Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε ξερω αν το ποστάρω στο σωστο thread αλλα δε βρήκα κατι αλλο, εκανα εδω και μερες μια αγορα μεσω paypall με τη πιστωτικη που ειχα συνδέσει, τωρα εχω ζητήσει refund επειδη πηγε στραβα κατι με την αγορα, για σιγουρια μιας και η καρτα μου δεν ηταν επιβεβαιωμενη δοκίμασα να την επιβεβαιωσω με τον 4ψηφίο ομως επειδή ειχε μεινει καιρο αχρησιμοποιητος τον εβαλα λαθος και μου μπλοκαραν την καρτα, η καρτα εξαφανιστηκε, αλλα η συναλλαγη εχει πραγματοποιηθει μεσω αυτης της καρτας και φαινεται κανονικα το ιστορικο της και το transaction number, θα μπορει να πραγματοποιηθει το refund τωρα ή οχι? 

Αν οχι και αν ισχυριστουν πως δε γινεται λογω οτι μου έκαναν unlinked τη καρτα απ το paypall θα βρω καποια ακρη αν τους κυνηγήσω με καθε νομιμο μεσο και ασκήσω μηνυση και καταγγελια στο paypall με δικηγορο για τη μ****ια που εκαναν και αφαιρεσαν με το ετσι θέλω τη καρτα μου ή αδικος κοπος?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Δε ξερω αν το ποστάρω στο σωστο thread αλλα δε βρήκα κατι αλλο, εκανα εδω και μερες μια αγορα μεσω paypall με τη πιστωτικη που ειχα συνδέσει, τωρα εχω ζητήσει refund επειδη πηγε στραβα κατι με την αγορα, για σιγουρια μιας και η καρτα μου δεν ηταν επιβεβαιωμενη δοκίμασα να την επιβεβαιωσω με τον 4ψηφίο ομως επειδή ειχε μεινει καιρο αχρησιμοποιητος τον εβαλα λαθος και μου μπλοκαραν την καρτα, η καρτα εξαφανιστηκε, αλλα η συναλλαγη εχει πραγματοποιηθει μεσω αυτης της καρτας, θα μπορει να πραγματοποιηθει το refund τωρα ή οχι? 

Αν οχι και αν ισχυριστουν πως δε γινεται λογω οτι μου έκαναν unlinked τη καρτα απ το paypall θα βρω καποια ακρη αν ασκήσω μηνυση στο paypall με δικηγορο για τη μ****ια που εκαναν και αφαιρεσαν με το ετσι θέλω τη καρτα μου ή αδικος κοπος?

Για δικό σου λάθος να ασκήσεις μήνυση στο PayPal?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, kormos είπε

Για δικό σου λάθος να ασκήσεις μήνυση στο PayPal?

Πρωτον δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν δικο μου λαθος γιατι δεν θυμάμαι να εβαλα 3 φορες λαθος το pass, δεύτερον λαθος ή σωστο η αγορα εγινε με δικα μου λεφτά και μεσω της δικης μου καρτας που ηταν συνδεδεμένη με το δικο μου paypall account κατα την αγορα οποτε η λογικη λεει πως ανοιξα ενα case για refund αρα αν και εφοσον ειναι θετικοι στο refund και "κερδίσω" το case ειναι υποχρεωμένοι βαση νομου να πιστωσουν τα δικα μου χρηματα πισω στο λογαριασμο μου εστω και με επιβεβαίωση των στοιχειων με καποιες ερωτησεις ή αποδεικτικα οτι μου ανηκει αυτος ο λογαριασμος.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Πρωτον δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν δικο μου λαθος γιατι δεν θυμάμαι να εβαλα 3 φορες λαθος το pass, δεύτερον λαθος ή σωστο η αγορα εγινε με δικα μου λεφτά και μεσω της δικης μου καρτας που ηταν συνδεδεμένη με το δικο μου paypall account κατα την αγορα οποτε η λογικη λεει πως ανοιξα ενα case για refund αρα αν και εφοσον ειναι θετικοι στο refund και "κερδίσω" το case ειναι υποχρεωμένοι βαση νομου να πιστωσουν τα δικα μου χρηματα πισω στο λογαριασμο μου εστω και με επιβεβαίωση των στοιχειων με καποιες ερωτησεις ή αποδεικτικα οτι μου ανηκει αυτος ο λογαριασμος.

Απλά μου κάνει εντύπωση όπως το περιγράφεις γιατί προσωπικά έχω συνδεδεμένους 3 λογαριασμούς (3 κάρτες) και οι 2 έχουν γίνει expire αλλά υπάρχουν μέσα στο προφιλ μου. Δεν έχουν αφαιρεθεί. Μόνο manual γίνεται απ όσο θυμάμαι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν αποδεκτή το παυπαλ το refund και τελικά σου γίνει, το ποσον θα γυρίσει στην κάρτα, ας εχει διαγράφει, ας εχει μπλοκαριστεί απο την τραπεζα, ας εχει λήξη, τα γράφω ολα αυτα για να καταλάβεις οτι τα χρήματα δεν τα χανεις σε καμιά περίπτωση.

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kormos είπε

Απλά μου κάνει εντύπωση όπως το περιγράφεις γιατί προσωπικά έχω συνδεδεμένους 3 λογαριασμούς (3 κάρτες) και οι 2 έχουν γίνει expire αλλά υπάρχουν μέσα στο προφιλ μου. Δεν έχουν αφαιρεθεί. Μόνο manual γίνεται απ όσο θυμάμαι...

Εμενα να δεις τι εντυπωση που μου κανει, στο ξαφνικο ενω εβαζα το κωδικο κανω refresh τη σελιδα και η μια μου καρτα παπαλα εξαφανισμένη στο ακυρο.

Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε

Αν αποδεκτή το παυπαλ το refund και τελικά σου γίνει το ποσον θα γυρίσει στην κάρτα, ας εχει διαγράφει, ας εχει μπλοκαριστεί απο την τραπεζα, ας εχει λήξη, τα γράφω ολα αυτα για να καταλάβεις οτι τα χρήματα δεν τα χανεις σε καμιά περίπτωση.

Μακαρι να ειναι ετσι και να μην ισχυριστούν πως μπορει να μην ειμαι ο νομιμος κάτοχος εφόσον η καρτα δε φαινεται πλεον καν στο λογαριασμο μου ή λογω οτι μπορει να εβαλα λαθος confirmation code.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Εμενα να δεις τι εντυπωση που μου κανει, στο ξαφνικο ενω εβαζα το κωδικο κανω refresh τη σελιδα και η μια μου καρτα παπαλα εξαφανισμένη στο ακυρο.

Μακαρι να ειναι ετσι και να μην ισχυριστούν πως μπορει να μην ειμαι ο νομιμος κάτοχος εφόσον η καρτα δε φαινεται πλεον καν στο λογαριασμο μου ή λογω οτι μπορει να εβαλα λαθος confirmation code.

Εύχομαι να βγάλεις άκρη εύκολα. Με την τράπεζά σου έχεις μιλήσει καθόλου για να επιβεβαιώσεις πως η κάρτα σου είναι ενεργή ή δε τη χρειάζεσαι πλέον;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, kormos είπε

Εύχομαι να βγάλεις άκρη εύκολα. Με την τράπεζά σου έχεις μιλήσει καθόλου για να επιβεβαιώσεις πως η κάρτα σου είναι ενεργή ή δε τη χρειάζεσαι πλέον;

Η καρτα ειναι απολυτως ενεργη 100% επιβεβαιωμένο, μα το προβλημα δεν είναι της τραπεζας αλλα του paypal που αποφασισε να "εξαφανησει" εντελως τη καρτα απ το account μου.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
Μόλις τώρα, giorgosmcmc είπε

Η καρτα ειναι απολυτως ενεργη 100% επιβεβαιωμένο, μα το προβλημα δεν είναι της τραπεζας αλλα του paypal που αποφασισε να "εξαφανησει" εντελως υη καρτα απ το account μου.

Μάλιστα, όντως περίεργο. Δεν μου έχει ξανατύχει. Κάτσε να δεις τι θα γίνει με βάση και αυτά που ανέφερε και ο @NikosKallithea

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, kormos είπε

Μάλιστα, όντως περίεργο. Δεν μου έχει ξανατύχει. Κάτσε να δεις τι θα γίνει με βάση και αυτά που ανέφερε και ο @NikosKallithea

Ναι, για την ωρα αυτο που μπορω να κανω ειναι να περιμενω με την οποια αγωνια γιατι δεν ειναι λιγα τα χρηματα και ουτε οι ωρες που εχω "γραψει" για να τα βγαλω, ευχαριστω παντως για τη βοηθεια!

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Problem solved! Τοσο άμεση εξυπηρετηση δε το περιμενα να πω την αληθεια, με το που τους στελνω χθες το βραδυ μήνυμα, με το που ξυπνάω σημερα το πρωι βλεπω τη καρτα καταχωρημένη στο λογαριασμο μου και μαλιστα confirmed, δε χρειάστηκε καν να την επιβεβαιώσω.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Problem solved! Τοσο άμεση εξυπηρετηση δε το περιμενα να πω την αληθεια, με το που τους στελνω χθες το βραδυ μήνυμα, με το που ξυπνάω σημερα το πρωι βλεπω τη καρτα καταχωρημένη στο λογαριασμο μου και μαλιστα confirmed, δε χρειάστηκε καν να την επιβεβαιώσω.

Οπότε όπως είδες τέλος καλό όλα καλά.... Με τον τίτλο στο θέμα σου σε συνδυασμό με αρνητική αύρα σίγουρα σκέφτεσαι τα χειρότερα.

Συνήθως όλα αυτά τα πράττεις όταν έχεις λάβει αρνητική απάντηση...

Χαίρομαι που βρέθηκε άμεσα η λύση στο πρόβλημα σου και ηρέμησες κιόλας :)

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε

θα διαβασαν οτι εισαι ετοιμος να κανεις μηνυση!

:) πλακα κανω

😁

Χαχα οντως ήταν λιγο υπερβολικος ο τιτλος 😂 και παλι να στε καλα παιδιά για τις απαντησεις σας και καλη συνέχεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...