AtiX Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Αναφορά σε κείμενο Ο Πολιτισμός ενός έθνους διακρίνεται από τον τρόπο, με τον οποίο οι άνθρωποι συμπεριφέρονται στα ζώα. Μαχάτμα Γκάντι Αναφορά σε κείμενο Το γεγονός πως ο άνθρωπος γνωρίζει το καλό και το κακό, αποδεικνύει την ανωτερότητα της σκέψης του σε σχέση με τα ζώα. Το γεγονός πως παρ’ όλα αυτά, κάνει το κακό, αποδεικνύει την ηθική κατωτερότητα σε σχέση με τα ζώα. Mark Twain Αναφορά σε κείμενο Γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα. Μ. Λουντέμης 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 16 minutes ago, vali said: Ας σταματήσουμε επιτέλους τις εξισώσεις και τους παραλληλισμούς των ζώων με ανθρώπους. Δηλαδή αν είμαι ναυαγός σε σχεδία μαζί με το σκύλο μου και ένα παιδί, ετοιμοθάνατοι από την πείνα, θα πρέπει να ρίξουμε κλήρο ποιός θα φαγωθεί; Αν εισαι σε σχεδία με το παιδί σου και ενα ξένο παιδάκι χωρίς σκυλάκι ή προβατάκι, φαντάζομαι θα αποφασιζες να πεθάνετε ολοι μαζί απο την πείνα για ηθικους λόγους? Συνεχιστε κι άλλο με επιχειρήματα δημοτικού κάνοντας πως δεν καταλαβαίνετε... 3
Howl Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, AtiX είπε Μαχάτμα Γκάντι Mark Twain Μ. Λουντέμης Αν ο αλλος δουλευει απο τα χαραματα μεσα σε θορυβους κτλ και γυριζει μεσημερι να ξαπλωσει να ηρεμησει και ακουει γαβ και γουβ γιατι εκλασε μια γατα θα τον νοιαξει τι εγραψε ο Λουντεμης νομιζεις... Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από Howl 1 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 1 minute ago, Howl said: Αν ο αλλος δουλευει απο τα χαραματα μεσα σε θορυβους κτλ και γυριζει μεσημερι να ξαπλωσει να ηρεμησει και ακουει γαβ και γουβ γιατι εκλασε μια γατα θα τον νοιαξει τι εγραψε ο Λουντεμης νομιζεις... Αν κλαίει το διπλανό παιδάκι?
Στεφανος123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, vali είπε Δηλαδή αν είμαι ναυαγός σε σχεδία μαζί με το σκύλο μου και ένα παιδί, ετοιμοθάνατοι από την πείνα, θα πρέπει να ρίξουμε κλήρο ποιός θα φαγωθεί; Δε θα ριξουμε κανεναν κληρο.Ο καθενας εχει τη δικη του λογικη/νοοτροπια.ΔΕ μπορεις να επιβαλλεις σε κανεναν το σκεπτικο σου.Εχουμε μια μανια εμεις οι ανθρωποι να θεωρουμε τον αλλον τρελο επειδη ερχεται σε κοντρα η λογικη μας. Ξερω ατομα που αν οδηγουσαν στον δρομο και ειχαν μια επιλογη να διαλεξουν ,αν θα πατησουν ενα σκυλι η ενα παιδι αυτο θα ηταν δαγκωτο το παιδι. Συμβιβαστειτε με την ιδεα οτι δεν υπαρχει ΜΙΑ λογικη οσο hardcore και να ακουγεται. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από Στεφανος123
AtiX Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, Howl είπε Αν ο αλλος δουλευει απο τα χαραματα μεσα σε θορυβους κτλ και γυριζει μεσημερι να ξαπλωσει να ηρεμησει και ακουει γαβ και γουβ γιατι εκλασε μια γατα θα τον νοιαξει τι εγραψε ο Λουντεμης νομιζεις... Αν υπάρχει ένας κάγκουρας που κάνει βόλτες με κομμένη την εξάτμιση ή με smart και την μουσική στην διαπασών? Αν υπάρχει μια γειτόνισσα που βλέπει τέρμα Τατιάνα? Αν, λέμε τώρα μας ενοχλούν μόνο τα σκυλιά και τα γατιά και όχι τα υπόλοιπα ζώα... 1
guy_threepwood Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 8 minutes ago, billdanos said: Αν κλαίει το διπλανό παιδάκι? Μήπως (λέω εγώ τώρα) το παιδάκι θα ειναι ΜΕΣΑ στο σπίτι, ενώ ο σκύλος στην αυλή; 1
mp123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 15 λεπτά πριν, AtiX είπε Μαχάτμα Γκάντι Mark Twain Μ. Λουντέμης Εις θηρια καταναλισκοντας ανθρωποις οφειλομενον. Ιουλιος Καισαρ Ας μην το ρηξουμε τωρα εκει......... στο τι ειπαν επιφανεις ανθρωποι 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 5 minutes ago, guy_threepwood said: Μήπως (λέω εγώ τώρα) το παιδάκι θα ειναι ΜΕΣΑ στο σπίτι, ενώ ο σκύλος στην αυλή; Αν τα ακούω και τα 2? 1
AtiX Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, guy_threepwood είπε Μήπως (λέω εγώ τώρα) το παιδάκι θα ειναι ΜΕΣΑ στο σπίτι, ενώ ο σκύλος στην αυλή; Δηλαδή δεν μας ενοχλεί το γάβγισμα μέσα στο σπίτι και μας ενοχλεί τώρα το κλάμα του μωρού έξω από το σπίτι?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 18 minutes ago, Στεφανος123 said: Δε θα ριξουμε κανεναν κληρο.Ο καθενας εχει τη δικη του λογικη/νοοτροπια.ΔΕ μπορεις να επιβαλλεις σε κανεναν το σκεπτικο σου.Εχουμε μια μανια εμεις οι ανθρωποι να θεωρουμε τον αλλον τρελο επειδη ερχεται σε κοντρα η λογικη μας. Ξερω ατομα που αν οδηγουσαν στον δρομο και ειχαν μια επιλογη να διαλεξουν ,αν θα πατησουν ενα σκυλι η ενα παιδι αυτο θα ηταν δαγκωτο το παιδι. Συμβιβαστειτε με την ιδεα οτι δεν υπαρχει ΜΙΑ λογικη οσο hardcore και να ακουγεται. Εγώ συνήθως οταν εκνευρίζομαι σε τέτοια θέματα, εχω στο μυαλό μου τα άτομα που αν οδηγούσαν στο δρόμο και εβλεπαν ενα σκύλο, μια αλεπού, κλπ, θα γκαζωναν για να το πατήσουν. Και έχουμε πάρα πολλούς τέτοιους... 3 minutes ago, AtiX said: Δηλαδή δεν μας ενοχλεί το γάβγισμα μέσα στο σπίτι και μας ενοχλεί τώρα το κλάμα του μωρού έξω από το σπίτι? Ολα στα μέτρα μας για να κρύψουμε τις πραγματικες μας απόψεις... 2
Howl Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Αν υπάρχει ένας κάγκουρας που κάνει βόλτες με κομμένη την εξάτμιση ή με smart και την μουσική στην διαπασών? Αν υπάρχει μια γειτόνισσα που βλέπει τέρμα Τατιάνα? Αν, λέμε τώρα μας ενοχλούν μόνο τα σκυλιά και τα γατιά και όχι τα υπόλοιπα ζώα... Για τον καγκουρα με την εξατμιση πρεπει να φροντισει η τροχαια. Πρεπει να καταλαβαινουν ολοι καποια πραγματα. Στη κοπελα εκαναν παρατηρηση οι γειτονες. Οχι 1 περιεργος γειτονας. Γειτονες. Πολλοι. Παει να πει ο σκυλος οντως ενοχλει, κανει φασαρια. Ο σκυλος δεν καταλαβαινει η ιδιοκτητρια του πρεπει να βρει την λυση. Μην εξισωνετε σκυλους και μωρα. Οπως δεν μπορουν να εξισωθουν κατσικια και μωρα. Κοτες και μωρα. Χαμστερ και μωρα. Γιατι ο σκυλος να αποτελεσει εξαιρεση σε σχεση με τα αλλα ζωα και να του συμπεριφερομαστε προνομιακα σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο ζωο? Θελω να σας στησει κανενας τρελος κανενα κοτετσι, να βαλει και ενα κοκορα και στις 1,2,4 τα ξημερωματα να αρχιζει τα κικιρικου. Καθε βραδυ. Και να μην σταματαει. Τοτε να σας δω. Εχει συμβει σε μενα. 1 1
AtiX Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, mp123 είπε Εις θηρια καταναλισκοντας ανθρωποις οφειλομενον. Ιουλιος Καισαρ Ας μην το ρηξουμε τωρα εκει......... στο τι ειπαν επιφανεις ανθρωποι Αναφορά σε κείμενο Γιατί ο άνθρωπος να μην είναι τόσο σκληρός όσο η Φύση; Χίτλερ
Howl Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 22 λεπτά πριν, billdanos είπε Αν κλαίει το διπλανό παιδάκι? Το διπλανο παιδακι ειναι ανθρωπος. Τοσο απλο. Μιλαμε για μωρο τωρα μηνων. Αν μιλαμε για κανα 5 χρονο που σηκωνει τον κοσμο εννοειται κανουμε παρατηρηση στους γονεις. 1
palawiaris Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Hlektra33 είπε ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΚΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΓΑΥΓΙΖΕΖΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΥΛΙ ΓΙΑΤΙ ΚΕΛΑΙΔΑΕΙ,ΜΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,ΕΔΩ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ Κ ΟΔΗΓΕΙΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΕ ΜΟΥΤΖΩΝΕΙ,Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΛΕΕΙ ΑΝΤΕ Κ Γ........ Μ....... Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΑ Σ ΕΝΟΧΛΗΣΕ! Κανένας δεν είπε να μην πάρεις σκλι. Αλλά όταν πάρεις να ξέρεις και να μπορείς να αντιμετωπίσεις τέτοιες παρόμοιες καταστάσεις πριν φτάσεις να έχεις φασαρίες.Εκεί είναι το θέμα. Μπορείς;Πάρε. Δεν μπορείς;Μην παίρνεις. Εγώ μένω Γερμανία σε χωριό και ο κάθε τρίτος κάτοικος έχει σκλι. Αλλά ποτέ δεν ακούς τίποτα γιατί η αστυνομία πραγματικά κοπανάει άσχημα,αλλά υπάρχει και στην συνείδηση του κόσμου,σε αντίθεση με την Ελλάδα που από το πρωί ως το βράδυ ακούς σκυλιά,ειδικά στα χωριά. Όσο για τα πουλιά,ναι να μην πάρεις ποτέ.Εσύ θα ήθελες να ζεις σε κλουβί; Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από palawiaris 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις