Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο φόρουμ. Πιστεύω ότι ποσταρω στο σωστό thread. Λοιπόν είδα χτες μια αγγελία σε πολύ δελεαστική τιμή και αποφάσισα να αρπάξω την "ευκαιρία". Στέλνω  μήνυμα στον πωλητή και αποφασίζουμε να γίνει κατάθεση με paypal. Στέλνω λοιπόν τα χρήματα με την επιλογή pay for goods and services και μου λέει ότι όλα είναι οκ. Το πρωί ανοίγω το insomnia και βλέπω μήνυμα από αυτόν ότι υπάρχει ένα πρόβλημα. Το ανοίξα και τραβούσα τα μαλλιά μου. Μου είπε ότι δεν μπορεί να χειριστεί τα χρήματα, γιατί είναι κλειδωμένα (on hold). Οσοι ασχολείστε με paypal, θα γνωρίζετε ότι όταν κάνεις πληρωμή με pay for goods and services, δεσμεύει τα χρήματα στο λογαριασμό του πωλητή αλλά τα κρατάει μεχρι 21 μέρες ή τα ξεκλειδώνει σε 7 μέρες αν ο πωλητής στείλει την απόδειξη της μεταφορικής στην paypal (Το λεει ξεκάθαρα εδω: https://www.paypal.com/us/brc/article/funds-availability) Τέλος πάντων για να μην τα πολυλογω, μετά άρχισε να με λέει ότι τον κοροιδεψα και ότι είμαι απατεώνας. (Εγώ είμαι απατεώνας που έχω 32 Θετικές αξιολογήσεις, ενώ αυτός είχε λίγες και μια αρνητική) Προσπάθησα να του εξηγήσω αλλά δεν καταλάβαινε τίποτα. Μου είπε ότι τελικά θα το ακυρώσει. Μπήκα και εγώ στο account αλλά δεν είχε πουθενά επιλογή cancel, καθώς είχε κάνει claim τα χρήματα. Η paypal αφήνει cancel μόνο σε unclaimed. Μετά του στέλνω αίτημα για refund και το απέρριψε λέγοντας ότι πάω να τον κοροϊδέψω, γιατί θα του πάρουν τα χρήματα αυτά από την κάρτα του και όταν ξεκλειδώσουν τα άλλα χρήματα θα τα πάρω και εκείνα (δεν είχε καταλάβει καν ότι τα χρήματα που βρισκονταν on hold ειχαν δεσμευτει στο λογαριασμό του και ότι δεν μπορούσα να τα πάρω πισω). Τώρα δυστυχώς πρέπει να κάνω dispute για να πάρω τα χρήματα μου πίσω. Εσείς τι λέτε θα κερδίσω ή θα μου φάει τα χρήματα?(έχω αποδείξεις για την κατάθεση και την άρνηση του refund, ενώ αυτός δεν μου εχει στείλει τίποτα και η paypal θα ζητησει απόδειξη αποστολής που φυσικά δεν έχει) Ξέχασα να πω ότι αυτός ισχυριζόταν ότι μένει στην ΧΧΧΧΧ πόλη, ενώ στο προφίλ του έγραφε αλλη πόλη.

Επεξ/σία από Leuteris.V.2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επικοινωνησα ήδη με mail και μου είπαν να περιμένω να περάσουν οι 7 μέρες για να κάνω dispute

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Leuteris.V.2 είπε

Επικοινωνησα ήδη με mail και μου είπαν να περιμένω να περάσουν οι 7 μέρες για να κάνω dispute

Aυτο

Μετα ανοιγεις dispute και τελος

Δημοσ.

Επικοινωνησα ξανά με τον πωλητή και είπε οτι θα δεχτεί το refund μεσω του dispute. Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί μετά θα αναγκαστώ να πάω στη διωξη.

Δημοσ.

Για ποσα λεφτα μιλαμε ?

Το οτι ειναι on hold τα λ7 ειναι δικο του προβλημα.

Εαν κολλαει η υποθεση σε αυτο -κακως- εχεις πεσει σε ΜΑΛΑΞ .

πες του να κανει refund payment και τα λεφτα θα γυρισουν ΑΜΕΣΑ πισω σε εσενα χωρις να επιρρεαστει αυτος ΠΟΥΘΕΝΑ .

εαν εχει αμφιβολιες πες του να μπει και να διαβασει ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Blacktan είπε

Για ποσα λεφτα μιλαμε ?

Το οτι ειναι on hold τα λ7 ειναι δικο του προβλημα.

Εαν κολλαει η υποθεση σε αυτο -κακως- εχεις πεσει σε ΜΑΛΑΞ .

πες του να κανει refund payment και τα λεφτα θα γυρισουν ΑΜΕΣΑ πισω σε εσενα χωρις να επιρρεαστει αυτος ΠΟΥΘΕΝΑ .

εαν εχει αμφιβολιες πες του να μπει και να διαβασει ...

Μιλάμε για 280€. Φίλε μου, του το είπα εκατό φορές, του έδωσα λινκς από το paypal, αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα. Του είπα να κάνει και refund αλλά δεν θέλει γιατι νομίζει ότι τα χρήματα θα τα πάρουν από την καρτα του. Τώρα  αναγκαστικά πρέπει να περιμένω το dispute για να δω τι θα γίνει. Αν δεν γίνει κάτι θα πρέπει να τρέχω στην αστυνομία για καταγγελία. Άσε έπεσα σε περίπτωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι από εδώ μέσα είναι, αλλά δεν κάνει να αναφέρω username. Πιστεύω να τα πάρω. Θα δείξει. Αλλά όπως και να έχει, έχω όλα τα στοιχεία του και θα τον αναλάβει η αστυνομία αν δεν μου τα επιστρέψει. Αρνητική δεν μπορώ να κάνω γιατί θα μου κάνει και αυτός για εκδίκηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...