DEADLAZARUS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, whoever81 είπε Τα beta impressions στο https://www.reddit.com/r/BattlefieldV/ είναι ενθουσιώδη πάντως στην πλειοψηφία τους. Συγγνώμη που θα στο χαλάσω, αλλά οι δικές μου εντυπώσεις ήταν πολύ κακές. Εννοείται ότι σου απαντώ σε φιλικό τόνο, ουδεμία πρόθεση να έρθουμε σε αντιπαράθεση έχω. 1)Ο ήχος είναι για τα καρναβάλια. Δεν ακούς από σου έρχονται οι οχτροί ούτε μπορείς να καταλάβεις ποιος πλησιάζει ή τι γίνεται γενικότερα. 2)Ούτε ένας δεν έκανε revive. Αυτό μπορεί να είναι θέμα των συμπαικτών, αλλά, έχω την εντύπωση, ότι παίζει ρόλο η διάρκεια του animation. Πολύ καλύτερο το res system του bf1. 3)15 σφαίρες. Enough said. Τελειώνουν στο άψε σβήσε και αν, για οποιονδήποτε λόγο, απομακρυνθείς από την ομάδα ή ο support έχει περίοδο και δεν θέλει να δώσει ammo, την πάτησες. Κατανοώ ότι λιγόστεψαν τον αριθμό των πυρομαχικών με σκοπό την προώθηση του teamplay. Ναι, αλλά αν δεν παίζω με φιλαράκια/clan, πώς στο καλό θα περιμένω από τον άγνωστο χ συμπαίκτη να παίξει ομαδικά; Δεν θα παίξει. 4)Το lee enfield sniper που δοκίμασα, ήταν απάλευτο. Ένιωθα ότι σηκώνω το όπλο και σημαδεύω σε slow motion. Εντελώς διαφορετικό το feeling εν συγκρίσει με το bf1 και όχι προς το καλύτερο. Αν είναι έτσι και τα υπόλοιπα sniper rifles, αντίο ζωή. Ξανά, η dice καταστρέφει τον scout, γιατί πολλοί κλαίγονται για τα καμπέρια. Παιδιά, εκτός του ότι δεν είμαστε όλοι οι scout happy campers, δεν έχουμε και τη δύναμη πυρός των άλλων classes. Μία βολή έχουμε και πρέπει να πετύχουμε τον στόχο. 5)Στο Narvik, δεν έβλεπα πού ήταν οι εχθροί ούτε μπορούσα να διακρίνω τις κινήσεις τους. Go figure. Για να ξεχωρίσεις τον εχθρό, πρέπει να έχεις eagle eye. 6)Spot system. Φέρτε πίσω τις φωτοβολίδες μου. Σοβαρά τώρα, θα κάτσω στον λόφο, θ' αράξω στην πετσετούλα μου, θα βάλω το αντιηλιακό μου και θα χρησιμοποιήσω το periscope προς εντοπισμό των οχτρών. Μέχρι να τα κάνω όλα αυτά βέβαια, θα έχω πεθάνει 10 φορές, αλλά who cares; Πώς θα είμαι aggressive recon, όταν, για να εντοπίσω τους αντιπάλους και να βοηθήσω την ομάδα, πρέπει εν κινήσει να βγάζω το periscope, να μπαίνω σε tunnel vision και να χάνω επαφή με το περιβάλλον; 7)Απαράδεκτοι οι ήχοι των όπλων. Καμία διαφορά, κανένα βάρος, καμία αίσθηση ότι ρίχνεις με όπλο. Σαν να έριχνα φούσκες με νεροπίστολα. Το παιχνίδι θέλει πολλή δουλειά και αποκλείεται να το τιμήσω όταν κυκλοφορήσει, γιατί θα πάρω ένα bug fest, που θα χρειαστεί 1-1,5 χρόνο και 10 patches για να στρώσει. Αν γίνει κι αυτό. 5
saxos55 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Χαχαχα. Γράφαμε ψιλο-τα-ίδια ταυτόχρονα. WTF.
DEADLAZARUS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, saxos55 είπε Χαχαχα. Γράφαμε ψιλο-τα-ίδια ταυτόχρονα. WTF. Έχει συμβεί το ίδιο με τον @panoc, λίγες σελίδες πιο πίσω. Τι να πω... Spooky times...
Πέτρος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Βγάζουν νέο παιχνίδι 2 χρόνια μετά και έχει ξανά broken in-game texture filtering..Διορθώνεται με το 16xAF από driver, αλλά δεν παύει να 'ναι απαράδεκτο. Το DX12 χάλια μαύρα, ξανά. Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι στο final build, εκτός και αν ξαφνικά το DX12 δουλεύει πολύ καλύτερα στην RS5 που δεν πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Εϊναι απλά κακό implementation στην Frostbite. Πρέπει να φτιάξουν νέα μηχανή γραφικών. Όσο για το AF, εδώ φαίνεται καθαρά τι εννοώ: RS5 έχω ουσιαστικά, δεν πιστεύω πως έχει αλλάξει κάτι σε αυτό. Αν καταφέρω και παίξω, θα κάνω μια σύγκριση. Για το AF...τί είναι τούτο? Είσαι σίγουρος πως φταίει η FB και όχι κάτι στην nVidia? Δεν πάω για flame, αλλά τέτοιο πράγμα δεν έχω παρατηρήσει ποτέ. Ζητείται κλειδί early access αν κάπου περισσεύει, γιατί με βλέπω μόνο σήμερα να μπορώ να ασχοληθώ τελικά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Άμα έφταιγε στην NV κάτι δεν θα έφτιαχνε με 16xAF από driver..Του παιχνιδιού είναι το θέμα υπάρχει και thread.. 58 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Το AFX16 τρώει αρκετά fps? Γενικά πειράζεις κάτι άλλο από nvidia settings; Από την 8800GTX και μετά έχει πάψει να έχει performance hit το AF. 1
Πέτρος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Ξαναλέω όμως...κάτι τέτοιο δεν έχω παρατηρήσει ποτέ.
GnG Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Πέτρος είπε RS5 έχω ουσιαστικά, δεν πιστεύω πως έχει αλλάξει κάτι σε αυτό. Αν καταφέρω και παίξω, θα κάνω μια σύγκριση. Για το AF...τί είναι τούτο? Είσαι σίγουρος πως φταίει η FB και όχι κάτι στην nVidia? Δεν πάω για flame, αλλά τέτοιο πράγμα δεν έχω παρατηρήσει ποτέ. Ζητείται κλειδί early access αν κάπου περισσεύει, γιατί με βλέπω μόνο σήμερα να μπορώ να ασχοληθώ τελικά. Δες το προηγούμενο μου post για κλειδάκι 1
gildo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Τι μου άρεσε.Ο Saxos μπήκε στη squad και ειναι ωραίο να εχεις ενα καλο teammate.Τι δεν μου αρεσε.Ψοφησε αμέσως και με έβαλε να καθαρίσω μια σημαία μόνος μου και μετα έκανε spawn.Ασε που μου έφαγε τα αυτιά στο voice chat με τη μουρμούρα του
saxos55 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Πέθανα για να βλέπω τι κάνεις στο spawn screen. Το άτιμο συνήθειο του spectate. 😛 😛 😛
Cosmonaut21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 FraggingMario εδώ.Καντε με add είμαι πλοκ 😋
DJ_Duker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Διαβάζοντας την ανάλυση πιο πάνω μπορώ να πω ότι ψήθηκα. Πήρα και γω κλειδάκι και λογικά το βράδυ θα μαι μέσα.
Πέτρος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Έλα οργανωθείτε... Σε DX12, με ακριβώς ίδιες ρυθμίσεις με το 1 (σε 11 +cfg.ini), κρατά καλά fps (ίσως γύρω στο 15% μείον), το οποίο το θεωρώ εξαιρετικό. Από την άλλη, υπάρχει και εδώ ο λόξυγγας του 1 σε DX12, οπότε Nogo (ίσως να είναι λίγο καλύτερα, αλλά και πάλι). Ξαναμπαίνω τώρα σε DX11, no cfg.ini να δω πως θα πάει, και ανάλογα θα "περάσω" και το cfg του 1. Αξιοσημείωτο, πως το θέμα με τη γλώσσα σε chat/κονσόλα κλπ παραμένει.
panoc Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε Αξιοσημείωτο, πως το θέμα με τη γλώσσα σε chat/κονσόλα κλπ παραμένει. Γιατι τι αλλο λυθηκε για να λυθει αυτο ; 😛
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 DICE Says DX12 Performance in BFV Is Similar to BF1, Comments on Ray Tracing with AMD GPUs
Πέτρος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Λοιπόν: Σε DX11 (no cfg), με ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις όπως στο 12 (αλλά και στο 1), η εικόνα είναι βελτιωμένη σε σχέση και με τα 2. Για κάποιο περίεργο λόγο, η μηχανή του V, δεν έχει πρόβλημα με τον FX...κρατά σχεδόν (-10-15%) τα fps του 1, χωρίς όμως "περίεργες" ρυθμίσεις. Ούτε 100% CPU bug, ούτε stutterfest, ούτε τίποτα. Σε αυτόν τον τομέα, το παιγνίδι είναι αξιοπρεπέστατο. Όμως...μέχρι εκεί. Οπτικά δεν λέει απολύτως τίποτα παραπάνω σε σχέση με το 1, παρά σε ελάχιστα σημεία μόνο (αλλά ok...Ballroom fest, οπτική πανδαισία εντός του κάστρου). Επιπλέον, η χρωματική παλέτα είναι κάπως. Τα κτίρια δε που καταστρέφονται, είναι άθλια. Ο ήχος είναι απλά τραγικός. Με π.ρδές αυγά δεν βάφεις, αλλά προφανώς φτιάχνεις τους ήχους των όπλων ενός ΑΑΑ τίτλου, πλέον. Για Positional audio...ούτε αστείο. Στο θέμα του spot, δεν έχω πολλά να πω. Μου αρέσει η ιδέα του να δέιχνεις "περιοχή" που είδες οχτρό, κι όχι το τυράκι ή οτιδήποτε άλλο. Είναι μια σωστή αλλαγή. Τα όπλα...νταξ...από το random everything πήγαμε στο άλλο άκρο. Suppress δεν κατάλαβα να έχω...δεν ξέρω, κάτι με χαλάει. Ο Narvic, που έπαιξα κυρίως (σε διάφορα σενάρια), μου έδωσε την ίδια εντύπωση που είχα από τα videos της Α: Για πέταμα. Για Rotter, ίσως αργότερα, αν μπορέσω. Τα άρματα, περισσότερο μου θύμισαν τα hovertank του 4...δεν... Στον αέρα, δεν πρόκαμα. Το ζήτημα με ammo κλπ, δεν με ενόχλησε. Το revive το βρήκα αξιοπρεπές (σκ@τά στον τάφο όσων ρίχνουν κατά τη διάρκεια του animation). Το UI, είναι ελεεινό. Καθόλου χρηστικό, πετάγονται κέρατα μέσα στη μέση του οπτικού σου πεδίου, ενώ και στο αισθητικό κομμάτι είναι άστα να πάνε. Δεν σε βάζει καθόλου στο κλίμα (ας κρατούσαν του 1, τουλάχιστον). Το chatbox, για γέλια...πολύ κακός σχεδιασμός. Επιφυλάσσομαι για περισσότερα αργότερα, ή από Σάββατο πια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα