atrwtos Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Σε Windows 10 browser chrome(τελευταία έκδοση) στον desktop υπολογιστή μου όταν μπαίνω στο twitter μου εμφανίζει την mobile έκδοση(εμφάνιση) του twitter.Δηλαδή το twitter.com μου το μετατρέπει στην γραμμή διευθύνσεων αυτόματα πατώντας enter σε mobile.twitter.com.Κλείνω ξαναανοιγω τον brrowser μπας και κόλισε τιποτα τα ίδια.Και μου εμφανίζει μήνυμα...πήγα στις ρυθμίσεις του twitter μπας και βγάλω άκρη τίποτα..στο google μόνο "desktop εμφάνιση twitter σε smartphone βρήκα"...Με τον Firefox που μπήκα μπαίνει κανονικά σε desktop εμφάνιση όλα καλά...Γνωρίζει κανείς τι παίζει; Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από atrwtos
asmilon Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δοκιμασες να καθαρισεις τα cookies σου στον Chrome (ολα ή τουλαχιστον αυτα που σχετιζονται με το twitter); Τι extensions εχει ενεργα στον Chrome, μηπως καποια απο αυτα εχει παρει καποια περιεργη ρυθμιση;
atrwtos Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Τα extensions τα απενεργοποιησα δοκίμασα και τα ενεργοποίησα πάλι...τιποτα τα ίδια..όσο για τα cookies έκανα ένα καθάρισμα με το ccleaner ..πάλι τίποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα