Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Ο Πολιτισμός ενός έθνους διακρίνεται από τον τρόπο, με τον οποίο οι άνθρωποι συμπεριφέρονται στα ζώα.

Μαχάτμα Γκάντι

Αναφορά σε κείμενο

Το γεγονός πως ο άνθρωπος γνωρίζει το καλό και το κακό, αποδεικνύει την ανωτερότητα της σκέψης του σε σχέση με τα ζώα. Το γεγονός πως παρ’ όλα αυτά, κάνει το κακό, αποδεικνύει την ηθική κατωτερότητα σε σχέση με τα ζώα.

Mark Twain

Αναφορά σε κείμενο

Γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα.

Μ. Λουντέμης

• Like 2
  • Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, vali said:

Ας σταματήσουμε επιτέλους τις εξισώσεις και τους παραλληλισμούς των ζώων με ανθρώπους. Δηλαδή αν είμαι ναυαγός σε σχεδία μαζί με το σκύλο μου και ένα παιδί, ετοιμοθάνατοι από την πείνα, θα πρέπει να ρίξουμε κλήρο ποιός θα φαγωθεί;

Αν εισαι σε σχεδία με το παιδί σου και ενα ξένο παιδάκι χωρίς σκυλάκι ή προβατάκι, φαντάζομαι θα αποφασιζες να πεθάνετε ολοι μαζί απο την πείνα για ηθικους λόγους? :P

Συνεχιστε κι άλλο με επιχειρήματα δημοτικού κάνοντας πως δεν καταλαβαίνετε... :)

• Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μαχάτμα Γκάντι

Mark Twain

Μ. Λουντέμης

Αν ο αλλος δουλευει απο τα χαραματα μεσα σε θορυβους κτλ και γυριζει μεσημερι να ξαπλωσει να ηρεμησει και ακουει γαβ και γουβ γιατι εκλασε μια γατα θα τον νοιαξει τι εγραψε ο Λουντεμης νομιζεις...

Επεξ/σία από Howl
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Howl said:

Αν ο αλλος δουλευει απο τα χαραματα μεσα σε θορυβους κτλ και γυριζει μεσημερι να ξαπλωσει να ηρεμησει και ακουει γαβ και γουβ γιατι εκλασε μια γατα θα τον νοιαξει τι εγραψε ο Λουντεμης νομιζεις...

Αν κλαίει το διπλανό παιδάκι? :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, vali είπε

Δηλαδή αν είμαι ναυαγός σε σχεδία μαζί με το σκύλο μου και ένα παιδί, ετοιμοθάνατοι από την πείνα, θα πρέπει να ρίξουμε κλήρο ποιός θα φαγωθεί;

Δε θα ριξουμε κανεναν κληρο.Ο καθενας εχει τη δικη του λογικη/νοοτροπια.ΔΕ μπορεις να επιβαλλεις σε κανεναν το σκεπτικο σου.Εχουμε μια μανια εμεις οι ανθρωποι να θεωρουμε τον αλλον τρελο επειδη ερχεται σε κοντρα η λογικη μας.

Ξερω ατομα που αν οδηγουσαν στον δρομο και ειχαν μια επιλογη να διαλεξουν ,αν θα πατησουν ενα σκυλι η ενα παιδι αυτο θα ηταν δαγκωτο το παιδι.

Συμβιβαστειτε με την ιδεα οτι δεν υπαρχει ΜΙΑ λογικη οσο hardcore και να ακουγεται.

Επεξ/σία από Στεφανος123
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Howl είπε

Αν υπάρχει ένας κάγκουρας που κάνει βόλτες με κομμένη την εξάτμιση ή με smart και την μουσική στην διαπασών? Αν υπάρχει μια γειτόνισσα που βλέπει τέρμα Τατιάνα? 

Αν, λέμε τώρα μας ενοχλούν μόνο τα σκυλιά και τα γατιά και όχι τα υπόλοιπα ζώα... 

• Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, billdanos said:

Μήπως (λέω εγώ τώρα) το παιδάκι θα ειναι ΜΕΣΑ στο σπίτι, ενώ ο σκύλος στην αυλή; 

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μαχάτμα Γκάντι

Mark Twain

Μ. Λουντέμης

Εις θηρια καταναλισκοντας ανθρωποις οφειλομενον.     Ιουλιος Καισαρ

Ας μην το ρηξουμε τωρα εκει......... στο τι ειπαν επιφανεις ανθρωποι

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, guy_threepwood said:

Μήπως (λέω εγώ τώρα) το παιδάκι θα ειναι ΜΕΣΑ στο σπίτι, ενώ ο σκύλος στην αυλή; 

Αν τα ακούω και τα 2?

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, guy_threepwood είπε

Δηλαδή δεν μας ενοχλεί το γάβγισμα μέσα στο σπίτι και μας ενοχλεί τώρα το κλάμα του μωρού έξω από το σπίτι?

• Super Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, Στεφανος123 said:

Δε θα ριξουμε κανεναν κληρο.Ο καθενας εχει τη δικη του λογικη/νοοτροπια.ΔΕ μπορεις να επιβαλλεις σε κανεναν το σκεπτικο σου.Εχουμε μια μανια εμεις οι ανθρωποι να θεωρουμε τον αλλον τρελο επειδη ερχεται σε κοντρα η λογικη μας.

Ξερω ατομα που αν οδηγουσαν στον δρομο και ειχαν μια επιλογη να διαλεξουν ,αν θα πατησουν ενα σκυλι η ενα παιδι αυτο θα ηταν δαγκωτο το παιδι.

Συμβιβαστειτε με την ιδεα οτι δεν υπαρχει ΜΙΑ λογικη οσο hardcore και να ακουγεται.

Εγώ συνήθως οταν εκνευρίζομαι σε τέτοια θέματα, εχω στο μυαλό μου τα άτομα που αν οδηγούσαν στο δρόμο και εβλεπαν ενα σκύλο, μια αλεπού, κλπ, θα γκαζωναν για να το πατήσουν.

Και έχουμε πάρα πολλούς τέτοιους... 

3 minutes ago, AtiX said:

Δηλαδή δεν μας ενοχλεί το γάβγισμα μέσα στο σπίτι και μας ενοχλεί τώρα το κλάμα του μωρού έξω από το σπίτι?

Ολα στα μέτρα μας για να κρύψουμε τις πραγματικες μας απόψεις... :)

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AtiX είπε

Αν υπάρχει ένας κάγκουρας που κάνει βόλτες με κομμένη την εξάτμιση ή με smart και την μουσική στην διαπασών? Αν υπάρχει μια γειτόνισσα που βλέπει τέρμα Τατιάνα? 

Αν, λέμε τώρα μας ενοχλούν μόνο τα σκυλιά και τα γατιά και όχι τα υπόλοιπα ζώα... 

Για τον καγκουρα με την εξατμιση πρεπει να φροντισει η τροχαια.

Πρεπει να καταλαβαινουν ολοι καποια πραγματα.

Στη κοπελα εκαναν παρατηρηση οι γειτονες.

Οχι 1 περιεργος γειτονας. Γειτονες. Πολλοι.

Παει να πει ο σκυλος οντως ενοχλει, κανει φασαρια.

Ο σκυλος δεν καταλαβαινει η ιδιοκτητρια του πρεπει να βρει την λυση.

Μην εξισωνετε σκυλους και μωρα.

Οπως δεν μπορουν να εξισωθουν κατσικια και μωρα.

Κοτες και μωρα.

Χαμστερ και μωρα.

Γιατι ο σκυλος να αποτελεσει εξαιρεση σε σχεση με τα αλλα ζωα και να του συμπεριφερομαστε προνομιακα σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο ζωο?

Θελω να σας στησει κανενας τρελος κανενα κοτετσι, να βαλει και ενα κοκορα και στις 1,2,4 τα ξημερωματα να αρχιζει τα κικιρικου.

Καθε βραδυ. Και να μην σταματαει.

Τοτε να σας δω.

Εχει συμβει σε μενα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mp123 είπε

Εις θηρια καταναλισκοντας ανθρωποις οφειλομενον.     Ιουλιος Καισαρ

Ας μην το ρηξουμε τωρα εκει......... στο τι ειπαν επιφανεις ανθρωποι

Αναφορά σε κείμενο

Γιατί ο άνθρωπος να μην είναι τόσο σκληρός όσο η Φύση;

Χίτλερ

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το διπλανο παιδακι ειναι ανθρωπος.

Τοσο απλο.

Μιλαμε για μωρο τωρα μηνων.

Αν μιλαμε για κανα 5 χρονο που σηκωνει τον κοσμο εννοειται κανουμε παρατηρηση στους γονεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Hlektra33 είπε

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΚΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΓΑΥΓΙΖΕΖΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΥΛΙ ΓΙΑΤΙ ΚΕΛΑΙΔΑΕΙ,ΜΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,ΕΔΩ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ Κ ΟΔΗΓΕΙΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΕ ΜΟΥΤΖΩΝΕΙ,Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΛΕΕΙ ΑΝΤΕ Κ Γ........ Μ....... Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΑ Σ ΕΝΟΧΛΗΣΕ!

Κανένας δεν είπε να μην πάρεις σκλι.

Αλλά όταν πάρεις να ξέρεις και να μπορείς να αντιμετωπίσεις τέτοιες παρόμοιες καταστάσεις πριν φτάσεις να έχεις φασαρίες.Εκεί είναι το θέμα.

Μπορείς;Πάρε.

Δεν μπορείς;Μην παίρνεις.

Εγώ μένω Γερμανία σε χωριό και ο κάθε τρίτος κάτοικος έχει σκλι.

Αλλά ποτέ δεν ακούς τίποτα γιατί η αστυνομία πραγματικά κοπανάει άσχημα,αλλά υπάρχει και στην συνείδηση του κόσμου,σε αντίθεση με την Ελλάδα που από το πρωί ως το βράδυ ακούς σκυλιά,ειδικά στα χωριά.

Όσο για τα πουλιά,ναι να μην πάρεις ποτέ.Εσύ θα ήθελες να ζεις σε κλουβί;

Επεξ/σία από palawiaris
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...