siracos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 https://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=13528911%2C13506728 Παιδιά ποιο από τα δύο ; Προορίζετε για την σύζυγο και θα αντικαταστήσει ένα lenovo k3 note , το οποίο καλύπτει ακόμα με άνεση τις απαιτήσεις μας. Επειδή εδώ που βρίσκομαι δεν υπάρχει η δυνατότητα να τα δω από κοντά ποιο θεωρείται ότι πρέπει να προτιμήσω ; Οι απαιτήσεις μας καλύπτονται και από τα δύο άνετα , και η μνήμη και 32cb να είναι φτάνει και περισσεύει .
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 θα ελεγα a1 λογω stock android... παει σφαιρα δεν κολλαει και θα εχεις κια ολα τα τελευταια updates απο google
Zengar Zombolt Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 ψηλό ίδια είναι απλά διαλέγεις Stock Android vs MIUI και αν θες κλασική vs full screen οθόνη
siracos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Αυτό σκέφτομαι και εγώ αλλά κόλλησα μιας και το redmi 5 plus είναι (νομίζω) ποιο νέο . Ξέρει κανείς ποιο σκρουτζομάγαζο έχει το m1 a1 με Global Version και 2 χρόνια εγγύηση ; Σε όσα βλέπω λένε 1 χρόνο. Υπάρχει κάποιος κωδικός μοντέλου που πρέπει να κοιτάξω να είναι ;
chios Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα έλεγα redmi 5 plus το έχω πάρει για την σύζυγο και το έχει ερωτευτεί, το τηλέφωνο πάει σφαίρα και η μπαταρία του είναι θεϊκή. Απλά κοίταξε να πάρεις το global version, εγώ το αγόρασα από youhou.gr που έχει 2 χρόνια εγγύηση. Κωδικό μοντέλου meg7 Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2018 από chios
siracos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Zengar Zombolt είπε ψηλό ίδια είναι απλά διαλέγεις Stock Android vs MIUI και αν θες κλασική vs full screen οθόνη Δεν είχα ποτέ κάποιο xiaomi οπότε δεν έχω ιδέα από το MIUI , επίσης δεν μπορώ να τα δω κάπου λόγο της τοποθεσίας που βρίσκομαι και η αγορά θα γίνει από το διαδίκτυο . Διαβάζω ότι το m1 a1 έχει καλύτερες κάμερες , αλλά και κυρτή οθόνη θα βρω κάποιο Tempered Glass που να ταιριάζει (την είχα πατήσει με ένα lenovo k6 note). 4 λεπτά πριν, chios είπε Θα έλεγα redmi 5 plus το έχω πάρει για την σύζυγο και το έχει ερωτευτεί, το τηλέφωνο πάει σφαίρα και η μπαταρία του είναι θεϊκή. Απλά κοίταξε να πάρεις το global version, εγώ το αγόρασα από youhou.gr που έχει 2 χρόνια εγγύηση. Κωδικό μοντέλου meg7 Τώρα το youhou δεν το έχει
dhmak Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μιας και πρόκειται για γυναίκα, καλύτερα το 5 plus. To a1 θα τις κάψει τον εγκέφαλο, με το Sar που έχει, στο θεό. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2018 από dhmak
chios Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.drele.com/shop/mobile-phones/xiaomi-redmi-5-plus-3gb-32gb-dual-sim-gold-global-edition/ δες και από εδώ Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2018 από chios 1
saruman123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, siracos είπε Ξέρει κανείς ποιο σκρουτζομάγαζο έχει το m1 a1 με Global Version και 2 χρόνια εγγύηση ; Σε όσα βλέπω λένε 1 χρόνο. Υπάρχει κάποιος κωδικός μοντέλου που πρέπει να κοιτάξω να είναι ; Το Mi A1 βγαίνει σε μία έκδοση.
siracos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 43 λεπτά πριν, dhmak είπε Μιας και πρόκειται για γυναίκα, καλύτερα το 5 plus. To a1 θα τις κάψει τον εγκέφαλο, με το Sar που έχει, στο θεό. Αφού έχει παντρευτεί εμένα καμένο τον έχει τον εγκέφαλο , δεν έχει ανάγκη σε αυτό . Πάντως μου κάνει εντύπωση αυτό αφού έχουν ίδιο επεξεργαστή και σχεδόν ίδιο hardware.
saruman123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, chios είπε https://www.drele.com/shop/mobile-phones/xiaomi-redmi-5-plus-3gb-32gb-dual-sim-gold-global-edition/ δες και από εδώ Το θέμα είναι έχει service η το στέλνει Κίνα.
siracos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 53 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το θέμα είναι έχει service η το στέλνει Κίνα. Ξέρεις κάποιο μαγαζί να το έχει διαθέσιμο και να έχει δυο χρόνια εγγύηση , από Ελλάδα και θα κοπεί τιμολόγιο . Επίσης θα χρειαστεί προστατευτικό τζάμι και θήκη .
kodorevi8ulis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, dhmak είπε Μιας και πρόκειται για γυναίκα, καλύτερα το 5 plus. To a1 θα τις κάψει τον εγκέφαλο, με το Sar που έχει, στο θεό. καθόλου υπερβολικό αυτό η μέγιστη σε χάλια συνθήκες , όχι η μέση (νορμάλ) τιμή χωρίς να το ξες μπορεί να δέχεσαι λιγότερο "κάψιμο" στην συσκευή που λες ότι θα της κάψει τον εγκέφαλο πάντως το mi a1 λογικά θα πάρει και P , το redmi 5 plus ας πάρει πρώτα oreo και μετά βλέπουμε
siracos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Τελικά επέλεξε το redmi 5 plus σε μαύρο χρώμα . Ξέρουμε κανά μαγαζί που να το έχει σε Global Version και 2 χρόνια εγγύηση ; Το αργότερο αύριο βράδυ πρέπει να το παραγγείλω .
SeNNinhA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, siracos είπε Τελικά επέλεξε το redmi 5 plus σε μαύρο χρώμα . Ξέρουμε κανά μαγαζί που να το έχει σε Global Version και 2 χρόνια εγγύηση ; Το αργότερο αύριο βράδυ πρέπει να το παραγγείλω . Το MyGad.gr το εχει κατοπιν παραγγελιας ομως οποτε θα πρεπει να μιλησεις μαζι τους. 2 χρονια εγγυηση δικη τους με δικο τους service και προαιρετικη επιπλεον εγγυηση 1 ετους για σπασιμο οθονης με +30€. https://www.mygad.gr/Xiaomi-Redmi-5-Plus-Oktapyrino-2-0GHz-5-99-2K-LCD-IPS-4GB-RAM-64GB-ROM-Mavro?search=Redmi 5 plus&description=true Επισης το εχει στην ιδια τιμη αλλα με 2 χρονια εγγυηση αντιπροσωπιας μαγαζι στην Λαρισα αλλα θα πρεπει να μιλησεις μαζι τους στοντηλεφωνο για αποστολη γιατι δεν εχουν μπει σε διαδικασια για ιντερνετικες πωλησεις. Εγω παντως θα σκεφτομουν και το ουσιαστικα ιδιο εξωτερικα αλλα αναβαθμισμενο εσωτερικα Redmi Note 5 με +30€. Λιγο μικροτερη μπαταρια αλλα ολα τα αλλα καλυτερα. Το οποιο το βρισκεις και απο το MyGad με παραγγελια οπως πριν (εγγυηση κλπ) https://www.mygad.gr/Xiaomi-Redmi-Note-5-Ai-Dual-Camera-oktacore-SD636-4GB-RAM-64GB-ROM-Black?search=Redmi note 5&description=true Αλλα και απο το youhou.gr ετοιμοπαραδοτο με επισης 2 χρονια δικη τους εγγυηση και service (αλλα χωρις επιλογη για επιπλεον εγγυηση θραυσης οθονης). http://youhou.gr/index.php?route=product/product&product_id=563&search=Redmi+note+5&description=true Τα δυο παραπανω skroutzομαγαζα εχουν θετικοτατες κριτικες και εμπειριες και δικο τους service οποτε δεν μπλεκεις με Κινα κλπ. Απο οσο βλεπω δεν αναφερουν και διαφορετικη τιμη (αυξημενη) για τιμολογιο οποτε και αυτο ειναι καλο. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από SeNNinhA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα