Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Καιρό με τριγυρνά η ιδέα ενός τατουάζ, μικρού και διακριτικού, αλλά πάντα το άφηνα, παρόλο που έβλεπα ενδιαφέροντα σχέδια.

Πρόσφατα έπεσα πανω σε ενα μικρό μιας κοπέλας στο ινσταγκραμ, που εχει στο πισω μέρος του μπρατσου 3 ημερομηνίες σε Λατινική μορφή. Μου άρεσε παρα πολυ, και σκέφτομαι να κανω κατι αντίστοιχο με 2 ημερομηνίες μονο, στο ίδιο σημείο.

Θεωρείτε πως εάν προχωρήσω, θα πρόκειται για καθαρή αντιγραφή? Καταλαβαίνω πως αν ηταν ενα custom design θα ηταν άδικο και κακό κάποιος να το κανει αυτούσιο, αλλα εδω πρόκειται απλα για Roman numerals.

Θα ηθελα την οπτική σας.

(Η κοπέλα,ελληνίδα, εχει πολλές χιλιάδες followers οποτε ειναι αρκετα πιθανό να εχουν εμπνευστεί και άλλοι απο το σχέδιο της)

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά τα τατου θέλουν προσοχή. Δε μιλώ για το θέμα υγιεινής που είναι αυτονόητο και δε χρίει κουβέντας, αλλά το τι θα εξυπηρετήσει το τατού.

Αν για παράδειγμα το θέλει κανείς σαν σύμβολο κοινωνικού προσδιορισμού, τότε ο.κ. δεν έχει πολύ σημασία. Άσχημο ή όμορφο εξυπηρετεί έναν άλλο, όχι καλωπιστικό, σκοπό.

Αν όμως το θέλει κανείς για καλωπιστικούς λόγους, το θέμα περιπλέκεται κι εύκολα καταλήγει κανείς σε κάτι κακόγουστο που αργότερα ίσως να θελήσει να το ξηλώσει (και που κοστίζει φυσικά).

Σκέψου δυο και κόψε μια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα έκανα ποτέ τατουάζ, αν και πολλές φορές με έχει απασχολήσει. Ο λόγος είναι ότι, πλην της μπριτζόλας ( 😛 ), δεν υπάρχει κάτι που να είμαι σίγουρος ότι θα μου αρέσει να το βλέπω πάνω μου μέχρι να πεθάνω.

Κάνε ένα ρολόι και όταν περάσουν τα χρόνια και αρχίζει το δέρμα να γίνεται πλαδαρό, μπορεί να γίνει Η Εμμονή της Μνήμης (hint 😛 )

Επεξ/σία από tzelen
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Θεωρείτε πως εάν προχωρήσω, θα πρόκειται για καθαρή αντιγραφή?

Οχι,δεν προκειται για σχεδιο καποιου 

Επισης δεν ειναι κατι ωραιο αλλα αυτα ειναι γουστα 

• Moderators
Δημοσ.
12 ώρες πριν, aggelikikyr είπε

Πρόσφατα έπεσα πανω σε ενα μικρό μιας κοπέλας στο ινσταγκραμ, που εχει στο πισω μέρος του μπρατσου 3 ημερομηνίες σε Λατινική μορφή. Μου άρεσε παρα πολυ, και σκέφτομαι να κανω κατι αντίστοιχο με 2 ημερομηνίες μονο, στο ίδιο σημείο.

Θεωρείτε πως εάν προχωρήσω, θα πρόκειται για καθαρή αντιγραφή?

Δεν θεωρω πως προκειται περι αντιγραφης. Ασε που οι λατινικες ημερομηνιες νομιζω πως ειναι συνηθισμενες στα tattoo (με τον εναν ή τον αλλον τροπο) που εχω μεγαλες αμφιβολιες για το κατα ποσο ειναι δικη της εμπνευση αυτο που εχει.

Απο κει και περα, απο τη στιγμη που δεν ειναι custom, μην το σκεφτεσαι καν. 

Δημοσ.

νομίζω ότι κανείς δεν έχει ξανακάνει τατουάζ με λατινικά νούμερα, πρέπει να ήταν η πρώτη φορά

και θα φαίνεται τέλειο μετά από χρόνια, όπως τα κινέζικα που έκαναν κάποτε, ή τα tribal 

• Sad 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι ειδικά τα τελευταία χρόνια με την "μόδα" των τατουάζ, τις σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τα προβάλλουν είναι πολύ δύσκολο να έχεις κάτι μοναδικό.

Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι με ακριβώς ίδια τατού σε ίδια σημεία. 

Εγώ δε το θεωρώ αντίγραφη, άμα σου αρέσει και σε εκφράζει κάντο.

Δες το σαν τα παπούτσια. Όλοι έχουν stan smith και όλοι έχουν πράσινο μπουφάν με γούνα, ε και?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panossar95 είπε

Δες το σαν τα παπούτσια. Όλοι έχουν stan smith και όλοι έχουν πράσινο μπουφάν με γούνα, ε και?

Σοβαρά τώρα, όλοι έχουν αυτά τα πράγματα;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Σοβαρά τώρα, όλοι έχουν αυτά τα πράγματα;

Περίμενε να έρθει πάλι ο Οκτώβρης. 8 στους 10 είναι ντυμένοι έτσι. Άντρες - γυναίκες

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...