Προς το περιεχόμενο

μελανιά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, lek88 είπε

Δεν θέλει να πάει σε αποκριάτικο πάρτι! Να καλύψει την μελάνια θέλει... 

Ε ΟΧΙ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, overpower είπε

Ε ΟΧΙ

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα σου ήρθε απότομο, ε? Έπρεπε να το πω με τρόπο! 😂

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SpAcE_PaNtHeR είπε

Πως έγινε το περιστατικό αν επιτρέπεται?

Είδε τις κατσαρίδες από το εξοχικό σου στην Κρήτη, τρόμαξε και έπεσε απ' την καρέκλα του υπολογιστή.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Είδε τις κατσαρίδες από το εξοχικό σου στην Κρήτη, τρόμαξε και έπεσε απ' την καρέκλα του υπολογιστή.

χαχα είμαι διάσημος!

Δημοσ.

υπάρχει τρόπος να επισπεύσεις την απορρόφηση επιφανειακού αιματώματος , αλλά και των νεκρών κυττάρων που προκαλούν την μελανότητα στο υπόστρωμα της  επιδερμίδας. Καταρχήν θα πρέπει να βάζεις πάγο για λίγα λεπτά όμως καθώς στο πρόσωπο υπάρχει ο κίνδυνος της ψύξης . Επίσης το αλουμινόνερο (δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτο,.) επιταχύνει την επούλωση του μελανιάσματος ., Τέλος η αλόη (έχω προσωπική εμπειρία από την κρέμα consentrate της εταιρίας lr ) κάνει φανταστική δουλειά καθώς θρέφει και επουλώνει σε πολύ γρηγορότερο βαθμό  . 

αυτά τα ολίγα. !!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Thulogur είπε

Κονσιλερ... κάνει θαύματα :P

Όντως κάνει, το έχω δοκιμάσει σε κλοτσίδι που είχα φάει στο Kickboxing που έπρεπε να κρύψω την μελανία λόγο επαγγελματικού ραντεβού την επόμενη μέρα.

Καλύτερα να στο απλώσει γκόμενα η αδερφή όμως (πραγματική αδερφή η από την άλλες :D ) γιατί μόνο σου θα γίνεις σαν καρναβάλι αν δεν ξέρεις.

2 ώρες πριν, cumulus είπε

Κανεις δεν εχει μεγαλωσει παιδι εδω μεσα;Αρνικα ειναι η λυση στις μελανιες

Εγώ πάντως μικρός δεν θυμάμαι να μου έβαζε η μάνα μου τίποτα για τις μελανίες. Και γιατί να κρύψεις την μελανιά αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος π.χ λόγο δουλειάς;

Επεξ/σία από Avatar_GR
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Avatar_GR είπε

Εγώ πάντως μικρός δεν θυμάμαι να μου έβαζε η μάνα μου τίποτα για τις μελανίες. Και γιατί να κρύψεις την μελανιά αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος π.χ λόγο δουλειάς;

Για να πας στο σχολείο και να μη σε κοιτανε τα υπολοιπα παιδάκια [;]

• Like 1
Δημοσ.

μπορεις να φας 1-2 μπουκέτα ακόμα ετσι μετα θα εισαι ολοκληρος μελανιασμενος και δεν θα φαινεται διαφορά :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...