Προς το περιεχόμενο

Κινητό-Κάμερα-Ανθεκτικότητα-Futureproof με 250-300 ευρώ


leftpc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1) Το ποσό που διαθέτουμε: Ταβάνι 250-300 ευρώ.
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Skype,viber,messenger,μπόλικο multitasking και streaming.
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,2" - 5,5"
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Gorilla glass 3 τουλάχιστον.
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Με ενδιαφέρει η καλύτερη κάμερα σε αναλογία με όλα τα υπόλοιπα που αναφέρω.
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Θα ήθελα να παίρνει και sd card αλλά δεν βάζω κανένα κόλλημα αν έχει μόνο dual sim.
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Από ρομ δεν γνωρίζω,ούτε από 800άρα μπάντα.
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Θα προτιμούσα κινητό που δεν θα χρειαστεί να δοκιμάσω την εγγύηση του αλλά είναι ευπρόσδεκτη,ναι.
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Κλασσικά android όσο νεότερο.
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Φυσικά αλλά όχι κάτι εξεζητημένο.Δυο μερούλες με μέτρια χρήση θα ήταν ιδανικό. 
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Από Κίνα μάλλον η αγορά εκτός κι αν βρεθεί κάτι οικονομικότερο οπουδήποτε αλλού στο κόσμο.
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι.
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο μόνο.

 

Από αυτά που ανέφερα στη φόρμα μπορεί να μη βγάλατε άκρη και δεν σας δίνω άδικο.Αρχικά να αναφέρω ότι έχω να ασχοληθώ με την αγορά κινητού σχεδόν 4 χρόνια.Τους τελευταίους μήνες άρχισε να κολλάει εκνευριστικά αυτό το κινητό που είχα πάρει τότε. https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-infocus-m310-charm-purple Με έχει βολέψει αφάνταστα όλα αυτά τα χρόνια και το είχα πάρει μόλις 80-85 ευρώ.Τα λέω όλα αυτά γιατί με βάση κάποια χαρακτηριστικά του,θέλω να κινηθώ και στην επόμενη αγορά μου.Αρχικά να αναφέρω ότι είναι πανάλαφρο (134g) με gorilla glass 3 και ενώ έχει τουλάχιστον καμιά 20αριά πτώσεις,η οθόνη έχει αποκτήσει μόνο κάποιες γρατζουνιές.Οπότε ψάχνω συσκευή όσο πιο ελαφριά γίνεται(134g δεν θα βρω,το ξέρω,αλλά μη φτάσουμε πολύ ψηλά) με gorilla glass 3 τουλάχιστον.Τώρα επειδή έχω συνηθίσει στις 4,7" και έχω σχετικά μικρά χέρια-δάχτυλα,θα ήθελα να είναι κάπως μικροκαμωμένο.Με αυτά τα χαρακτηριστικά έχω βρει και με 150 ευρώ κινητά αλλά ψάχνω το κάτι παραπάνω.Θέλω μπόλικη ram και καλό επεξεργαστή για να τρέχουν άνετα αυτά που αναφέρω και να μου βγάλει 4 χρονάκια το κινητό. Τέλος και πιο σημαντικό γιατί κούρασα,θέλω την καλύτερη κάμερα για φωτογραφίες(όχι selfie) και βίντεο.Για την κάμερα ίσως κάνω και κάποιες "εκπτώσεις" σε άλλα χαρακτηριστικά όπως οι ίντσες.

 

Λίστα με κινητά που βλέπω:

https://www.bestprice.gr/item/2154777587/samsung-galaxy-s7-32gb.html

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi-note-3

https://www.bestprice.gr/item/2155009416/htc-u-ultra-64gb.html

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-nokia-8 όταν πέσει στα 300

http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/asus-zenfone-zoom-s-64gb-mayro-dual-sim-smartphone/prod8687283pp/ αν το ξαναφέρουν σε αυτά τα λεφτά

Η αγορά θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι αλλά δεν το βιάζομαι καθόλου γιατί ακόμα μαζεύω λεφτά.Τις τελευταίες μέρες άρχισα να ψάχνω για κινητά και θέλω να έχω μια πρώτη ιδέα που και πως να κινηθώ.Από αυτά τα 5 κινητά,το asus έχω αποκλείσει λόγο futureproof και το htc λόγο ιντσών-γκουμούτσας.Ακούω γνώμες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 ώρες πριν, saruman123 είπε

https://www.germanos.gr/product/sony-xperia-xz1-compact/20367419/

Στα 140g με Gorilla Glass 5 και IP68

Είπα να φτάσω μέχρι τις 5,5", όχι να πέσω στις 4,6" και με ανάλυση οθόνης ίδια με κινητό τεσσάρων χρόνων.Κάμερα έχει καλύτερη από το mi note 3;Δεν μπορώ να βρω κάποιο συγκριτικό τεστ με φωτογραφίες και βίντεο ανάμεσα στα δυο κινητά.Όλα τ'άλλα είναι υπέρ του xz1 compact.Επίσης η τιμή του είναι πάνω από budget και δύσκολα το βλέπω να πέφτει κάτω από 300.Ήδη είναι προσφορά στα 350...Πάντως πολύ καλή η πρόταση σου και δεν το είχα τσεκάρει,οπότε θα το έχω στο νου μου.

5 ώρες πριν, CaptainChris είπε

Xiaomi Redmi Note 5, 4/64 € 259

Με χαλάει το μέγεθος του και ότι δεν παίρνει sd card.Αν ήταν στις 5" - 5,2" (διαστάσεις s7) θα πήγαινα σ'αυτό δίχως δεύτερη σκέψη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή έχεις 4.7 στο είπα.

Πάντως το Asus το ξεχνάς.

Σύγκριση εδώ https://www.kimovil.com/el/sygkrish/htc-u-ultra,nokia-8,samsung-galaxy-s7-eu,xiaomi-mi-note-3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...