Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλος πάει Κίνα κ σκεπτόμουν να του πω να μου φέρει κανά κινητό (iPhone, Huawei κλπ.) αξίζει το κόπο λέτε; Έχει κάνει κανείς τέτοιο εγχείρημα;

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος οι τιμές εκεί δεν έχουν τεράστια διαφορά απο τις τιμές των κινεζοsite. Απλά από ενα site θα περιμένεις σχεδόν ενα μήνα, ίσως και παραπάνω, μέχρι να έρθει αυτό που παρήγγειλες και αν είναι και κάτι ακριβό θα εχεις θεμα με το τελωνείο...Με άλλα λόγια, αν σκέφτεσαι να πάρεις κάτι ακριβό/ογκοδερο, απο Κίνα, ευκαιρία να το κάνεις τώρα που θα πάει ο φίλος, αλλιώς αν είναι για κανα xiaomi μυξοχαρτο άσε, το παίρνεις και απο gearbest... 

Δημοσ.

Εγω που εχω ακρες προσωπικες με κινεζους λογω δουλειας τους ζηταω να μου στελνουν ποικιλιες τσαγιου και αξεσουρ σερβιρισματος αυτου. Αλλη φαση. Κινα δεν ειναι μονο μπλιμπλικια ειναι και η πραγματικη ζωη..

• Like 4
Δημοσ.

Γνωστός που είχε πάει πέρσι ,έλεγε επώνυμα ρούχα ,και ρολόγια έχουν φθηνά.Οχι τα μαιμού βέβαια.Από κανονικά καταστήματα ,και αλυσίδες.Αν πάς Κίνα όμως μέσω μεταβίβασης απο Dubai ή Σιγκαπούρη υπάρχουν επίσης καλές τιμές και στα καταστήματα στα αεροδρόμια.

• Like 1
Δημοσ.

Πιο ακριβό θα είναι.... 

Μπορείς όμως να πάρεις τα ανταλλακτικά απο τις αγορές αν ειναι κοντά σε μια 1ης, 2ης ή 3ης κλάσης πόλη. 

Αλλά θα πρέπει να ξέρεις πως να τα συνδέσεις και επίσης ο φίλος σου θα πρέπει να έχει κάποιον γνωστό που να ξέρει που απο την σχετική αγορά.. γιατί αν πάει στο "κέντρο" ντουγρού να ψάξει άστο δεν θα γίνει δουλειά. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Μπορείς όμως να πάρεις τα ανταλλακτικά απο τις αγορές αν ειναι κοντά σε μια 1ης, 2ης ή 3ης κλάσης πόλη. 

Αυτό δεν το κατάλαβα!

Δημοσ.

στην Κίνα οι πόλεις ειναι σε κατηγορίες και κάθε κατηγορία έχει περισσότερες παροχές. 

Τεσπα το ρεζουμέ ειναι ότι αν δεν έχεις ντόπιο που να ξέρει την αγορά δεν πρόκειται να βρεις όλα τα ανταλλακτικά μέσα σε λίγες μέρες και στην σωστή τιμή.

και το να πάρεις τα ανταλλακτικά και να τα συνδέσεις μόνος σου ειναι ο μόνος τρόπος να σου βγει φθηνότερα. Αν αγοράσεις iphone του κουτιού θα κοστίζει παραπάνω από τιμές Αμερικής... 

+ ενδέχεται να στο κρατήσουν στο τελωνείο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...