Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας θα ηθελα να ρωτησω αμα βαλω fastpath στην γραμμη μου θα εχω αποσυνδεσεις? Το θελω πιο πολυ επειδη παιζω παιχνιδια.

Αυτα ειναι τα στατιστικα της γραμμης 

DSL

Line Status:Connected

DSL Modulation Type:ADSL_2plus

Annex Type:Annex A/L

Upstream Downstream
Current Rate (Kbps) 1020 18185
Max Rate (Kbps) 1104 18548
SNR Margin (dB) 10.3 7.9
Line Attenuation (dB) 6.3 11.5
Errors (Pkts) 0 0

τι πιστεύετε θα είναι οκ? 

Επεξ/σία από Stefanos14xD
Δημοσ.
On 28/05/2018 at 18:34, Stefanos14xD said:

Γειά σας θα ηθελα να ρωτησω αμα βαλω fastpath στην γραμμη μου θα εχω αποσυνδεσεις? Το θελω πιο πολυ επειδη παιζω παιχνιδια.

Αυτα ειναι τα στατιστικα της γραμμης 

DSL

Line Status:Connected

DSL Modulation Type:ADSL_2plus

Annex Type:Annex A/L

Upstream Downstream
Current Rate (Kbps) 1020 18185
Max Rate (Kbps) 1104 18548
SNR Margin (dB) 10.3 7.9
Line Attenuation (dB) 6.3 11.5
Errors (Pkts) 0 0

τι πιστεύετε θα είναι οκ? 

μια χαρα γραμμη με 8 αρι margin.λογικα δεν θα εχεις θεμα με αποσυνδεσεις αν εισαι ηδη σταθερος.σε καθε περιπτωση δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις.αν εισαι με wireless καλο θα ηταν να γυρισεις σε ethernet για να παιζεις καλυτερα και αν κατεβαζουν και αλλοι εκει θελει ρυθμιση λιγο το qos.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 30/5/2018 στις 3:51 ΜΜ, poulinos είπε

μια χαρα γραμμη με 8 αρι margin.λογικα δεν θα εχεις θεμα με αποσυνδεσεις αν εισαι ηδη σταθερος.σε καθε περιπτωση δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις.αν εισαι με wireless καλο θα ηταν να γυρισεις σε ethernet για να παιζεις καλυτερα και αν κατεβαζουν και αλλοι εκει θελει ρυθμιση λιγο το qos.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ,θα το δοκιμασω.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 01/06/2018 at 16:26, CNT-FAI said:

@omghi2u υπάρχει αυτό https://www.adslgr.com/forum/threads/909723-SpeedPort-Entry-2i-Στήνοντας-QoS-για-πρώτη-φορά, αλλά έχει καίριες διάφορες σε σημαντικά σημεία. Οπότε προσβλεπουμε στη βοηθάει του @poulinos

το γραφω γενικα.πολλα ρουτερ εχουν ευκολο qos που απλα οριζεις bandwidth και ip και λες να εχει παραπανω προτεραιοτητα.user friendly κατασταση.σε αλλες περιπτωσεις tagaris τα πακετα και οριζεις priority απο 1 εως 7 αν θυμαμαι καλα αλλα ειναι αρκετα πιο δυσκολο για καποιον που δεν ξερει.αν δει βεβαια απο καποιο αλλο router ισως να καταλαβει πανω κατω πως παιζει.εχω δει qos αλλα σε αλλο μηχανημα και οχι στο συγκεκριμενο.πολλες φορες ζητανε και port που πρεπει να ξερεις που παιζει αυτο που θες να εχει priority.αναλογως τον κατασκευαστη το κανουν ευκολο ή δυσκολο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...