Προς το περιεχόμενο

Δίκτυο τηλεφώνων γραμμών


stakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας,

1) Εργάζομαι σε μια εταιρία που διαθέτει μερικά υποκαταστήματα στην Ελλάδα, σε κάθε κατάστημα έχουμε σύνδεση ΟΤΕ με static ip.

Θα ήθελα να ρωτήσω εαν υπάρχει λύση, εαν μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιον "ειδικό" που να μας προτείνει και να υλοποιήσει μια διαδικασία που να παρακάμπτουμε την χρήση ΟΤΕ και να έχουμε ενα δίκτυο τηλεφωνικών γραμμών μέσω internet που θα είναι πιο οικονομικό απο τα πάγια του ΟΤΕ και να έχουν και ενδοεπικοινωνία μεταξύ τους.

Όσον αφορά την static ip νομίζω υπάρχουν αρκετές εταιρίες που δίνουν.

2) Διατηρώ δικό μου γραφείο λογιστικό, θα ήθελα να έχω ενα "κέντρο" εσωτερικό με 1 κανάλι φωνής.

Δηλαδή εαν χτυπήσει το σταθερό να μπορεί ο υπάλληλος να μου μεταφέρει την γραμμή μέσα, εκτός εαν γίνετε με τον παλιό τρόπο, να σηκώσω και εγώ το ακουστικό και μετά να το κλείσει ο υπάλληλος.

 

Ευχαριστώ πολύ.

 

 

Επεξ/σία από stakas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1)Αν  εννοείς να κόψεις τα πάγια τηλεφώνου απο την σύνδεση ιντερνετ αυτό δεν γίνεται. Όσο για το πρώτο ερώτημα, δες ενα κέντρο voip

2) Αγορασε ενα τηλεφωνικο κεντρο, η Panasonic ειναι κορυφή σε αυτα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1) Αλλάζεις πάροχο πιο φθηνό στα πάγια από τον ΟΤΕ, και τον κρατάς για την σύνδεση ίντερνετ. Μιλάς με πάροχο VoIP (modulus,yuboto,voiceland κ.α.) τους λες τι θες και σου προτείνουν! Με VoIP κέντρα ή virtual pbx (κέντρο στο cloud) μπορείς να μοιράζεις τηλεφωνία σαν εσωτερικά σε όλα τα υποκαταστήματα...και ότι θέλεις κάνεις τέλος πάντων.

Αλλά η αξιοπιστία της τηλεφωνίας σου εξαρτάται από την αξιοπιστία της σύνδεσης ίντερνετ,το uptime του κέντρου σου και την αξιοπιστία των VoIP συσκευών σου.

2) Μπορείς να πάρεις ένα τηλ κέντρο ή να πάρεις ένα fxs gateway και ένα raspberry pi και να φτιάξεις δικό σου VoIP κέντρο με VoIP τηλεφωνικές συσκευές!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποτε συνεργαζομουν με την space hellas που εκανε αυτα με τα εσωτερικα τηλεφωνα, μεταξυ διαφορων πολεων ανα την Ελλαδα. 

Επεξ/σία από M@dB0x
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...