Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια συσκευη στο χωριο την οποια θελω να την ενεργοποιω/απενεργοποιω απο το σπιτι μου το οποιο βρισκεται μακρια.

Στο χωριο υπαρχει internet ενα οn/off θελω να κανω πως?

Ευχαριστω 

Δημοσ.

Δεν θελω ομως να ειμαι συνδεδεμενος στο ιδιο δυκτιο.

Θελω να χειριζομαι την συσκευη απο αποσταση οχι ομως στον ισιο χωρο.Αυτο κανει την δουλεια αυτη?

Δημοσ.

Τι συσκευή είναι ? Λάμπα ή υπολογιστής ας πούμε?

Αν είναι on/off , δηλαδή λάμπα, μοτέρ, ποτιστικό κλπ θες απλά μια πρίζα wi fi.

Αν θες κάποιο σύστημα με λογισμικό είναι πιο σύνθετο το θέμα

13 λεπτά πριν, dmpatanis είπε

Δεν θελω ομως να ειμαι συνδεδεμενος στο ιδιο δυκτιο.

Θελω να χειριζομαι την συσκευη απο αποσταση οχι ομως στον ισιο χωρο.Αυτο κανει την δουλεια αυτη?

Τι εννοείς να είσαι συνδεδεμένος σε άλλο δίκτυο ?

Δημοσ.

Δεν υπαρχει θέμα, είτε παιρνεις ενα sonoff ειτε ενα broadlink που εχει και ετοιμο smart plug. ποσα Watt/Ampere ειναι αυτό το μοτερ;;

Δημοσ.

Εχω εναν προγραμματιστη ποτισματος στο εξωχικο και θελω να τον ενεργ.απενεργ αλλα απο το δπιτι μου.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dmpatanis είπε

Εχω εναν προγραμματιστη ποτισματος στο εξωχικο και θελω να τον ενεργ.απενεργ αλλα απο το δπιτι μου.

Νομιζω απαντήθηκε, διάβασε το ποστ του @paylidis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dmpatanis είπε

Αυτοί συνήθως έχουν έναν σκασμό από ρυθμίσεις για να προγραμματίσεις πότε θα λειτουργούν αυτόματα (χρόνος, διάρκεια, ζώνες κλπ) , δεν χρειάζεται να τον ανοιγοκλείνεις από απόσταση εσύ.

Αν είναι με μπαταρία δεν έχουν ανάγκη την αλλάζεις συνήθως μία φορά τον χρόνο.
Αν είναι ρεύματος (ακριβότερα μοντέλα) πρέπει να εξασφαλίσεις είναι ότι σε περίπτωση διακοπής δεν θα χάσουν τις ρυθμίσεις τους π.χ. με ένα μικρό UPS.
Επίσης υπάρχουν και αισθητήρες υγρασίας έτσι ώστε αν έχει βρέξει και το έδαφος είναι υγρό να μην ανοίξει ο προγραμματιστής.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 1
Δημοσ.

Για αυτο το λογο τον θελω.ειχα προγραμματισει να ποτιζει τον Απριλιο που ειχε ζεστες αλλα τωρα δεν χρειαζεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...