MORBID21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Ψαχνω δυο κινητα.Το ενα για εμενα το ενα για την κυρα.Εγω ερχομαι απο oneplus one και το κοριτσι απο ενα motorola g3 αν δεν κανω λαθος. Εγω αν δεν ειχε σπασει η οθονη και αν δεν ειχε ξελιγωθει η μπαταρια σε σημειο να φορτιζω εως 3 φορες τη μερα θα ημουν κομπλε. το μοτορολα τρελη απογοητευση απο την πρωτη μερα με αισχρα κολληματα μουφα καμερα μπαταρια οτι ναναι και γενικως κινητο για 80 ευρω και σε κλεβουν κιολας εγω ψαχνω κατι αντιστοιχο η καλυτερο απο αυτο που ειχα σε λογικη τιμη και να μη σπαει με την πρωτη τουμπα απο τα 40 εκατοστα με τη θηκη.Το λεω γιατι εχω ακουσει πολλα περιεργα οσο καιρο διαβαζω και ψαχνω καμποσο καιρο τωρα. Το αμορε κανα σοσιαλ αντε και κανα χαλαρο παιχνιδι αλλα πανω απολα καλη καμερα.οσο το δυνατον καλυτερη.παλι σε λογικη τιμη και κατα πασα πιθανοτητα απο ελληνικο μαγαζι γιατι τοσα χρονια μου εχουν σκασει τοσα ηλεκτρονικα ειδη που σε 5-10-15 μερες ειναι για αλλαγη η πεταμα που δεν με παιρνει να μπλεκω με εξωτερικα. κατσε να βαλω και τη φορμα για πιο επισημα 1 εγω 2 το μωρο 1) Το ποσό που διαθέτουμε:Ξερω γω κανα τετρακοσαρι και οι δυο μαζι αν γινεται 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):εγω θελω root ασφαλεια μοντες απολυτο ελεγχο και αξιοπιστια/καμερα σοσιαλ βιντεο ξυπνητηρι 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5.5μεχρι 6 εγω/μεχρι 5.5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):φωτακι για ειδοποιησεις,tap to wake που με βολευει απιστευτα/- 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;εμενα σε λογικα πλαισια/standar 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;ψηνομαι/μπα 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;ε δεν θα πρεπε? 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ποια ειναι η σωστη ρομ?η μπαντα ναι γιατι σημα δεν εχει πουθενα εδω 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;αρκετα 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό φανταζομαι android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; σιγουρα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Εδω μωρε 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);μπα 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουργιο για να μη μπλεκουμε παλι αυτα για τωρα και το κοιταμε peace
Zengar Zombolt Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Πάρτε από 1 Xiaomi Mi A1 ο/η κάθε ένας και πιστεύω πως είστε κομπλέ Μετά δεύτερη επιλογή Xiaomi Redmi 5 plus 1
saruman123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Xiaomi Mi A1 για την γυναίκα https://www.skroutz.gr/s/13506728/Xiaomi-Mi-A1-32GB.html και εσύ το htc u ultra https://www.skroutz.gr/s/11283803/HTC-U-Ultra-64GB.html 1
MORBID21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε Πάρτε από 1 Xiaomi Mi A1 ο/η κάθε ένας και πιστεύω πως είστε κομπλέ Μετά δεύτερη επιλογή Xiaomi Redmi 5 plus 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Xiaomi Mi A1 για την γυναίκα https://www.skroutz.gr/s/13506728/Xiaomi-Mi-A1-32GB.html και εσύ το htc u ultra https://www.skroutz.gr/s/11283803/HTC-U-Ultra-64GB.html Το Μi Α1 ηταν στις επιλογες μου για μενα λογω stock android,hardware πληκτρων,led ειδοποιησεων,usb type-c, gorilla glass 4 και καλη κεραια. Το τελευταιο βεβαια ειναι και στα αρνητικα γιατι διαβαζω παντου οτι το sar ειναι σε επιπεδα φουκουσιμα (την μεταλαξη την παθαινεις μονο οταν μιλας στο κινητο η και οταν αραζει και ψαχνει σημα?) Επισης η μπαταρια του ειναι 3000κατι mA και δεν μου φανηκε μεγαλη για 2018.Βεβαια λενε κραταει ανετα τελικα quick charge εχει η οχι?μαλλον οχι αλλα λογω type-c ειναι πιο πολλα τα αμπερ? ραδιο μαλλον δεν εχει αλλα κλαιν tap to wake εχει?ειναι θεμα hardware?αν δεν εχει μπορεις να βαλεις?πραγματικα με ενδιαφερει παρα πολυ Αν δεν το παρω θα ειναι λογω sar Γιατι η εκδοση 32gb εχει μονο 10 ευρω διαφορα με τα 64? Το HTC U ULTRA εχω διαβασει οτι εχει παρα πολυ καμερα χωρις να το εχω ψαξει ακομα τι αλλο προσφερει αλλα μερικοι προτειναν το Meizu M6 Note σαν οικονομικο κινητο με καλη καμερα Εχω διαβασει τοσο πολυ αλλα πρωτη φορα δεν μπορω να βγαλω ξεκαθαρο συμπερασμα
revolver1990 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Έχω το meizu m6 note, το φορτίζω άνα 2-3 μέρες ανάλογα,το λογισμικό του είναι λίγο παλιό αλλά σε 5-6 μήνες max θα πάρει αναβάθμιση σε flyme 7... αν θες βάζεις από τώρα την κινέζικη έκδοση με flyme 7 beta. Η κάμερα για τα 150 ευρώ από Ελλάδα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. Στα επίπεδα του redmi note 5 pro ίσως και καλύτερη...ειδικά η selfi cam. Δεν έχει όμως image stabilization. Για την γυναίκα θα ήταν solid επιλογή...πέρασε από κάνα κοτσόβολο ή όποιο άλλο κατάστημα είναι κοντά σου να το τσεκάρεις. Σε αυτά τα λεφτά για cameraphone και μέχρι τα 200 ευρώ είναι η καλύτερη επιλογή...μετά πας σε mi note 3 στα 240+ Δες εδώ samples. https://www.flickr.com/photos/146228843@N02/albums/72157689475993646
saruman123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, MORBID21 είπε Το Μi Α1 ηταν στις επιλογες μου για μενα λογω stock android,hardware πληκτρων,led ειδοποιησεων,usb type-c, gorilla glass 4 και καλη κεραια. Το τελευταιο βεβαια ειναι και στα αρνητικα γιατι διαβαζω παντου οτι το sar ειναι σε επιπεδα φουκουσιμα (την μεταλαξη την παθαινεις μονο οταν μιλας στο κινητο η και οταν αραζει και ψαχνει σημα?) Επισης η μπαταρια του ειναι 3000κατι mA και δεν μου φανηκε μεγαλη για 2018.Βεβαια λενε κραταει ανετα τελικα quick charge εχει η οχι?μαλλον οχι αλλα λογω type-c ειναι πιο πολλα τα αμπερ? ραδιο μαλλον δεν εχει αλλα κλαιν tap to wake εχει?ειναι θεμα hardware?αν δεν εχει μπορεις να βαλεις?πραγματικα με ενδιαφερει παρα πολυ Αν δεν το παρω θα ειναι λογω sar Γιατι η εκδοση 32gb εχει μονο 10 ευρω διαφορα με τα 64? Το HTC U ULTRA εχω διαβασει οτι εχει παρα πολυ καμερα χωρις να το εχω ψαξει ακομα τι αλλο προσφερει αλλα μερικοι προτειναν το Meizu M6 Note σαν οικονομικο κινητο με καλη καμερα Εχω διαβασει τοσο πολυ αλλα πρωτη φορα δεν μπορω να βγαλω ξεκαθαρο συμπερασμα Εδώ και καιρό έχει αναφερθεί αρκετές φορές το htc . Μπορείς να ψάξεις λίγο. Σαν σύνολο το htc είναι καλύτερο από το Meizu. Το Mi note 3 αξίζει σαν μια από τις καλύτερες συσκευές στην μεσαία κατηγορία αλλά όχι αγορά από Ελλάδα. Όπως επίσης και σύγκριση φωτογραφιών θα βρεις εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα