babkar Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Καλησπέρα , θα ήθελα να ρωτήσω για το παρακάτω αν γίνεται . Θέλω τα email απο συγκεκριμένο sender να γίνονται αυτόματα προώθηση σε τριτο mail . Παραδειγμα : Ο [email protected] στέλνει αυτη τη στιγμή αυτοματοποιημένο email στον [email protected] και θέλω να αφου το λάβει ο [email protected] να γίνει αυτόματα προώθηση στο [email protected] . Το έψαξα λίγο , δημιουργησα φίλτρα κτλ , μου έρχεται κανονικά προώθηση (χωρίς κανενα προβλημα) το θέμα είναι ότι ενω εχω ορίσει να γινεται προωθηση απο το συγκεκριμένο ([email protected]) στο babkar , λαμβανω(μου προωθούνται) στο babkar όοοοοολα τα email που λαμβάνει ο [email protected] κατι που δεν το θέλω . Εγω θέλω να μου προωθούνται ΜΟΝΟ τα email του [email protected] και ΟΧΙ του [email protected] κτλ !! Ελπίζω να ήμουν κατανοητός 😕 Γίνεται αυτό ? Αν ναι πώς ? Ευχαριστώ προκαταβολικα!!!!
NikosKallithea Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 ...και βεβαια γίνεται εκει που λεει "απο" στο φίλτρο θα βαλεις το εμαλ αυτου που θελεις να προωθήσεις, ειναι πολυ απλο, εκτός αν δεν κατάλαβα
babkar Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Νικο σε ευχαριστώ για την απαντηση σου, αλλα το έκανα αυτό και μου στέλνει πάλι όλααα τα email που λαμβάνει . Εχω βάλει στο φίλτρο προώθηση απο το συγκεκριμενο mail αλλα μου στέλνει τα παντα...
NikosKallithea Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Κατι κανεις λαθος, εγω εχω πάνω απο 20 φιλτρα και δουλεύουν ολα αψογα
babkar Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Το πάω βημα βημα απο tutorial ... Νομιζω οτι βρηκα το λαθος μου !Σε ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα