Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 23 λεπτά πριν, Inuyasha είπε μεσα απο την εφαρμογη θα μπορει να αγορασει μεσω steam , εκει δεν μπορει να παρει προμηθεια η apple και για αυτο τους εδωσε ακυρο Αν καταλαβαίνω σωστά έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσε να πάρει προμήθεια για τις εφαρμογές αυτές, έτσι δεν είναι? Άρα το κάνει για να μην δημιουργήσει προηγούμενο με εφαρμογή που μπορεί να αγοράζει από άλλο store.
koufs Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 αυτό είναι το πρόβλημα με τα stores, αποφασίζουν άλλοι για σένα, για το καλό σου βέβαια, και βγάζουν και αυτοί το μερίδιό τους, χωρίς να κάνουν κάτι ουσιαστικό, όπως όλοι οι μεσάζοντες και νταβατζήδες - θα έπρεπε να υπάρχουν κινητά όπως είναι τα pc με windows, linux, osx και να έχεις τη δυνατότητα -αν θέλεις- να μπορείς να βάλεις προγράμματα τρίτων, ελεύθερα και εύκολα, - και για να προλάβω σχόλια, έχω iphone και υπολογιστή με win και linux και macbook - θα ήθελα να μπορώ να εγκαθιστώ στο κινητό - νόμιμα και χωρίς χακεριές- προγράμματα τρίτων , όπως κάνω στους υπολογιστές μου, χωρίς να περαμβάλλεται κάποιο store - είναι μία ελευθερία που είχαμε και χάνεται χάριν της ευκολίας και των συμεφερόντων και γοογλε και αππλε, που θέλουν να τα έχουν όλα υπό τον έλεγχό τους 4 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 15 λεπτά πριν, VChris είπε Αν καταλαβαίνω σωστά έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσε να πάρει προμήθεια για τις εφαρμογές αυτές, έτσι δεν είναι? Άρα το κάνει για να μην δημιουργήσει προηγούμενο με εφαρμογή που μπορεί να αγοράζει από άλλο store. Αν διαβασεις λεει οτι η apple περνει το 30% απο της αγορες που γινοντε απο της εφαρμογες , αν μπεις και αγορασεις καποιο game μεσω steam δεν θα περνει λεφτα
Vasilisxd Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, koufs είπε Επρεπε να υπάρχουν κινητά όπως είναι τα pc με windows, linux, osx και να έχεις τη δυνατότητα -αν θέλεις- να μπορείς να βάλεις προγράμματα τρίτων, ελεύθερα και εύκολα, - και για να προλάβω σχόλια, έχω iphone και υπολογιστή με win και linux και macbook - θα ήθελα να μπορώ να εγκαθιστώ στο κινητό - νόμιμα και χωρίς χακεριές- προγράμματα τρίτων , όπως κάνω στους υπολογιστές μου, χωρίς να περαμβάλλεται κάποιο store - είναι μία ελευθερία που είχαμε και χάνεται χάριν της ευκολίας και των συμεφερόντων και γοογλε και αππλε, Απ' ότι φαίνεται όμως δεν έχεις και πολύ σχέση με Android ε ? 3
Bigi444444 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τραγικές και ανησυχητικές καταστάσεις. Προτείνω να αφαιρέσουν όλες τις εφαρμογές με in app αγορές.Μισες δουλειές κάνουν.Ουτε εκεί παίρνουν προμήθεια. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από Bigi444444
Bourdoulas Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Malthador είπε Μάλλον δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς κάνει η εφαρμογή εκεί στην Apple... Εν τω μεταξύ το Moonlight που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά υπάρχει εδώ και χρόνια στο App Store. Ούτε το moonlight έχουν καταλάβει τι κάνει. Για αυτό υπάρχει ακόμη.·:p Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από Bourdoulas
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 2 minutes ago, Bourdoulas said: Ούτε το moonlight έχουν καταλάβει τι κάνει. Για αυτό υπάρχει ακόμη.·:p Μα με την ίδια αιτιολογία γιατί δεν αφαιρούν το Netflix, το Hulu, το Spotify κλπ. Παίρνουν λεφτά από τις συνδρομές σε αυτά;
mike299 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Βλακείες της Apple. Το steam link είναι πρακτικά ένα remote desktop για να παίζεις παιχνίδια του steam σε άλλη συσκευη. Με την δικαιολογία αυτή, ας βγάλει και το team viewer και όλες τις remote desktop εφαρμογές καθότι μέσω αυτών μπορώ να μπαίνω στο pc μου και κάνω αγορές χωρίς να παίρνει το μερτικό της. 4 1
MTX Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η είδηση αποτελεί είδηση , δηλαδή άμα εγώ ανοίξω περίπτερο μέσα στον σκλαβενίτη και πουλάω πράγματα θα με αφήσει να το κάνω τσάμπα , όλες οι εταιρίες που πουλάνε παιχνίδια μέσο steam , το steam δεν παίρνει προμήθεια πιστεύετε , το steam και αν είναι νταβατζής αφού κάθε συναλλαγή που γίνετε στη πλατφόρμα τους παίρνει προμήθεια , DLC skins εφαρμογές , μια χαρά έκανε η apple τολάχιστον αυτοί έχουνε τι δύναμη και μπορούνε 1
KilliK Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Inuyasha είπε μεσα απο την εφαρμογη θα μπορει να αγορασει μεσω steam , εκει δεν μπορει να παρει προμηθεια η apple και για αυτο τους εδωσε ακυρο α γεια σου ακριβως αυτο. η κινηση της Apple ειναι αναμενομενη αφου δεν παιρνει μεριδιο απο τις πωλησεις του Steam app. γιαυτο και το Kindle app δεν πουλαει βιβλια, επειδη η Apple θα το απαγορευε και αυτο απο το store της. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από KilliK
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μετά το "εμείς δεν βάζουμε αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος πίσω επειδή το έκαναν οι άλλοι", το "βγάλαμε την θύρα ακουστικών επειδή Courage", και το "ναι μεν fast charging αλλά αγοράστε πανάκριβο φορτιστή για να λειτουργήσει, δεν σας δίνουμε", αυτό με το steam link αποτελεί την σταγόνα που ξεχείλισε το [δικό μου] ποτήρι. Αντίο iphone και επόμενο κινητό android. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης
panathatube Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, koufs είπε αυτό είναι το πρόβλημα με τα stores, αποφασίζουν άλλοι για σένα, για το καλό σου βέβαια, και βγάζουν και αυτοί το μερίδιό τους, χωρίς να κάνουν κάτι ουσιαστικό, όπως όλοι οι μεσάζοντες και νταβατζήδες - θα έπρεπε να υπάρχουν κινητά όπως είναι τα pc με windows, linux, osx και να έχεις τη δυνατότητα -αν θέλεις- να μπορείς να βάλεις προγράμματα τρίτων, ελεύθερα και εύκολα, - και για να προλάβω σχόλια, έχω iphone και υπολογιστή με win και linux και macbook - θα ήθελα να μπορώ να εγκαθιστώ στο κινητό - νόμιμα και χωρίς χακεριές- προγράμματα τρίτων , όπως κάνω στους υπολογιστές μου, χωρίς να περαμβάλλεται κάποιο store - είναι μία ελευθερία που είχαμε και χάνεται χάριν της ευκολίας και των συμεφερόντων και γοογλε και αππλε, που θέλουν να τα έχουν όλα υπό τον έλεγχό τους Αυτό που λες το κάνει ανέκαθεν το Android. 1
Predatorkill Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Αφου εφαγε ακυρο για τις αγορες παιχνιδιων steam μεσα στην εφαρμογη (οχι μεσω in app purchases), γιατι η steam δεν βγαζει τελειως τις αγορες και να αφησει μονο το remote? Ηξεραν πολυ καλα πριν ξεκινησουν να φτιαξουν την εφαρμογη τις πολιτικες in app purchase της apple, δε παιζει να την εφτιαξαν στα κουτουρου και οτι κατσει. Ας αφησουν λοιπον τις μαλακιουλες εκει στη steam και να φτιαξουν την εφαρμογη βασει κανονων που θετει το app store. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα