλα οι 9 στους δεκα σε λεει παω χαλια κ κλεγετε κ στην πραγματικοτητα παει η μετρια η καλα αλλα οχι χαλια) 

Οτι εχω ακουσει μου ταχουν πει ατομα που τα ξερω χωρις ναχουν συμφερον να με πουν ψεματα 

Εχω δει κ κοδικους πυλης απο καποια προπο (η γνωστες ξερουν τι θα πει κοδικος πυλης ενος προπο) 

Η ειμαι σε περιωχη που δεν την πολυ ακουμπησε η κριση 

Η εχει πολους κουμαρτζηδες...

Τι να πω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...