Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Είναι γνωστή η τακτική του από πάνω όταν ζορίζεται και δεν μπορεί να επιβάλει με τη λογική τις απόψεις του. Μην το συνεχίζετε και αφήστε τον καθένα να πιστεύει ο,τι γουστάρει. Ευτυχώς τέτοιες απόψεις και συμπεριφορές, περιορίζονται -κυρίως- στα στενά όρια της οικογένειας του καθενός. 2
masteripper Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ζορίζομαι καθόλου...αν αναφέρεσε σε μένα ...απλώς "επιστρέφω" ότι "πετάτε" Άργησες πολύ να το κλειδώσεις πάντως ....σε βρίσκω ντεφορμέ.. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από masteripper
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 9 minutes ago, masteripper said: Δεν ζορίζομαι καθόλου...αν αναφέρεσε σε μένα ...απλώς "επιστρέφω" ότι "πετάτε" Άργησες πολύ να το κλειδώσεις πάντως ....σε βρίσκω ντεφορμέ.. Δεν υπάρχει λόγος να κλειδώσει όταν κάποιος προσπαθεί να το προκαλέσει επίτηδες επειδή ενοχλείται από το θέμα. Το ότι επιλέγεις να προσβάλεις τους άλλους όταν δεν μπορείς να συζητήσεις φυσιολογικά, είναι καθαρά δικό σου θέμα (το οποίο προφανώς δεν θα γίνεται ανεκτό για πάντα). Απλά καλό θα ήταν να αναρωτηθείς κάποια στιγμή γιατί σιχαίνεσαι τα κατοικίδια και τους ανθρώπους που φροντίζουν για αυτά. Αυτές οι συμπεριφορές δημιουργούν και άλλα προβλήματα τα οποία υπάρχει κίνδυνος να περάσουν και σε τυχόν παιδιά που μπορεί να μεγαλώνεις και αυτό είναι λίγο κρίμα (ξέρω ξέρω, δεν μου πέφτει λόγος για το πως μεγαλώνεις τα παιδιά σου, αλλά κατάλαβες πολύ καλά τι θέλω να πω...). Ζεις μαζί με πολλούς ανθρώπους γύρω σου που δεν είναι ίδιοι με εσένα και θα πρέπει να τους λαμβάνεις που και που υπόψιν σου γιατί αναγκαστικά τους "τρως στη μάπα όπως τρώνε και αυτοί εσένα". 1 1
masteripper Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν υπάρχει λόγος να κλειδώσει όταν κάποιος προσπαθεί να το προκαλέσει επίτηδες επειδή ενοχλείται από το θέμα. Το ότι επιλέγεις να προσβάλεις τους άλλους όταν δεν μπορείς να συζητήσεις φυσιολογικά, είναι καθαρά δικό σου θέμα (το οποίο προφανώς δεν θα γίνεται ανεκτό για πάντα). Απλά καλό θα ήταν να αναρωτηθείς κάποια στιγμή γιατί σιχαίνεσαι τα κατοικίδια και τους ανθρώπους που φροντίζουν για αυτά. Αυτές οι συμπεριφορές δημιουργούν και άλλα προβλήματα τα οποία υπάρχει κίνδυνος να περάσουν και σε τυχόν παιδιά που μπορεί να μεγαλώνεις και αυτό είναι λίγο κρίμα (ξέρω ξέρω, δεν μου πέφτει λόγος για το πως μεγαλώνεις τα παιδιά σου, αλλά κατάλαβες πολύ καλά τι θέλω να πω...). Ζεις μαζί με πολλούς ανθρώπους γύρω σου που δεν είναι ίδιοι με εσένα και θα πρέπει να τους λαμβάνεις που και που υπόψιν σου... Αν με σεβόντουσαν εσύ τι πιστεύεις ...το πρωι ξέρω τι σλάλομ έκανα... Εφοσον τα κατοικίδια αντιμετωπιζόντουσαν όπως πρέπει να αντιμετωπίζονται ..και είχα τα ίδια δικαιώματα με τους κατόχους αυτών δεν θα υπήρχε πρόβλημα... Και για τους νοούντες ας ρίξουν μια ματιά στο 1ο μου Post...έχει σχέση εντονη με τα παρατεθέντα... Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από masteripper
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 9 minutes ago, masteripper said: Αν με σεβόντουσαν εσύ τι πιστεύεις ...το πρωι ξέρω τι σλάλομ έκανα... Εφοσον τα κατοικίδια αντιμετωπιζόντουσαν όπως πρέπει να αντιμετωπίζονται ..και είχα τα ίδια δικαιώματα με τους κατόχους αυτών δεν θα υπήρχε πρόβλημα... Δεν είναι τα κατοικίδια το πρόβλημα αγαπητέ (ούτε και τα παιδιά)... Όλα ξεκινάνε από τη δική μας συμπεριφορά που έχει κάθε φορά και τις ανάλογες συνέπειες. Επίσης οι προβληματικοί άνθρωποι δημιουργούν προβληματικές καταστάσεις. Αν ξεκινήσουμε από αυτά, όλα μπορούν να βελτιωθούν. Η κοπέλα περιέγραψε στο αρχικό μήνυμα πως δίνει σημασία στις παρατηρήσεις των γειτόνων και επιθυμεί να βρει κάποια λύση. Το να της πεις "εγώ το πρωί πάτησα σκ@τά σκύλου" άρα όλοι είστε ανεύθυνοι, είναι εντελώς άκυρο και άχρηστο. Το ότι έγραψε εδώ το πρόβλημά της δείχνει πως νοιάζεται για τους άλλους γιατί διαφορετικά θα μπορούσε να τους "γράψει" και να κάνει την αδιάφορη. 2
Hlektra33 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, Maarianna είπε Γενικότερα γαβγίζει πολύ στις γάτες καθως είναι ελεύθερες , μια φορά μια πήγε να μπει και μεσα στον κηπο μας.( τώρα για όταν λείπω δεν ξέρω σε τι βαθμό γαβγίζει ) μόνο τα λεγόμενα τον γείτονων ξέρω . Επίσης στον κήπο υπάρχει ένα υπερυψωμένο τοίχος για να μην έχει επαφή ο ένας κηπος με τον άλλον... Αλλά.και πάλι μόλις πλησιάσουν πολύ γαβγίζει Όπως βλέπω μάλλον θα πρέπει να τον βάλω μέσα .... Διότι ο νόμος δεν είναι αρκετά σαφής με το τι επιτρέπεται και το τι όχι ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ Κ ΓΩ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ,ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ,ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ,Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ Κ.Λ.Π ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΣΚΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΓΑΥΓΙΣΕΙ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ;ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΥΛΑΚΟ ΣΟΥ!!! 1 2
palawiaris Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Όταν κάποιος νοιάζεται, σκέφτεται και τα θετικά και τα αρνητικά σε αυτή την περίπτωση πριν πάρει κατοικίδιο . Δεν το παίρνουμε πρώτα και μετά ψάχνουμε λύσεις σε τυχόν προβλήματα. 1 1
masteripper Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Hlektra33 είπε .ΣΚΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΓΑΥΓΙΣΕΙ, Κάπου εδώ σας αφήνω...ο νοών νοείτω... 3 1
AtiX Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Γενικότερα ένας σκύλος έχει ευθύνες και θέλει εκπαίδευση... και εγώ είχα θέμα με τον σκύλο μου μέχρι που λόγο γαυγίσματος απέτρεψε ληστές να μπουν στον διπλανό γιατί ξύπνησε... Από τότε δεν έχει πει κουβέντα... 1 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 4 minutes ago, masteripper said: Κάπου εδώ σας αφήνω...ο νοών νοείτω... Ενώ πρακτικά δεν διαφέρει καθόλου αυτό που σου είπε από το δικό σου "παιδί είναι, βγάζει δοντάκια, θα κλάψει"... Κάπου εδώ σε αφήνω, να εννοήσεις! 7 minutes ago, palawiaris said: Όταν κάποιος νοιάζεται, σκέφτεται και τα θετικά και τα αρνητικά σε αυτή την περίπτωση πριν πάρει κατοικίδιο . Δεν το παίρνουμε πρώτα και μετά ψάχνουμε λύσεις σε τυχόν προβλήματα. Προφανώς αλλά αν τελικά κάποιος το πάρει και παρουσιαστούν προβλήματα στη συνέχεια τι θα κάνει? Θα το πετάξει στο δρόμο? 1
Hlektra33 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, palawiaris είπε Όταν κάποιος νοιάζεται, σκέφτεται και τα θετικά και τα αρνητικά σε αυτή την περίπτωση πριν πάρει κατοικίδιο . Δεν το παίρνουμε πρώτα και μετά ψάχνουμε λύσεις σε τυχόν προβλήματα. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΚΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΓΑΥΓΙΖΕΖΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΥΛΙ ΓΙΑΤΙ ΚΕΛΑΙΔΑΕΙ,ΜΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,ΕΔΩ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ Κ ΟΔΗΓΕΙΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΕ ΜΟΥΤΖΩΝΕΙ,Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΛΕΕΙ ΑΝΤΕ Κ Γ........ Μ....... Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΑ Σ ΕΝΟΧΛΗΣΕ!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Θα είχε πολύ γέλιο να πάει κάποιος σε ένα δικαστήριο ενώπιον του δικαστή...με τέτοιου είδους απόψεις και να εξισώνει το κλάμμα ενός μωρού 2-3 φορές τη μέρα με ένα σκυλί που γαβγίζει κάθε φορά που ακούει αυτοκίνητο-άνθρωπο-σαλιγκάρι που κινείται. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης
palawiaris Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Και εμένα η γυναίκα ήθελε σκυλί,αλλά όταν της είπα ποιος θα καθαρίζει τις ακαθαρσίες ,ποιος θα το πηγαίνει βόλτα τα χαράματα πριν την δουλειά ,ποιος θα πληρώνει τα έξοδα,και ποιος θα αναλάβει την ευθύνη έναντι του σπιτονοικοκύρη,μετά άλλαξε γνώμη. Μάλλον ήθελε και κάτι από μένα.... 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 6 minutes ago, GenesisX said: Θα είχε πολύ γέλιο να πάει κάποιος σε ένα δικαστήριο ενώπιον του δικαστή...με τέτοιου είδους απόψεις και να εξισώνει το κλάμμα ενός μωρού 2-3 φορές τη μέρα με ένα σκυλί που γαβγίζει κάθε φορά που ακούει αυτοκίνητο-άνθρωπο-σαλιγκάρι που κινείται. Δεν φτάνεις ενώπιον ενός δικαστή για τέτοιες σαχλαμάρες! Είναι απλά μια φαντασίωσή σου!
Hlektra33 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΚΠΕΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΙΣΙΕΣ.ΟΠΩΣ Κ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ,ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν'ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΣΚΥΛΟ, ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ Κ.Λ.Π.ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ!ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις