Προς το περιεχόμενο

Battlefield V [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει διαφορα αρκετή. Εγω στο 1 σε 3 πιστες που εβαλα ειχα απο 219-239 fps με 239 κολλημενα την περισσότερη ωρα. Στο 5 πεφτει αρκετα. Μπορει σε map να φτασει και 145 ξερω γω με μεσο ορο γυρω στο 190 υποθετω. Συνήθως ειναι 160-220 καπου. Απλα το shooting στο 1 ειναι σκουπίδι. Παρα πολυ κακο και δεν ξερω πως το επαιζα απο το 2016-2018

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, icy20 είπε

Εχει διαφορα αρκετή. Εγω στο 1 σε 3 πιστες που εβαλα ειχα απο 219-239 fps με 239 κολλημενα την περισσότερη ωρα. Στο 5 πεφτει αρκετα. Μπορει σε map να φτασει και 145 ξερω γω με μεσο ορο γυρω στο 190 υποθετω. Συνήθως ειναι 160-220 καπου. Απλα το shooting στο 1 ειναι σκουπίδι. Παρα πολυ κακο και δεν ξερω πως το επαιζα απο το 2016-2018

Το ίδιο αναρωτιούνται και οι αντίπαλοι που ξάπλωνες κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα:P:D...

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Το ίδιο αναρωτιούνται και οι αντίπαλοι που ξάπλωνες κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα:P:D...

Τα μισα να μου ελεγα...

Δημοσ.

Όντως τα shooting mechanics σε σχέση με το 1 πρέπει να βελτιώθηκαν αρκετά

Μόνο το recoil των αυτόματων σε αντίθεση με το random spread του 1 είναι έτη φωτός μπροστά

Απλά σε μένα είχα τρομάρα κακή εμπειρία σε βαθμό που τιλταρα και το απεγκατεστησα στη μία ώρα, και λογικά δεν πρόκειται να το ξαναβαλω αν δεν αλλάξω πλατφόρμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, icy20 είπε

Τα μισα να μου ελεγα...

Μάριε τσολια πως αφήνεις αυτόν τον Λάζαρο αυτόν που θα βγει καινούργιο BF και αυτός θα συνεχίζει να παίζει το 1 😛

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vassilis018 είπε

Μάριε τσολια πως αφήνεις αυτόν τον Λάζαρο αυτόν που θα βγει καινούργιο BF και αυτός θα συνεχίζει να παίζει το 1 😛

Τέλος το bf1 για μένα, δόκτορά μου.

Από τέλη Αυγούστου έχω να παίξω. Γύρισα στα single player games.

Πόσους να headshotιάσω πια ο έρμος sniperάς; Στα 10.000 headshots με το gewehr 98 βαρέθηκα...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DEADLAZARUS είπε

Τέλος το bf1 για μένα, δόκτορά μου.

Από τέλη Αυγούστου έχω να παίξω. Γύρισα στα single player games.

Πόσους να headshotιάσω πια ο έρμος sniperάς; Στα 10.000 headshots με το gewehr 98 βαρέθηκα...

κουράστηκες βρε το τρέξιμο και εσύ κάμπερε :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπιζω να δουμε και κανα πλοιο κτλ, γιατι το turning tides dlc του bf1 ηταν το καλυτερο για εμενα (και με ισως τα καλυτερα μαπς).

Επισης, νεα Planes. Ωρα να εκνευρισω κοσμο με νεα μεσα ;) 

Επεξ/σία από overpower
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 23/10/2019 στις 5:41 ΜΜ, starmanwarz είπε

Πολυ καλο trailer. Να δω τι θα πρωτοπαιξω τους επομενους μηνες.

Τι είναι αλητάμπουρας τσιτερ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, panoskatos είπε

Τι είναι αλητάμπουρας τσιτερ? 

Υποθέτω εμένα ήθελες να παραθέσεις.

Θεούλης είναι!

Έπαιξα 2 ωρίτσες το 1 χτες, άλλαξα 3 φορές server, τον πέτυχα στους 2.

Λοιπόν, ο τύπος έπαιζε medic. Αόρατος ο ίδιος εντελώς, με μόνο το όπλο του να φαίνεται. Δεν είμαι σίγουρος αν είχε και κάποιου τύπου aimbot μαζί, γιατί έσι κι αλλιώς μέχρι να τον δεις (το όπλο, δηλαδή) σε είχε φυτέψει.

Επίσης...εδώ ξεκινάει το γέλιο:

Ο τύπος είχε πάρει το ρόλο του πολύ σοβαρά...με το που πέθαινες σε επανέφερε (άλλαξε ομάδα κάποια στιγμή, για να ισορροπήσει το κάρμα του...)...μόνο που σε επανέφερε μέσα από τοίχους, από 20-30 μέτρα απόσταση, ακόμα και από άλλο δωμάτιο. Είμαστε στο "Ε" στην Argonne, εγώ είμαι πάνω στο χαλάσματα, πάνω από το bunker και απολαμβάνω τα βρισίδια που πέφτουν στο chat (εννοείται πως απαντάει ο τύπος), τρώω μια αδέσποτη, πεθαίνω, και με επαναφέρει μέσα στο bunker ακριβώς από κάτω! Με τράβηξε μέσα από το έδφος/ταβάνι του bunker! Μιλάμε για hack που επηρεάζει και τους άλλους, όχι μόνο αυτός και τα στατιστικά του!

Τελειώνει η μάχη, αλλάζω server, κάπου στα 8-10', τσουπ...μπαίνει και ξεκινά...χάναμε με 100+ tickets εκείνη τη στιγμή, γύρισε το παιγνίδι μέσα σε 5-6'. Κάποια στιγμή πρότεινα να τον αφήσουμε όλοι οι teammates να παίξει μόνος του εναντίον όλων των αντιπάλων...όχι να φύγουμε, απλά να κάτσουμε να κοιτάμε. Δεν εισακούστηκα, χαιρέτησα.

Να πω ότι σε DX11 το παιγνίδι και στους 3 server ήταν αδιανόητα ομαλό και σταθερό. Με το ίδιο προφίλ που είχα προχτές τα προβλήματα, με skype, με όλα κανονικά (πάλι χωρίς το ISLC).

edit:

Μια χαρά aimbot είχε τελικά, τουλάχιστον εδώ που καθόταν στο αρχικό spawn και θέριζε

Ήδη κοντεύει εβδομάδα, από ότι βλέπω:

Έχουν γίνει ατελείωτα report, υπάρχουν videos κλπ...και όλα καλά!

Επεξ/σία από Πέτρος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...