Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, masteripper said:

Εδώ είναι που δεν μπορείτε εσείς οι σκυλόφιλοι να δώσετε την σωστή απάντηση....όσο και να αγαπάτε το σκυλάκι σας...όση εκπαίδευση και να κάνετε ...οτι και να κάνετε....ποτέ δεν μπορείτε να είστε 100% σίγουροι τι έχει το τετράποδο σας...μόνο μαντεύετε και ψάχνετε για πιθανές αιτίες...και αυτό είναι που πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε ειναι...ότι το ζώο είναι ζώο ...έχει μια πολύ περιορισμένη νοημοσύνη η οποία ναι μεν του επιτρέπει να κάνει κάποια πράγματα αλλά απο την στιγμή οπου δεν υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία μόνο εικάζετε...

Ενώ ο υπερβολικός χαζομπαμπάς κάνει διάλογο με το βρέφος και του εξηγεί ακριβώς γιατί κλαίει κάθε φορά... Κατάλαβες τώρα γιατί μας χωρίζει το χάος ως προς τις θεωρίες μας...

Εγώ σαν Bill, αν δω πως προκαλώ ενόχληση προς τους άλλους νιώθω άσχημα από το πρώτο λεπτό και κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να το διορθώσω. Δεν είμαι αναίσθητος αγνοώντας τους πάντες γιατί πιστεύω πως είμαι ...δικαιολογημένος με σαχλαμαρίτσες τύπου "έλα μωρέ μωρό είναι, κάντε υπομονή μέχρι να μεγαλώσει"... 

Αυτά και over! Όποιος κατάλαβε ...κατάλαβε! :)

2 minutes ago, pontez2 said:

Noμιζω πως οι περισσότεροι δεν διαμαρτυρονται πλέον μονο για τις ωρες κοινης ησυχίας. Η νέα μοδα θέλει να υπάρχει ησυχία καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρα. Δε ξέρω βέβαια πως ειναι δυνατον να υπάρχει ησυχία σε μια μεγαλούπολη 

Δεν γίνεται αυτό σε μια περιοχή που ζούμε πολλοί άνθρωποι μαζί... 

• Like 2
  • Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Ενώ ο υπερβολικός χαζομπαμπάς κάνει διάλογο με το βρέφος και του εξηγεί ακριβώς γιατί κλαίει κάθε φορά... Κατάλαβες τώρα γιατί μας χωρίζει το χάος ως προς τις θεωρίες μας...

Μάλλον κάτι έχασες στη διαδρομή...το βρέφος θα μεγαλώσει ...και θα σταματήσει να κλαίει...στο σκυλί δεν αλλάζει τίποτα όσα χρόνια και να περάσουν...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Δεν γίνεται αυτό σε μια περιοχή που ζούμε πολλοί άνθρωποι μαζί... 

Πες το 10 φορές αυτο. Στο ανάλογο θρεντ πάντως οι αποψεις ειναι διαφορετικές.

Μόλις τώρα, masteripper είπε

το βρέφος θα μεγαλώσει ...και θα σταματήσει να κλαίει...στο σκυλί δεν αλλάζει τίποτα όσα χρόνια και να περάσουν...

Mέχρι να μεγαλωσει το βρεφος θα έχει γεράσει ο σκυλος βρε :-) 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, masteripper said:

Μάλλον κάτι έχασες στη διαδρομή...το βρέφος θα μεγαλώσει ...και θα σταματήσει να κλαίει...στο σκυλί δεν αλλάζει τίποτα όσα χρόνια και να περάσουν...

Έτσι νομίζεις εσύ...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Έτσι νομίζεις εσύ...

Αν αποδείξεις το αντίθετο ευχαρίστως να το συζητήσουμε...

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, pontez2 said:

Πες το 10 φορές αυτο. Στο ανάλογο θρεντ πάντως οι αποψεις ειναι διαφορετικές.

Μα πως θα επιβάλεις σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις και είναι διαφορετικοί από εσένα, τις δικές σου απόψεις και συνήθειες? Εδώ δεν μπορείς να κάνεις ούτε καν απλό διάλογο και θα τους επιβάλλεις να αλλάξουν και συμπεριφορές? :P 

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, masteripper said:

Αν αποδείξεις το αντίθετο ευχαρίστως να το συζητήσουμε...

Αναλύω πράγματα και καταστάσεις με άτομα που θέλουν να ακούσουν. Μεταξύ μας το δοκιμάσαμε και δεν λειτουργεί. Έχουμε χωρίσει! :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αναλύω πράγματα και καταστάσεις με άτομα που θέλουν να ακούσουν. Μεταξύ μας το δοκιμάσαμε και δεν λειτουργεί. Έχουμε χωρίσει! :P 

Τώρα στεναχωρέθηκα...δεν ήξερα ότι θα το πας στα άκρα....:o

Επεξ/σία από masteripper
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Lelouch said:

Ο σκύλος μαθαίνει να μην γαβγίζει.

Παίζουν πολλά πράγματα που καθορίζουν το πόσο και πότε γαβγίζει ένας σκύλος. Αν ο σκύλος μένει πολλές ώρες μόνος του, αντιδρά σε όλα τα ερεθίσματα (οπτικά, ηχητικά, κλπ) γαβγίζοντας. Ο δικός μου ας πούμε δεν γαβγίζει όταν μένει μόνος στο σπίτι ή όταν ακούει άλλα σκυλιά της γειτονιάς να γαβγίζουν. Γενικώς θα γαβγίσει (όταν έρθει η ώρα για το φαγητό ή όταν θα επιστρέψω σπίτι  ή όταν θα αρχίσουμε κάποιο παιχνίδι ή όταν θα μπει κάποιος ξένος) για 3-4 λεπτά και that's it. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, billdanos είπε

Παίζουν πολλά πράγματα που καθορίζουν το πόσο και πότε γαβγίζει ένας σκύλος. Αν ο σκύλος μένει πολλές ώρες μόνος του, αντιδρά σε όλα τα ερεθίσματα (οπτικά, ηχητικά, κλπ) γαβγίζοντας. Ο δικός μου ας πούμε δεν γαβγίζει όταν μένει μόνος στο σπίτι ή όταν ακούει άλλα σκυλιά της γειτονιάς να γαβγίζουν. Γενικώς θα γαβγίσει (όταν έρθει η ώρα για το φαγητό ή όταν θα επιστρέψω σπίτι  ή όταν θα αρχίσουμε κάποιο παιχνίδι ή όταν θα μπει κάποιος ξένος) για 3-4 λεπτά και that's it. 

Τότε κλείσε 1 ραντεβού εκπαίδευσης με την OP και που ξέρεις....μπορεί να έχουμε καινούργια δεδομένα...:P

Επεξ/σία από masteripper
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, masteripper said:

Τότε κλείσε 1 ραντεβού εκπαίδευσης με την OP και που ξέρεις....μπορεί να έχουμε καινούργια δεδομένα...:P

Δεν είμαι ούτε εκπαιδευτής σκύλων ούτε εκπαιδευτικός για να αναλάβω εκπαιδεύσεις ζώων και παιδιών. Είμαι απλά υπεύθυνος άνθρωπος. 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, billdanos είπε

Τα ίδια θα έπρεπε να της πουν αν το κλάμα του μωρού ήταν εκτός "φυσιολογικών ορίων". Το ίδιο δηλαδή που συμβαίνει και με έναν σκύλο που γαβγίζει συνεχώς όλο το 24ωρο.

Και δεν υπάρχει τίποτα παράλογο όταν οι ενοχλήσεις σε μια γειτονιά ξεφεύγουν από τα λογικά όρια και δημιουργούν προβλήματα στους υπόλοιπους. Δεν μας απασχολεί αν η ενόχληση προέρχεται από μικρό παιδί, από σκύλο, από φωνακλά γείτονα ή από ...χαλασμένο κλιματιστικό (μη σου τύχει...). Όποιος είναι υπεύθυνος για αυτή την ενόχληση, οφείλει να ακούσει τα παράπονα και να προσαρμοστεί αναλόγως.

Αν τα παράπονα είναι παράλογα και γίνονται με το παραμικρό, τότε υπάρχει πρόβλημα και δεν υπάρχει συγκεκριμένο σενάριο αντιμετώπισης. Προσαρμόζεσαι ...ανάλογα! :P 

Κι εγώ έχω στη γειτονιά διαμέρισμα με τεράστιο σκύλο σε ένα στενό μπαλκόνι ούτε ενός μέτρου και φωνάζει συνεχώς όλη μέρα, όπως έχω και μια οικογένεια σε άλλο μπαλκόνι που αφήνουν το βρέφος τους στο μπαλκόνι (μαζί τους προφανώς) τα μεσημέρια του Σαββάτου και της Κυριακής ουρλιάζοντας από τις 3 εως τις 6... Και στις 2 περιπτώσεις γίνεται η ίδια παρατήρηση (ευγενικά για την ώρα) αλλά χωρίς να ιδρώνει το αφτί κανενός... 

Αν το μυαλό μου ήταν τόσο αρρωστημένο ώστε να σκεφτώ να πετάξω φόλα στο σκύλο, φαντάζομαι πως θα μπορούσα εύκολα να σκεφτώ το ίδιο και για το μωρό... 

Παραπονα για κλαμα μωρου δεν εχω ακουσει ποτε κανεναν να κανει η να του κανουν.

Ναι κι εμενα θα με ενοχλησει το σκυλι η το μωρο που θα κανουν φασαρια, αλλα δεν ειναι το ιδιο με τον μαλακα που θα φωναζει επειδη εχει νευρα, η τον γυφτοκαγκουρα που αποφασισε να ακουσει κιαμο τα ξημερωματα.

Αν ο σκυλος γαβγιζει επειδη  περναει γατα θα γαβγισει, και δεν ειναι ευθυνη ουτε του ιδιοκτητη ουτε της ...γατας...

αν γαβγιζει ομως επειδη ειναι νηστικο, επειδη ειναι στον ηλιο η επειδη του συμπεριφερονται σα σκουπιδι, τοτε ναι ειναι ευθυνη του ιδιοκτητη, και σοβαρη μαλιστα.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι καθεστε και απαντατε σοβαρα σε οσους ανοιγουν account και μετα ανοιγουν κατι παραξενο στο μπλα μπλα; Σαν να θελουν να εξαφανιστουν μετα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...