Vaggoskats Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Γειά σας έχω ένα παλιό ρουτερ που μαζεύει σκόνη(Baudtec pstn tw263r4 a2) και αποφάσισα να το κάνω reapeter γιατί το άλλο το ρουτερ το κεντρικο(αυτό που είναι σαν πλάκα της ote νομίζω λέει cosmote απάνω) είναι στον κάτω όροφο του σπιτιού με αποτέλεσμα να μην πιάνω wifi επάνω. Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει αναλυτικά πως θα το reapeter; παρακαλώ όσο πιο διευκρίνησμενα γινεται δλδ που μπαίνουμε για να κάνουμε τις ρυθμίσεις, τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω κτλπ 38 λεπτά πριν, Vaggoskats είπε Γειά σας έχω ένα παλιό ρουτερ που μαζεύει σκόνη(Baudtec pstn tw263r4 a2) και αποφάσισα να το κάνω reapeter γιατί το άλλο το ρουτερ το κεντρικο(αυτό που είναι σαν πλάκα της ote νομίζω λέει cosmote απάνω) είναι στον κάτω όροφο του σπιτιού με αποτέλεσμα να μην πιάνω wifi επάνω. Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει αναλυτικά πως θα το reapeter; παρακαλώ όσο πιο διευκρίνησμενα γινεται δλδ που μπαίνουμε για να κάνουμε τις ρυθμίσεις, τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω κτλπ Και αν γίνεται αλλιος οδηγίες ως access point.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα