katikypriako Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Γεία σας! Είμαι Κύπριος φοιτητής με ευρωπαϊκή κάρτα Ασφάλισης Ασθένειας. Υποφέρω εδω και αρκετα χρονια με ακμή αλλα προσφατα εχω αρχίζει να γεμίζω στο δέρμα της κεφαλής. Όταν είμουνα Κύπρο το Πάσχα είχα επισκευτεί δερματολόγο η οποία που εδωσε αντιβιοτηκά χάπια και μου εγραψε να πάρω ενα σαμπουάν (Nizoral, το βρίκα εως Fungoral σε φαρμακεία Αθήνας). Επίσης μου συνέστησε όταν θα επέστρεφα Αθήνα να επισκευτώ το Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός καθώς εκεί θα βρω τους καλύτερους δερματολόγους. Η απορρεία μου είναι αρχηκά, πρέπει να παρω τηλέφωνο και να κλείσω ραντεβού; Ή απλα πάω εγω απ' τις 06:00 το πρωί και περιμένω να ανοίξουν οι πόρτες για να μπω μέσα; Και αν χρειάζομαι ραντεβού τότε σε ποίο τηλέφωνο πρέπει να απευθυνθώ; Στην ιστοσελίδα τους έχουνε 11 τηλέφωνα (9 αν εξαιρέσεις το Παιδοδερματολογικό Ιατρείο και το Στοματολογικό Ιατρείο). Και τέλος, ποιά είναι η χρέωση; Πόσα λεφτά δηλαδή θα πρέπει να υπολογίσω να έχω μαζι μου κατα την επίσκεψη μου;
geioannou Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 θα πρεπει να κλεισεις ραντεβου μεσω τηλεφωνου. εισαι ασφαλισμενος ?? ακολουθωντας το τηλεφωνκο συστημα σου δινει την δυνατοτητα να επιλεξεις νοσοκομειο. εσυ εκει θα ζητησεις το συγκεκριμενο....
nipoa Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 με ραντεβου ειναι. θα παρεις να κλεισεις στο τμημα που θες. πληρωνεις ( αμα χρειαστει και δεν εισαι ασφαλισμενος ξερω γω ) την μερα της εξετασης στο ταμειο εκει. τιμη δε ξερω
Kapetanakos Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 στινεσε απο τα αγρια χαραματα 6 το πρωι πλερονεις ενα ταλαρο και κανεις δουλεια.
katikypriako Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Kapetanakos είπε στινεσε απο τα αγρια χαραματα 6 το πρωι πλερονεις ενα ταλαρο και κανεις δουλεια. Πάω έτσι χωρίς ραντεβού; Τα παιδία πιο πανω είπανε για ραντεβού.
cosmos000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Τα παιδιά πιο πάνω είπαν για ραντεβου.....τα παιδιά πιο κάτω θα πουν χωρίς ραντεβου..... Εσύ τί θα κάνεις άραγε??? Νοσοκομείο Αφροδισίων & Δερματικών Νόσων "Α. Συγγρός", Διεύθυνση: Ι. Δραγούμη 5, 161 21 Αθήνα Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 7265100 , Fax: 210 7235546 1
Dynamics Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, Kapetanakos είπε στινεσε απο τα αγρια χαραματα 6 το πρωι πλερονεις ενα ταλαρο και κανεις δουλεια. δεν παιζει το ταλιρο πλεον ρε!!παλια αυτα!Μονο με ραντεβου πας πλεον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα