Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.. έχω ένα πρόβλημα μετά απο 6μηνες χρήσης του υπολογιστή άρχισε να πέφτει η ταχύτητα του επεξεργαστή με αποτέλεσμα να κολλάει απίστευτα ο υπολογιστής .. έκανα format και άρχισε να δουλεύει για λίγο μετά από λίγες μέρες πάλι τα ίδια.. μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα τη φταίει? Έχω ελέγξει θερμοκρασία και του επεξεργαστή και της moverboard είναι μια χαρά.. (ο επεξεργαστής είναι i5 750)

Δημοσ.

Τσέκαρε με hd sentinel την υγεία του σκληρού.......αν και εκεί είσαι οκ.......θα χρειαστεί να δανειστείς ένα psu να δεις αν φταίει αυτό....

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Τσέκαρε με hd sentinel την υγεία του σκληρού.......αν και εκεί είσαι οκ.......θα χρειαστεί να δανειστείς ένα psu να δεις αν φταίει αυτό....

Έχω πάρει και δεύτερο σκληρό γιατί όντως είχα θέμα με το σκληρό αλλά και παλι ίδια

Δημοσ.

ΑΝ οντως οι θερμοκρασιες ειναι μια χαρα μπορει να φταινε οι μνημες σου, εχεις τρεξει κανενα memtest για να δεις αν τρωνε καποιο κολημα;

Δημοσ.

Μπορεί να έχει εγκατασταθεί update για meltdown/spectrum και να έχει μειωθεί η ταχύτητα της cpu. Το έπαθα σε λαπτοπ και ψαχνομουν 3 μέρες. Έγινε μέσω wu 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sstratos είπε

Μπορεί να έχει εγκατασταθεί update για meltdown/spectrum και να έχει μειωθεί η ταχύτητα της cpu. Το έπαθα σε λαπτοπ και ψαχνομουν 3 μέρες. Έγινε μέσω wu 

Τελευταια φορα που τσεκαρα η διαφορα ηταν της ταξεως του 5-15% (αναλογα τον επεξεργαστη), δεν νομιζω πως μπορει να "σερνεται" ενα μηχανημα ετσι.

Σχεδον παντα οι 3 πρωτοι υποπτοι ειναι θερμοκρασιες επεξεργαστη, μνημες και δισκος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...