Ntinaras Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε Γιατι καθεστε και απαντατε σοβαρα σε οσους ανοιγουν account και μετα ανοιγουν κατι παραξενο στο μπλα μπλα; Σαν να θελουν να εξαφανιστουν μετα. ειναι γκομενα 1
pontez2 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 11 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Παραπονα για κλαμα μωρου δεν εχω ακουσει ποτε κανεναν να κανει η να του κανουν. Δεν έχεις διαβάσει το θρεντ για τη πολυκατοικία και τον θορυβο για αυτο. Οταν το διαβάσεις θα αναθεωρησεις πολλά πράγματα. Πχ ο τροπος που περπατάς ειναι λάθος. Ο απο κάτω σου μπορει να ενοχλείτε γιατι περπατάς με τις φτέρνες!!!!!!
Ntinaras Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, pontez2 είπε Δεν έχεις διαβάσει το θρεντ για τη πολυκατοικία και τον θορυβο για αυτο. Οταν το διαβάσεις θα αναθεωρησεις πολλά πράγματα. Πχ ο τροπος που περπατάς ειναι λάθος. Ο απο κάτω σου μπορει να ενοχλείτε γιατι περπατάς με τις φτέρνες!!!!!! λολ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 2 minutes ago, pontez2 said: Δεν έχεις διαβάσει το θρεντ για τη πολυκατοικία και τον θορυβο για αυτο. Οταν το διαβάσεις θα αναθεωρησεις πολλά πράγματα. Πχ ο τροπος που περπατάς ειναι λάθος. Ο απο κάτω σου μπορει να ενοχλείτε γιατι περπατάς με τις φτέρνες!!!!!! Οι περίεργοι άνθρωποι είναι άλλη κατηγορία που δεν θα την αναλύσουμε εδώ. Εγώ όπως είπα πιστεύω πως αν δεν είσαι αναίσθητος και σκέφτεσαι που και που και τους γύρω σου, όλα θα αντιμετωπίζονται πολύ πιο εύκολα. Σε μένα που κάποτε ήρθε μία απο κάτω και μου είπε πως την ενοχλούν τα "τσικι τσικι απο τα νυχάκια του σκύλου", της είπα πως θα του βάλω καλτσάκια.
masteripper Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 18 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν είμαι ούτε εκπαιδευτής σκύλων ούτε εκπαιδευτικός για να αναλάβω εκπαιδεύσεις ζώων και παιδιών. Είμαι απλά υπεύθυνος άνθρωπος. Με τόση αγάπη που έχεις στο "θέμα" είσαι σαφώς καλύτερος...εγγυημένο απο εμένα...ας πούμε επι τούτω ξέρω κάτι παραπάνω...
Stamer Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, billdanos είπε Σε μένα που κάποτε ήρθε μία απο κάτω και μου είπε πως την ενοχλούν τα "τσικι τσικι απο τα νυχάκια του σκύλου", της είπα πως θα του βάλω καλτσάκια Του έβαλες? 1
Lelouch Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 39 λεπτά πριν, billdanos είπε Παίζουν πολλά πράγματα που καθορίζουν το πόσο και πότε γαβγίζει ένας σκύλος. Αν ο σκύλος μένει πολλές ώρες μόνος του, αντιδρά σε όλα τα ερεθίσματα (οπτικά, ηχητικά, κλπ) γαβγίζοντας. Ο δικός μου ας πούμε δεν γαβγίζει όταν μένει μόνος στο σπίτι ή όταν ακούει άλλα σκυλιά της γειτονιάς να γαβγίζουν. Γενικώς θα γαβγίσει (όταν έρθει η ώρα για το φαγητό ή όταν θα επιστρέψω σπίτι ή όταν θα αρχίσουμε κάποιο παιχνίδι ή όταν θα μπει κάποιος ξένος) για 3-4 λεπτά και that's it. Εμένα γαβγίζει όταν κάποιος περνάει δίπλα από το σπίτι, αλλά όταν κάνει βόλτες ούτε που δίνει σημασία στους άλλους. Γαβγίζει μόνο σε ανθρώπους και όχι σε άλλα σκυλιά.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 12 minutes ago, Stamer said: Του έβαλες? Προφανώς όχι, αλλά όταν της το είπα είχα ένα πάρα πολύ σοβαρό ύφος χωρίς να γελάω κλπ. Δεν με ενόχλησε ξανά πάντως...
masteripper Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 18 λεπτά πριν, Stamer είπε Του έβαλες? Σιγά μην έβαζε...κατα τα άλλα το παίζουμε ο υποστηρικτής του καλού....το ότι τα νύχια μπορούν να παράγουν 1 ήχο ιδιαίτερης χροιάς όπως η κιμωλία στον μαυροπίνακα ...σιγά μην σκάσει...
pontez2 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 18 λεπτά πριν, billdanos είπε Σε μένα που κάποτε ήρθε μία απο κάτω και μου είπε πως την ενοχλούν τα "τσικι τσικι απο τα νυχάκια του σκύλου", της είπα πως θα του βάλω καλτσάκια. Eγω πλέον τους ζητάω να καλέσουν την αστυνομία ή να κάνουν μυνηση, αν τους ενοχλει κάτι. Αλλά στη παραμικρή ενοχληση θα κάνω και εγω. Κάπως έτσι ο γειτονας που ενοχλειται με το τσικι τσικι, δεν ενοχλειται ποτέ ξανά. Στη πραγματικότητα δε τους ενοχλει τιποτε. Πιο πολυ τους ενοχλει οτι η ιδια τους η ζωή. Φασαρία θέλουν να κάνουν. Ειναι η νέα μοδα του Ελληνα. 3
slk200gr Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, masteripper είπε Σιγά μην έβαζε...κατα τα άλλα το παίζουμε ο υποστηρικτής του καλού....το ότι τα νύχια μπορούν να παράγουν 1 ήχο ιδιαίτερης χροιάς όπως η κιμωλία στον μαυροπίνακα ...σιγά μην σκάσει... εχεις ξεφυγει εντελος
pontez2 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, masteripper είπε Σιγά μην έβαζε...κατα τα άλλα το παίζουμε ο υποστηρικτής του καλού....το ότι τα νύχια μπορούν να παράγουν 1 ήχο ιδιαίτερης χροιάς όπως η κιμωλία στον μαυροπίνακα ...σιγά μην σκάσει... Αυτά που λέγαμε για τα περπατήματα. Τωρα ενοχλει το νυχι του σκυλου. Φέρε να του κάνεις πεντικιουρ Bill.
masteripper Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, slk200gr είπε εχεις ξεφυγει εντελος 'Αλλο το να ξεφεύγεις και άλλο να προβάλεις μια εικόνα που διαψεύδεται...καλά ακόμα δεν πήγες για τατουαζ...μην ξεχάσεις να το γράψεις και το Facebook....είμαι σε 10 φιλοσκυλικές οργανώσεις... 1
slk200gr Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, masteripper είπε 'Αλλο το να ξεφεύγεις και άλλο να προβάλεις μια εικόνα που διαψεύδεται...καλά ακόμα δεν πήγες για τατουαζ...μην ξεχάσεις να το γράψεις και το Facebook....είμαι σε 10 φιλοσκυλικές οργανώσεις... ε ψιτ ,το τι θα κανω δεν σου πεφτει λογος,ναι?
masteripper Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, slk200gr είπε ε ψιτ ,το τι θα κανω δεν σου πεφτει λογος,ναι? Εσύ το πρόβαλες με καμάρι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις