giorgosmcmc Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μπορει να μου πει καποιος ποσες περίπου μέρες χρειάζονται για να μου στείλουν καποια λεφτα απο εξωτερικο στο λογαριασμο μου? Μου εκαναν απο ενα site ενα refund έχουν περασει ήδη 2-3 μερες αλλα ακομα λεφτα δεν εχω δει στο λογαριασμο μου.
cambo99 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 3 hours ago, giorgosmcmc said: Μπορει να μου πει καποιος ποσες περίπου μέρες χρειάζονται για να μου στείλουν καποια λεφτα απο εξωτερικο στο λογαριασμο μου? Μου εκαναν απο ενα site ενα refund έχουν περασει ήδη 2-3 μερες αλλα ακομα λεφτα δεν εχω δει στο λογαριασμο μου. Με Paypal εννοείς ή σε τραπεζικό λογαριασμό;
giorgosmcmc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, cambo99 είπε Με Paypal εννοείς ή σε τραπεζικό λογαριασμό; σε τραπεζικό λογαριασμό
cambo99 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 40 minutes ago, giorgosmcmc said: σε τραπεζικό λογαριασμό πιστεύω 3-4 μέρες θέλει αν είναι sepa....
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Με κατάθεση από τραπεζικό λογαριασμό πλήρωσες; Τα πήρες τα λεφτά;
giorgosmcmc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Με κατάθεση από τραπεζικό λογαριασμό πλήρωσες; Τα πήρες τα λεφτά; Ναι ολα καλα! Χθες μπήκαν, ακριβως 3 με 4 μέρες εκανε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα