Mourg0s Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Καλησπέρα σε όλους, Εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών. Θα σας περιγράψω τι ακριβώς συνέβη για να έχετε πλήρη εικόνα. Άνοιξα λοιπόν τον υπολογιστή μου να τον καθαρίσω (με τα λίγα που ξέρω) και όταν τον ξανά άνοιξα, δεν διάβαζε όλη την μνήμη RAM. Μιλάω με έναν φίλο και μου λέει στείλτον να τον κοιτάξω.. Τέλος πάντων τον έστειλα, έκανε έναν καθαρισμό έβαλε και κάτι ανεμηστιράκια καινούρια, έναν ssd και μια ψύκτρα και τον έστειλε πίσω. Όταν τον άνοιξα λοιπόν όλα καλά.. Τώρα στο πρόβλημα.... Μετά από restart δεν αναγνώριζε την κάρτα γραφικών... http://prntscr.com/jli5fc... λέμε θα είναι drivers το θέμα, ξανακατεβάζω instal κτλ αλλά το ίδιο πρόβλημα. Ενώ σπάσαμε το κεφάλι μας κάνα 3ωρο μου λέει να κοιτάξω μήπως δεν έχει συνδεθεί καλά η κάρτα γραφικών.. την βγάζω και την ξαναβάζω... ανοίγω το pc... Ρολόι η δουλειά!!! Την επόμενη μέρα τον ανοίγω, πάλι το ίδιο... ξανά κάνω επανατοποθέτηση την κάρτα... ρολόι πάλι! Κοινώς κάνω επανατοποθέτηση την κάρτα, ανοίγω το pc και λειτουργεί, αλλά όταν κάνω restart ή τον κλείνω και τον ανοίγω μετά από ώρα εμφανίζει το ίδιο! Επίσης καθάρισα την κάρτα με γόμα από υποδείξεις που είχα.. μόλις τον άνοιξα διορθώθηκε για λίγη ώρα και μετά από κάποια restart, αλλά όταν τον έκλεισα και τον ξανά άνοιξα την επόμενη μέρα είχα πάλι το ίδιο πρόβλημα... Όταν έβγαλα την κάρτα παρατήρησα κάτι χωρίς βέβαια να ξέρω αν είναι πρόβλημα ή νορμάλ... http://prntscr.com/jlikl3 Άρα ή βρίσκω κάποια λύση ή τον μοντάρω μια φορά και δεν ξανά κλείνω τον υπολογιστή Κάρτα γραφικών: Nvidia GEFORCE GTX 560 ti Επεξεργαστής: AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor Μητρική :ASROCK 970 EXTREME3 Για άλλες πληροφορίες ρωτήστε... Υ.Γ. Ο φίλος έχει φύγει σαιζόν και δεν θέλω να τον ενοχλήσω. * Μπορεί να παρακολουθεί και το forum βέβαια... http://prntscr.com/jlilhr http://prntscr.com/jliltt
insοmnidis Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Σου μαυριζει η οθονη και οταν ξαναμπαινεις βλεπεις αυτον τον κωδικο; Λογικα (δεν την χανει) την βλεπει αλλα δεν μπορει να λειτουργησει σωστα λογω προβληματων στους drivers _Τωρα απο τη στιγμη που σου εχει βγαλει κωδικο σφαλματος ειναι ευκολοτερα τα πραγματα για να το ψαξεις: http://bit.do/eg3Ej Το κοψιματακι εκει στην καρτα ειναι φυσιολογικο 1
Mourg0s Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Όχι η λειτουργία του υπολογιστή είναι απολύτως φυσιολογική απ΄ όσο καταλαβαίνω, ότι έκανε πριν κάνει και τώρα... (μονό που είναι γρηγορότερος λόγο ssd) Ανοίγει και λειτουργεί φυσιολογικά.... Μόνο όταν ανοίγω προγράμματα ή παιχνίδια τα κολλάει λόγο του προβλήματος της κάρτας φαντάζομαι... Θα κοιτάξω αυτό που έστειλες και θα απαντήσω πάλι... ευχαριστώ ** Υπάρχει περίπτωση να είναι στην οθόνη το πρόβλημα? ξεχασα να αναφέρω πως με το hdmi στην τηλεόραση που το χρησιμοποιούσα "έκοβε" τα πλαϊνά και δεν διορθωνόταν από τις ρυθμίσεις ανάλυσης ή από τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης... επανήλθε όταν έβγαλα το hdmi και έβαλα vga. τώρα άλλαξα τελείως οθόνη και έβαλα μια προϊστορική που έχω... Παίζει να φταίει κ αυτό? να ξαναβάλω την τηλεόραση για δοκιμή? βέβαια το ένα θέμα είναι διαφορετικό από το άλλο γιατί ακόμα και όταν άλλαξα το hdmi έφυγαν τα "μαυράκια" γύρω από την οθόνη και έπαιζε πλέον full screen αλλά το σφάλμα 43 δεν είχε φτιάξει.
insοmnidis Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Για οθονη χλωμο... Δες και εδω: https://www.adslgr.com/forum/threads/534150-Προβλημα-καρτας-γραφικων-Nvidia-Geforce-9800GT-(code-43) αν και ειπες πως δεν σκρασαρει εσενα Ιδιος κωδικος σφαλματος παντως!
Mourg0s Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Ακολουθησα τις οδηγιες γι αυτο π μου εστειλες αλλα σε μια απο αυτες ελεγε να κανω hard reboot, μετα το hard reboot δεν ανοιγει ο υπολογιστης, κολλαει στην ονοθη εναρξης...
Mourg0s Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 ελεγε να απενεργοποιησω την καρτα γραφικων απο την διαχειρηση και να κανω hard reboot... αυτο εκανα
insοmnidis Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) δεν εδωσα οδηγιες Λινκ για ψαξιμο εδωσα ...Εχει κολλησει ωρα; Δεν γνωριζω δεν το εχω δοκιμασει ποτε Αστο λιγο παντως οσο ειναι κολλημενο Δεν εχω ευθυνη αμα κατι παει στραβα αλλα και που δεν το εχω πει εγω 1)Κανε και κανα clear-cmos...αν δεν εχει διακοπτακι η μητρικη βγαζοντας μνημες και μπαταρια για λιγο και ξανατοποθετωντας τα 2)Αφηνεις την οθονη αμα εχει κολλησει εκει στο λογκο για αρκετη ωρα Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από insοmnidis
Mourg0s Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 το εχω αφησει εδω κ ωρα και ανοιχτο κ κλειστο το ιδιο κανει ανοιγει μεχρι εκει κ κολλαει αλλα μετα απο λιγα δευτερολεπτα ακουγεται ο ηχος των windows π ανοιγει αλλα αυτο εεκει εχει μουλαρωσει Δοκιμασα αυτο π ειπες αλλα δεν σαλευει παλι... θα κανω μια επιδιορθωση των windows κ βλεπουμε... αυτο ειναι απλο νομιζω, μολις το φτιαξω επανερχομαστε στο αρχικο προβλημα
insοmnidis Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Σωστο και αυτο Η μπες με safe mode και καντου καμια επαναφορα συστηματος μηπως και ξεκολλησει
Mourg0s Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 ετοιμος μετα απο επαναφορα... το γνωστο προβλημα παραμενει με την καρτα γραφικων... θα ψαξω κ αλλες λυσεις κ θα ενημερωσω αν βρω κατι 1
Sheogorath Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Σχεδόν σίγουρα πεθαίνει η κάρτα και δεν σηκώνει οδηγούς, ή 3D clocks.
Ghost007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 δοκιμασε και παλαιοτερα ντραιβερς της καρτας μπας και..γιατι αυτες η σειρες εχουν θεματα πλεον γενικα... οχι παντα αλλα κανουν κατι τετοια κουλα...
Mourg0s Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 ειναι περιεργο οτι καθε φορα π βγαζω κ βαζω την καρτα λειτουργει κανονικα αλλα στο restart ξανα βγαζει το ιδιο... και αυτο μπορει να σημαινει ειτε hardware ειτε software προβλημα, δεν ειναι ξεκαθαρο... θα δοκιμασω με παλιοτερους drivers και βλεπουμε..
Mourg0s Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) υπαρχει περιπτωση να επηρεαζουν drivers απο αλλο υλικο αντι για της καρτας γραφικων? Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από Mourg0s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα