alexioannou Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Huawei p8 (3gb RAM). Μου δινει την δυνατοτητα να εγκαθιστω απο επιλογη στην microSD (64 GB Samsung,πολυ γρηγορη). Με την εφαρμοφη es exporer βλεπω μονο την εξωτερικη μνημη και καθολου την εσωτερικη.Με τον εργοστασιακο file explorer βλεπω εσωτερικη και εξωτερικη. Αφου εχω επιλεξει εξωτερικη για να εγκαταστησω καποιες μεγαλες εφαρμογες,φωτο βιντεο ολα εξωτερικη θα πηγαινουν? Οποια εφαρμογη ειναι εγκατεστημενη στην εξωτερικη σε περιπτωση επαναφορας εργοστασιακων ρυθμισεων θα παραμενει ανεπαφη?
mr.robot Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Στις 31/5/2018 στις 11:23 ΜΜ, alexioannou είπε Huawei p8 (3gb RAM). Μου δινει την δυνατοτητα να εγκαθιστω απο επιλογη στην microSD (64 GB Samsung,πολυ γρηγορη). Με την εφαρμοφη es exporer βλεπω μονο την εξωτερικη μνημη και καθολου την εσωτερικη.Με τον εργοστασιακο file explorer βλεπω εσωτερικη και εξωτερικη. Αφου εχω επιλεξει εξωτερικη για να εγκαταστησω καποιες μεγαλες εφαρμογες,φωτο βιντεο ολα εξωτερικη θα πηγαινουν? Οποια εφαρμογη ειναι εγκατεστημενη στην εξωτερικη σε περιπτωση επαναφορας εργοστασιακων ρυθμισεων θα παραμενει ανεπαφη? με την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων σβηνονται τα παντα, ειτε εχεις περασει εφαρμογες στον εξωτερικο ειτε εσωτερικο απο την στιγμη που κανεις επαναφορα ολα σβηνονται, απλα αποθηκευονται μεσα στην εξωτερικη SD Card ως φακελοι odd / data
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα