elmario88 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Καλησπερα , εχω ενα προβλημα με την κεραια της τηλεορασης που ειναι στην ταρατσα. Επειδη δεν θελω να μπλεκω με μαστορους κλπ, κ επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα με βαλουν να αγορασω καινουρια, ηθελα να ρωτησω εαν εχετε να μου προτεινετε καποια εσωτερικη κεραια μεχρι 20 ευρω, που να πιανει σχετικα αν οχι ολα , τα περισσοτερα καναλια . Ευχαριστω,
IOSIF SALEM Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 36 λεπτά πριν, elmario88 είπε Καλησπερα , εχω ενα προβλημα με την κεραια της τηλεορασης που ειναι στην ταρατσα. Επειδη δεν θελω να μπλεκω με μαστορους κλπ, κ επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα με βαλουν να αγορασω καινουρια, ηθελα να ρωτησω εαν εχετε να μου προτεινετε καποια εσωτερικη κεραια μεχρι 20 ευρω, που να πιανει σχετικα αν οχι ολα , τα περισσοτερα καναλια . Ευχαριστω, Αν έχεις δυνατό σήμα στην περιοχή σου,πάρε ένα κομμάτι καλώδιο.Απο την μια πλευρά φτιάξε ένα αρσενικό rf βύσμα και απο την άλλη ένα θηλυκό.Στο θυληκό βάλε μια κεραία ραδιοφώνου.Βάλτην πάνω απο την τηλεόραση και κουνησέ την πάνω-κάτω,αριστερά-δεξιά και εκεί που θα δεις να έρχεται σήμα σταθεροποιησέ την Όλες οι εσωτερικές κεραίες πάνω-κάτω την ίδια δουλειά κάνουν,οπότε μην το ξεψαχνίζεις το θέμα.
NikosKallithea Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Τοσο εχει και η κεραια της ταρατσας, αγορασε μια ανεβα και αλλαξε την
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα