ny_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Just now, Stamer said: Οχι ρε, εχω ακούσει τρισχειρότερα από αυτή τη κακομοιριά Αρχικά,το "ρε" στους φίλους σου. Επίσης χαίρομαι που επιβεβαιώνεις τον"κανόνα"σε σχέση με το παραπάνω που είπα... Ως εδώ λοιπόν ήμουν, δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος χρόνος για να σου αφιερώσω !
Maarianna Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, varg88 είπε Έχοντας 2 σκυλάκια (το ένα από τα δύο το μάζεψα από αδέσποτο και το άλλο το αγόρασα) έχω να πω το εξής. Υπάρχουν ράτσες που γαβγίζουν πολύ και άλλες που γαυγιζουν λίγο. Εαν κάποιος έκανε το λάθος να πάρει ένα σκυλί χωρίς να το ψάξει τι παίζει με τη συγκεκριμένη ράτσα και την πάτησε δεν μπορεί να το παρατήσει και οφείλει να βρει λύση. Μερικά σκυλιά είναι πιο δυστυχισμένα μέσα στο σπίτι απ'οτι στην αυλή. Συνήθως αυτά τα σκυλια έχουν έντονες τις αισθήσεις (ακοή, οσφρηση) και γαυγιζουν με το παραμικρό. Προσωπικά αν είχα κάνει το λάθος να πάρω κυνηγόσκυλο (ή έστω ένα σκυλάκι με dna κυνηγόσκυλου) τότε αν ενοχλουσα πολύ θα του έβαζα μέχρι και κολάρο αντι-γαβ. Θα ρίσκαρα να φάω μυνηση από φιλοζωική παρόλο που είμαι και ενεργό μέλος μιας τέτοιας. Τον σκύλο τον πήραμε μωρό από την φιλοζωική είναι πιτμπουλ με κυνηγόσκυλο.... Όταν όμως τον πήρε ο αδελφός μου από την φιλοζωική δεν είχε φανταστεί τι θα παρουσιαζόταν το είδε απλά ως ένα μωρό που χρειάζεται σπίτι. Και τώρα μετά από 4 χρόνια τι να κάνεις.. απλά θα ψάξω για επευδευτη !!!! Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από Maarianna
mp123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Σκυλομαμαδες και σκυλομπαμπαδες. Ποσο μου την δινει ειδικα οταν ακουω κατι γυναικες να λενε στο σκυλο - ελα στην μαμα παιδι μου -. Ρε σεις ελεος, αλλο σκυλι αλλο παιδι. 2 1
Stamer Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, ny_ είπε Αρχικά,το "ρε" στους φίλους σου. Το καταλάβαμε οτι έχεις νευράκια (από την φύση του αρχικού ποστ), ok. Ως εδώ λοιπόν ήμουν, δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος χρόνος για να σου αφιερώσω ! Προς Θεού, ευτυχώς! 1
AtiX Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, Maarianna είπε Το έχουμε προτείνει και αυτό .δεν θέλουν. Μονόδρομος τότε η εκπαίδευση ή ή εκμάθηση από εσάς τους ίδιους ότι ο γείτονας δεν είναι εχθρός... τον τρόπο αυτόν δεν τον ξέρω
Maarianna Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, AtiX είπε Μονόδρομος τότε η εκπαίδευση ή ή εκμάθηση από εσάς τους ίδιους ότι ο γείτονας δεν είναι εχθρός... τον τρόπο αυτόν δεν τον ξέρω Γνωρίζετε κάποιον καλό εκπαιδευτή Θεσσαλονίκη?
Vangelis_D9 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Παρά τα αρκετά ατυχή σχόλια που γράφτηκαν πιο πριν οφείλετε να παραδεχτείτε πως η Μαριάννα έθεσε με ευθύτητα και ειλικρίνεια το ζήτημα που την απασχολεί - κάτι σπάνιο για ιδιοκτήτη "νευρόσπαστου" σκύλου - και θα ήταν προτιμότερο αντί για κόντρες - γιατί εδώ είναι διαδίκτυο - να συνεισφέρουμε σε προτάσεις για την επίλυσή του. Έχω μεγάλώσει κι εγώ σκυλιά μαζί με την αδερφή μου, 6-7 να ήταν και άπειρα γατιά κι έμαθα πόσο μεγάλη ευθύνη είναι να συμβιώνεις με ένα ζώο που ουσιαστικά λειτουργεί σαν ισότιμο μέλος της οικογένειας, γι αυτό τώρα δεν έχω ζώο στο σπίτι μου, περιμένω λίγο ακόμα να γεράσω μέχρι να ξαναπάρω σκύλο. Να το πω αλλιώς επειδή αναφέρθηκε ο παραλληρισμός με το μωρό παιδί που κλαίει κι ενοχλεί. Το μωρό το αφήνετε μόνο σπίτι σας όταν πάτε στη δουλειά σας; Αν όχι μην κάνετε το ίδιο και για το σκυλί σας. Αυτό σημαίνει ευθύνη. UPDATE: Επίσης από τα συμφραζόμενα γίνεται φανερό ότι η Μαριάννα μένει μόνη της στο σπίτι της. Αυτό φανερώνει πόσο ακόμα δυσκολότερη είναι η ανατροφή και η συμβίωση με ένα κατοικίδιο ζώο. Γι αυτό οι μοναχικοί τύποι ζυγίζετε πολύ από τα πριν τις συνέπειες που θα έχει ο δικό σας χρόνος σε σχέση με μια συγκατοίκηση με σκύλο. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από Vangelis_D9 1
AtiX Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Maarianna είπε Γνωρίζετε κάποιον καλό εκπαιδευτή Θεσσαλονίκη? Όχι άλλα ο κτηνίατρος που πας το σκύλο θα ξέρει...
margaritagr Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, mp123 είπε Σκυλομαμαδες και σκυλομπαμπαδες. Ποσο μου την δινει ειδικα οταν ακουω κατι γυναικες να λενε στο σκυλο - ελα στην μαμα παιδι μου -. Ρε σεις ελεος, αλλο σκυλι αλλο παιδι. Κι εγω τα σκυλια τα λεω "παιδια"μου και φιλοι μου το ιδιο. Οταν δενεσαι τοσο με ενα πλασμα το οποιο εξαρταται αποκλειστικα απο εσενα, το οποιο χρειαζεται τη δικη σου προστασια, σου βγαινει να το πεις κι ετσι. Σαφως μπαινει σε " " , αλλα ετσι κι αλλιως θεωρειται ισαξιο μελος της οικογενειας. 1 1 1
AtiX Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 27 λεπτά πριν, mp123 είπε Σκυλομαμαδες και σκυλομπαμπαδες. Ποσο μου την δινει ειδικα οταν ακουω κατι γυναικες να λενε στο σκυλο - ελα στην μαμα παιδι μου -. Ρε σεις ελεος, αλλο σκυλι αλλο παιδι. Επίσης μου την σπάει ο κάθε ένας που φωνάζει έτσι το ταίρι του... άκου εκεί μωρό μου... καρδιά μου... ντροπή!!!! 2
mp123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Τωρα μου θυμησατε την ταινια με τον ψαλτη που ετσι ειχανε σκυλια στην πολυκατοικια και αυτος εφερε ενα γαιδαρο και ενα φιδι. Αμα το ποσταρω σιγουρα θα κοπει αλλα ας το δειτε στο you tube. 8 λεπτά πριν, AtiX είπε Επίσης μου την σπάει ο κάθε ένας που φωνάζει έτσι το ταίρι του... άκου εκεί μωρό μου... καρδιά μου... ντροπή!!!! Τωρα τι να πω. Οτι πιο ακυρο εχω ακουσει ever. Ουτε καν μπαινω στο κοπο να σχολιασω την συγκριση που κανεις. 2
AtiX Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, mp123 είπε Τωρα μου θυμησατε την ταινια με τον ψαλτη που ετσι ειχανε σκυλια στην πολυκατοικια και αυτος εφερε ενα γαιδαρο και ενα φιδι. Αμα το ποσταρω σιγουρα θα κοπει αλλα ας το δειτε στο you tube. Επειδή είδα ότι δεν κατάλαβες στο εξηγώ... δεν έκανα σύγκριση... το μήνυμα μου είναι σχετικό όσο και το δικό σου... ΥΓ: Επίσης... δεν απαγορεύει κανένας να έχεις ως κατοικίδιο φίδι, όπως και γάιδαρο... Ο Ψάλτης έκανε χιούμορ όχι για τους φιλόζωους αλλά για τύπους, σαν μερικούς εδώ μέσα, που το παίζουν φιλόζωοι... Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από AtiX
mp123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, AtiX είπε Επειδή είδα ότι δεν κατάλαβες στο εξηγώ... δεν έκανα σύγκριση... το μήνυμα μου είναι σχετικό όσο και το δικό σου... ΥΓ: Για να καταλάβεις περισσότερο... δεν απαγορεύει κανένας να έχεις ως κατοικίδιο φίδι, όπως και γάιδαρο... Ο Ψάλτης έκανε χιούμορ όχι για τους φιλόζωους αλλά για τύπους, σαν μερικούς εδώ μέσα, που το παίζουν φιλόζωοι... Οκ οτι πεις. Καταλαβα.
doctorser Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 27 λεπτά πριν, AtiX είπε Επίσης μου την σπάει ο κάθε ένας που φωνάζει έτσι το ταίρι του... άκου εκεί μωρό μου... καρδιά μου... ντροπή!!!! ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ οτι να ναι τελικα γραφουνε τυφλα να χουν τα τρολλς!!!!! 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 1 hour ago, Stamer said: @billdanos φιλαράκο συμφωνούμε στα περισσότερα και μου φαίνεσαι εντάξει παιδί αλλά σε εξορκίζω! Please σταμάτα να εξισώνεις τα παιδιά με τα σκυλιά όπως έχεις κάνει σε τόσα post! Στην περίπτωση του thread starter... Ξέχνα οτι υπάρχουν νόμοι για λίγο. Αυτό που λέει η λογική και ο σεβασμός... Αν ενοχλεί ο σκύλος πάρε κάποια μέτρα. Αν όχι, όσο με αφορά, άστο για πάντα έξω το σκυλάκι! Απο ένα σημείο και μετα νομίζω πως κάνετε επίτηδες πως δεν καταλαβαίνετε τι γράφω με σκοπό απλά να ...εντυπωσιασετε! Απομονώνετε συγκεκριμένες λέξεις με σκοπό να αποδώσετε την ερμηνεία που θέλετε αγνοώντας κάθε λογική. Συνοψίζω αν και δεν πρεπει: Προφανώς και το παιδί δεν είναι σκύλος. Προφανώς η ενόχληση σε ωρες κοινής ησυχίας (ειδικά αν γίνεται συστηματικά) είναι ίδια ειτε μιλάμε για ουρλιαχτά παιδιού ειτε για γάβγισμα σκύλου. Προφανώς ο ανεύθυνος ή αναίσθητος ιδιοκτήτης σκύλου, θα προκαλέσει στη γειτονιά την ιδια δυσφορία με τον ανεύθυνο και αναίσθητο γονέα. Ο σκυλος μου θεωρείται μέλος της οικογένειας μου και οχι σερβαντα στο μπαλκόνι ή σύστημα συναγερμού. Αγαπώ το σκύλο μου περισσότερο απο το παιδί του γείτονα. Αυτο ομως δεν σημαίνει πως θα σκεφτόμουν να του ριξω φόλα επειδη κλαιει, ενω ο γείτονας μπορεί να σκεφτεί το ίδιο για το σκυλί μου. Εξισωνω απόλυτα τη σκέψη κάποιου να ρίξει φολα σε ενα κατοικίδιο με αυτη της δολοφονίας ενός ανθρώπου. Σε καθε περίπτωση αποφεύγω να τα "βαζω" με ανυπεράσπιστα ή πιο αδύναμα από εμένα πλάσματα που στην τελική δεν καταλαβαίνουν το φταιξιμο τους. Ασχολούμαι μόνο με τους πραγματικά υπεύθυνους της κάθε προβληματικής κατάστασης και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια γεμίσαμε με ζωαδια δίποδα παντου! Πιο απλη περιγραφή από τα παραπάνω δεν έχω... 6 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις