nightwalker1990 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, elena12 είπε μαλιστα ευχαριστω Καταρχας θα μιλησω σαν μεγαλυτερος, Τα λαθη γινονται για να μαθαινουμε, ελπιζω να καταλαβες πως ηταν λαθος.... Επειδη ηταν ο 1ος σου οπως μας ειπες και μαγκια σου δεν αλλαζει κατι, κανε φορολογικη δηλωη που υποθετω θα σου βγαλει μηδενικη λογο μη εισοδηματος, πας απευθειας εσυ στον δικηγορικο συλλογο αθηνων που βρισκεται στην ευελπιδων, πας στο κτηριο 4 αν θυμαμαι καλα η ρωτα καποιον εκει το κτηριο για την νομικη βοηθεια, στην ουσια σου παρεχει το κρατος εφοσον περασεις απο ακροαση απο τον δικαστικο επιμελητη και συμφωνησει οτι εγκριθηκε η αιτηση που θα κανεις να λαβεις και ασφαλιστικα μετρα κατα του αγοριου- τυπου, πες τον οπως θες, μπορεις να απαντησεις εδω η να μου στειλεις πμ θα χαρω ν'απαντησω σε οτι μπορω και μην μασας αυτος θα την πατησει και οχι εσυ.
Sheogorath Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε δεν παλευεστε ώρες ώρες. Αν τρολλαρεις, get a life. Αν δεν τρολαρεις, λες μλκιες. Εσυ τον πιεζες, σου έστειλε φωτό που είσαι με τα ρούχα. Τι; Σε "απειλεί" για να τον αφήσεις ήσυχο; Ρε πολλές ψυχωτικές κυκλοφορούν. Είχα και εγώ μια δυο (ή και παραπάνω...) Ξεχνά τον, μην του ξαναστειλεις. Σε βρήκε χαζούλα και κάνει την πλάκα του. Αν του σπας καρύδια, αντέδρασε. Κακώς μεν, αλλά τον καταλαβαίνω. Γενικα, μην ασχοληθείς, μην του στείλεις, μπλόκαρε τον. Και καλά, φωτό της οικογένειας του γιατί έστειλες; Τι έγραψες; Τι του είπες; Οικογένειες γιατί ανακατεψες; Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από Sheogorath 1
Fir3fly Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δεν ξερω αν ισχυει σε αυτη την περιπτωση, επειδη μερικα εγιναν και ηλεκτρονικα, πχ σου εστειλε φωτο μεσω viber μπορεις να επικοινωνησεις και με το τμημα Ηλεκτρονικου Εγκληματος της Αστυνομιας. Ελπιζω να σε βοηθησουν και μη μασας, τιποτα δεν μπορει να σου κανει ο τυπος.
lek88 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορεί να έχει ψυχολογικά προβλήματα. Πήγαινε σε δικηγόρο να μιλήσεις να σου πει πως πρέπει να κινηθείς 1 ώρα πριν, elena12 είπε θα το εκανα αλλα δεν θελω να μαθουν κατι οι γονεις μου .πιστεψε με θα το εκανα Κ αν το μάθουν τι έγινε ;; ;; δεν έκανες κάτι κακό. Σχέση είχες. Εκτός αν έχεις κάνει κουτσουκελα. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από lek88
IOSIF SALEM Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, elena12 είπε καλησπερα σε ολους .Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος αλλα θα σας πω το προβλημα μου και επλιζω καποιος να γνωριζει.Μιλησα σημερα με τον πρωην μου με τον οποιο μιλαμε εδω και μερικες βδομαδες.Χωρισαμε πριν 8 μηνες αυτος με χωρισε και εγω το πηρα ασχημα και αρχισα να τον παρενοχλω .Το ξερω οτι δεν ηταν σωστο αλλα με αφησε αμεσως μολις ειχαμε σεξουαλικη επαφη και πιστευα οτι με ηθελε μονο γι αυτο και τρελαθηκα.Ηταν ο πρωτος μου .Τελος παντων εδρασα καπως απερισκεπτα και εστειλα πολλα μηνυματα σε fb στα οποια τον κατηγορουσα και ελεγα πως θα παω σπιτι του να μιλησουμε αλλα ποτε δεν πηγα.Ουσισαστικα δεν τον απειλησα ποτε αλλα αυτος ετσι το εξελαβε.Με απειλησε οτι θα παει στην αστυνομια και ετσι σταματησα να του μιλαω.Τωρα καπως βρεθηκαμε τυχαια σε ενα τσατ και ξεκινησαμε να μιλαμε .Σημερα του εστειλα μια φωτογραφια της οικογενιεας του και αρχισε να λεει οτι τον απειλω και οτι θα με βαλει στην θεση μου και οτι θα τα ποουμε στο δικαστηριο.Επισης μου εστειλε μια φωτογραφια μου που ημουν στο κρεββατι του (δεν ηξερα οτι ειχε αυτην την φωτο και ουτε καταλαβα πως την πηρε ) και μου ειεπε οτι ξερει πως να με βαλει στην θεση μμου επισης .Ειναι ξενος αλλα δουλευει σε καλη εταιρια και παιρνει πολλα λεφτα.Εγω απο την αλλη ειμαι φοιτητρια και φοβισμενη.ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ?Τ ι ακριβως λεει ο νομος ?Εχει κρατησει αντιγραφα απο μηνυματα μηνων και με απειλει με αυτα αλλα οπως ειαπ αυτα συνεβησαν παλια περιπου τον νοεμβρη δεκεμβρη.Τωρα ημουν καλη μαι του παντα και ουτε τον πιεσα ουτε τιποτα λλα ειναι προκατηλλειμενος απο παλια και οτι και να κανω το παιρνει στραβα οτι τον απειλω και οτι του στελνω μηνυματα χωρις να θελει οπως παλια,Σημερα του ζητησα χιλιες φορες συγνωμη αλλα δεν εκανε πισω και νομιζω κατα βαθος το χαιρεται να με βλεπει να υποφερω.Αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα ημουν ευγνωμων πραγματικα ειμαι φοβισμενη.Σας ευχαριστω πολυ -Με απειλείς; -ναι ναι !! σας απειλω , σας απειλω , σας απειλω .!! Η παρακάτω φράση προδίδει την τρολια. "Ειναι ξενος αλλα δουλευει σε καλη εταιρια και παιρνει πολλα λεφτα.Εγω απο την αλλη ειμαι φοιτητρια και φοβισμενη" Για να γίνεις πιο πιστευτός αγαπητέ κύριε τρολιαδώρε έπρεπε να πεις συγκεκριμένα πως ο ξένος υπήκοος είναι Γεωργιανός και εσύ Ουκρανοβουλγαρορουμάνα βιζιτού Καλές εταιρείες στην Ελλάδα που δίνουν πολλά λεφτά εν ετει 2018 μόνο για ανέκδοτο σερβίρεται Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από IOSIF SALEM
Zerg13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, lek88 είπε Μπορεί να έχει ψυχολογικά προβλήματα. Πήγαινε σε δικηγόρο να μιλήσεις να σου πει πως πρέπει να κινηθείς Κ αν το μάθουν τι έγινε ;; ;; δεν έκανες κάτι κακό. Σχέση είχες. Θα την ξεμαλιασουν και θα μετά σε μοναστήρι, πλάκα κάνεις; γυμνές φωτογραφίες; τι άλλο θα διαβάσω
lek88 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Θα την ξεμαλιασουν και θα μετά σε μοναστήρι, πλάκα κάνεις; γυμνές φωτογραφίες; τι άλλο θα διαβάσω Δεν είπε για γυμνές!!!! Της έστειλες μια φωτογραφία της που είναι με τα ρούχα λέει να κοιμάται και δεν φαινόταν ούτε πρόσωπο καλά καλά Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από lek88
Zerg13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μαύρη στο ξύλο θα την κάνουν όπως και να εχει. Εκκλησία μετά κάθε Κυριακή στην καλύτερη Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από Zerg13
lek88 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε Μαύρη στο ξύλο θα την κάνουν όπως και να εχει Ανάλογα τους γονείς.... Ο νεαρός από που ήταν??? 2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Μαύρη στο ξύλο θα την κάνουν όπως και να εχει Ανάλογα τους γονείς....
notist Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, lek88 είπε Ανάλογα τους γονείς.... Ο νεαρός από που ήταν??? Ανάλογα τους γονείς.... Δεν λέει...Και εγώ την τον ρώτησα.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Βρεθήκατε τυχαία σε ένα chat room; Σε ποιο έτος βρισκόμαστε... στο 2000;
vrwmiaris Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Τι νεαρός, μεγαλύτερος είναι, τα λεφτά μίλησαν.για να μην σε κόψω τα φτερά 3/10.να μπαίνεις συχνά γιατί χάθηκαν αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις