AtiX Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Να πούμε γι' άλλη μια φορά για εκείνη τη μερίδα ντεμέκ φιλοζώων που όντας απογοητευμένοι από το ανθρώπινο γένος, έχουν προσφύγει στη συντροφιά των ζώων μπας και δουν χαΐρι; Να πούμε και για αυτή την κατηγορία... αφού την θεωρείτε πιο σημαντική από αυτούς που κακοποιούν τα σκυλιά τα δικά τους ή και των γειτόνων τους...
ny_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 1 minute ago, mp123 said: Τοσα επειχηρηματα εχω πει για να αντικρουσω τα δικα σας. Τι αλλο μα πω. Για λογους υγειηνης λεω, για το υποκαταστατο που θελετε να καλυψετε με το καθε ζωντανο λεω. Εδω εχουμε ακουσει οτι βαζουν στο ιδιο επιπεδο ενα παιδακι με ενα σκυλι η γατι. Εχω παιδι και εχω να πω οτι και μονο που ακουω τετοια πραγματα λυπαμε πραγματικα. Έχεις παιδί και λες τέτοιες ασυναρτησίες μέσα σε ένα φόρουμ; Λυπάμαι πραγματικά που θέλεις να θεωρείσαι νοήμων άνθρωπος και μετά γονέας. Λυπάμαι για το παιδάκι σου πραγματικά. Οταν κάποιος ηθικολογει σαν εσένα και βάζει την προκατάληψη και την εμπάθεια πάνω από όλα μου προκαλεί πόνο και μόνο.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις