santac Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 σας έχει τύχει ή πως θα αντιδρούσατε σε μια τέτοια κατάσταση; Εννοώ δηλαδή να είσαι σε μια σχέση που για διάφορους λόγους δε σε καλύπτει και να παραμένεις απλά και μόνο μέχρι να βρεις κάτι καλύτερο και να την κάνεις. αυτό που λέει ο λαός.. από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα. Αν μια σχέση δε σας κάλυπτε, θα φεύγατε αμέσως ή θα περιμένατε μέχρι να βρεθεί κάτι άλλο; να ξεκαθαρίσω ότι δεν εννοώ καταστάσεις εκμετάλλευσης του τύπου ..δε γουστάρω αλλά μένω επειδή έχει λεφτά και μου τα πληρώνει όλα. μπορούμε να βάλουμε κι αυτό στην κουβέντα αν θέλετε βέβαια αλλά είναι άλλο κεφάλαιο.
Stamer Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Τέλος πάντων... άμα είναι να κουβεντιάσουμε και λίγο σοβαρά (λίγο όμως), τότε εννοείται οτι αν δεν σε καλύπτει η σχέση κάνεις την χάρη στον εαυτό σου ΚΑΙ στον άλλον και το σχολάς γρήγορα. Το θέμα όμως επίσης είναι... αν ξέρεις γιατί δεν σε καλύπτει (αυτό θα σε βοηθήσει αργότερα), τι έχτισες με αυτή τη σχέση, πόσα χρόνια σχέση κ.λ.π. Ένα είναι σίγουρο, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύ ιδιαίτερες και την καλύτερη λύση σε προβλήματα την έχουν πάντα οι εμπλεκόμενοι. 3
santac Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 μπορεί να μη σε καλύπτει γιατί πολύ απλά υπάρχει μια ασυμφωνία χαρακτήρων (έτσι δε το λένε;). μαύρο ο ένας, άσπρο ο άλλος. αν το θέμα είναι πολύ έντονο οκ, την κάνεις άμεσα. ψυχική ηρεμία πάνω απ όλα. Αν όμως δεν είναι τόσο έντονο αλλά παρόλο αυτά ξέρεις ότι δε θα συνεχιστεί για πολύ αυτή η κατάσταση και σίγουρα θα γίνει το μπαμ, τότε; Φεύγεις ή συνεχίζεις ψάχνοντας μέχρι να βρεθεί κάτι και να φύγεις τότε; Γνωρίζω περίπτωση γνωστής μου κιόλας η οποία ήταν σε σχέση και δε γούσταρε και μόνο όταν γνώρισε άλλον και τον σιγούρεψε τότε την έκανε. Πιστεύω τέτοια συμπεριφορά έχουν περισσότερο οι γυναίκες.
Stamer Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, santac είπε μπορεί να μη σε καλύπτει γιατί πολύ απλά υπάρχει μια ασυμφωνία χαρακτήρων (έτσι δε το λένε;). μαύρο ο ένας, άσπρο ο άλλος. αν το θέμα είναι πολύ έντονο οκ, την κάνεις άμεσα. ψυχική ηρεμία πάνω απ όλα. Αν όμως δεν είναι τόσο έντονο αλλά παρόλο αυτά ξέρεις ότι δε θα συνεχιστεί για πολύ αυτή η κατάσταση και σίγουρα θα γίνει το μπαμ, τότε; Φεύγεις ή συνεχίζεις ψάχνοντας μέχρι να βρεθεί κάτι και να φύγεις τότε; Γνωρίζω περίπτωση γνωστής μου κιόλας η οποία ήταν σε σχέση και δε γούσταρε και μόνο όταν γνώρισε άλλον και τον σιγούρεψε τότε την έκανε. Πιστεύω τέτοια συμπεριφορά έχουν περισσότερο οι γυναίκες. Τέτοια συμπεριφορά έχουν και άντρες και γυναίκες εξίσου. Τώρα... αν ξέρεις οτι σίγουρα αργά ή γρήγορα θα τελειώσεις την σχέση, τότε απλά είναι πιο δίκαιο (και για τους δύο ξαναλέω) να το κάνεις πιο γρήγορα. Τί άποψη έχει ο άλλος/η? Μπορεί να κάνει διαφορετικά σχέδια. Ξέρεις ποιο είναι το σωστό αλλά ίσως περίμενες διαφορετικές απαντήσεις εδω για να σου δώσουν μία ώθηση προς αυτό που θα ήθελες να ακούσεις (πράγμα που δεν νομίζω να συμβεί) 1
santac Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 δε θέλω να το κάνουμε άντρες vs γυναίκες, απλά πιστεύω ότι συμπεριφορά αυτού του είδους... θα παρατήσουμε κάποιον όταν έχουμε εξασφαλίσει τον επόμενο ανήκει περισσότερο σε γυναίκες. δε λέω ότι το κάνουν μόνο γυναίκες. μπορεί να είμαι και λάθος αλλά αυτή είναι η άποψη μου. δε συμφωνώ και τόσο μαζί σου γι αυτό που λες δίκαιο. τι θα πει δίκαιο; δε περιμένω να πάρω κάποια ώθηση για να δικαιολογήσω κάποια μου κίνηση. η κίνηση έχει αποφασιστεί ήδη και δεν αλλάζει. απλά γίνεται κουβέντα
Stamer Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, santac είπε δε συμφωνώ και τόσο μαζί σου γι αυτό που λες δίκαιο. τι θα πει δίκαιο;
santac Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 και για να ολοκληρώσω λίγο το ερώτημα (πολλές φορές δε γίνομαι κατανοητός στο τι θέλω να πω) να δώσω άλλο σενάριο. δεν έχεις σχέση και βρίσκεις κάποιον-α που δε σου αρέσει και τόσο. εκεί τι κάνεις; συνεχίζεις σε φάση, αφού δεν έχουμε τίποτα και μας έκατσε αυτό προχωράμε αλλά ψαχνόμαστε για κάτι καλύτερο ή δε προχωράμε καν; γενικά δηλαδή το ερώτημα μου είναι: είστε της άποψης ότι αφού δεν έχουμε κάτι καλύτερο, πορευόμαστε μ αυτό που μας έκατσε και όσο πάει ή πιστεύετε ότι αυτή η συμπεριφορά δεν είναι "σωστή"; 2 λεπτά πριν, Stamer είπε θέλω να πω πως το εννοείς το δίκαιο. ότι και καλά κοροϊδεύεις τον άλλον-η έτσι;
Stamer Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, santac είπε και για να ολοκληρώσω λίγο το ερώτημα (πολλές φορές δε γίνομαι κατανοητός στο τι θέλω να πω) να δώσω άλλο σενάριο. δεν έχεις σχέση και βρίσκεις κάποιον-α που δε σου αρέσει και τόσο. εκεί τι κάνεις; συνεχίζεις σε φάση, αφού δεν έχουμε τίποτα και μας έκατσε αυτό προχωράμε αλλά ψαχνόμαστε για κάτι καλύτερο ή δε προχωράμε καν; γενικά δηλαδή το ερώτημα μου είναι: είστε της άποψης ότι αφού δεν έχουμε κάτι καλύτερο, πορευόμαστε μ αυτό που μας έκατσε και όσο πάει ή πιστεύετε ότι αυτή η συμπεριφορά δεν είναι "σωστή"; θέλω να πω πως το εννοείς το δίκαιο. ότι και καλά κοροϊδεύεις τον άλλον-η έτσι; Αυτό εννοώ, οτι κοροϊδεύεις τον άλλο. Αλλά πάνω απ'όλα, ο άλλος μπορεί να αρχίζει να χτίζει σε αυτή τη σχέση και έτσι όσο περνάει ο καιρός, τόσο χειρότερα θα του είναι όταν τον/την χωρίσεις. Και για να το φέρω ακριβώς στα λόγια σου: Ναι, είμαι της άποψης οτι παρόλο που δεν έχουμε κάτι καλύτερο, χωρίζουμε. Αν μείνω στην σχέση μέχρι να βρω άλλη, τότε αυτό δεν είναι σωστή συμπεριφορά. Στην αρχή της σχέσης είσαι? Ακόμα καλύτερα (και πιο τίμια τότε).
Adanos Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι, το να μένεις κάπου γιατί περιμένεις κάτι καλύτερο είναι το λιγότερο ηλίθιο. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από Adanos
alan2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, Adanos είπε Διαφωνώ με το ερώτημα "Να είμαι μαζί με μια μέχρι να βρεθεί καλύτερη". Όχι. Απαράδεκτο. Συμφωνω, το ενδιαφερον ειναι ατομα του αντιθετου φυλου τι πιστευουν σε αυτο.
Adanos Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 9 minutes ago, alan2 said: Συμφωνω, το ενδιαφερον ειναι ατομα του αντιθετου φυλου τι πιστευουν σε αυτο. Δεν νομίζω να έχει να κάνει τόσο με το φύλο αλλά με τον χαρακτήρα και το κοινωνικό κομμάτι.
tzelen Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Γιατί όχι, αρκεί να είναι τίμιο. Να μη σχεδιάζει ο ένας γάμους, 0.75 παιδιά, στεγαστικά δάνεια και κατοικίδιο, και ο άλλος είναι στην αναζήτηση νέων ευκαιριών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα