Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi A1 vs xiaomi redmi 5 plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/6/2018 στις 3:23 ΜΜ, kodorevi8ulis είπε

πάντως το mi a1 λογικά θα πάρει και P , το redmi 5 plus ας πάρει πρώτα oreo και μετά βλέπουμε 

Το redmi 5 plus στην Developer rom Κίνας θα πάρει την Miui 10 στο τέλος Ιουνίου.

Οπότε μετά θα έρθει και στην Global.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Το redmi 5 plus στην Developer rom Κίνας θα πάρει την Miui 10 στο τέλος Ιουνίου.

Οπότε μετά θα έρθει και στην Global.

για xiaomi και miui λέμε :)

το αν θα πάρει miui 10 11 ή 20 δεν σημαίνει ότι θα πάρει άλλη έκδοση android 

(μη μου πεις ότι η 10 είναι βασισμένη στην oreo , και η 9 ήταν στη Nougat , το redmi 3 έμεινε στην αρχική του 5.1)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kodorevi8ulis είπε

για xiaomi και miui λέμε :)

το αν θα πάρει miui 10 11 ή 20 δεν σημαίνει ότι θα πάρει άλλη έκδοση android 

(μη μου πεις ότι η 10 είναι βασισμένη στην oreo , και η 9 ήταν στη Nougat , το redmi 3 έμεινε στην αρχική του 5.1)

Εννοείς Xiaomi και έκδοση Android.

Τα Xiaomi ως γνωστόν παρόλο που οι εκδόσεις σταματούν η Miui συνεχίζει(δεν το κάνει καμία άλλη εταιρεία) και τα Xiaomi βασίζονται ποιο πολύ εκει από ανέκαθεν.

Το κακό είναι ότι τις εκδόσεις (όχι την Miui)τις παίρνουν παρά παρά πολύ αργά.

Δημοσ.

εννοώ "xiaomi και Miui" 

το ότι αλλάζει την έκδοση της Miui ,η xiaomi ,δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει την έκδοση του android οπότε μη μου λες "οτι θα πάρει Miui 10" γιατί είναι άσχετο με αυτό που είπα εξ αρχής

αυτά τα πολύ αργά άστα , πολλά redmi δεν πήραν ούτε μια αναβάθμιση (ε δε νομίζω π.χ. το 3 να πάει από την 5.1 στην 8 - 9 )

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kodorevi8ulis είπε

αυτά τα πολύ αργά άστα , πολλά redmi δεν πήραν ούτε μια αναβάθμιση (ε δε νομίζω π.χ. το 3 να πάει από την 5.1 στην 8 - 9 )

Εε όχι δεν θα πάει,δυστυχώς.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kodorevi8ulis είπε

εννοώ "xiaomi και Miui" 

το ότι αλλάζει την έκδοση της Miui , κιη xiaomi ,δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει την έκδοση του android οπότε μη μου λες "οτι θα πάρει Miui 10" γιατί είναι άσχετο με αυτό που είπα εξ αρχής

Οι εκδόσεις βγαίνουν μέχρι 2 χρόνια.

Από εκεί και πέρα πια άλλη εταιρεία συνεχίζει να υποστηρίζει τις συσκευές τις, άσχετα αν είναι Miui ή αν είναι έκδοση!

Το redmi 3 που έχεις δεν πάει ρολόι?

Ασχέτως αν είναι 5.1.

2 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Να θυμισω οτι μιλαμε για γυναικα που (οπως και η δικη μου) δεν την απασχολει να σκαλιζει το κινητο της...

Σωστό και αυτό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Οι εκδόσεις βγαίνουν μέχρι 2 χρόνια.

Από εκεί και πέρα πια άλλη εταιρεία συνεχίζει να υποστηρίζει τις συσκευές τις, άσχετα αν είναι Miui ή αν είναι έκδοση!

Το redmi 3 που έχεις δεν πάει ρολόι?

Ασχέτως αν είναι 5.1.

ρολόι πάει και το 3310 :)

και 5.1 και περσινά security patches με την τελευταία stable :)

το ότι βγάζει Miui δεν θα έπρεπε να είναι δικαιολογία να παραμελήσει το λειτουργικο

(προφανώς οι πάρα πολλές συσκευές που κυκλοφόρησε φταίνε) 

Επεξ/σία από kodorevi8ulis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, adi32 είπε

μια φορα πηρα xiaomi απο κινα για φιλο

με ολα αυτα τα miui xioui lioui που εχει σου σπανε τα νευρα  

ως προς τι ; 

δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα αλλά υπάρχουν πράγματα που σε stock απλά δενν .....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, adi32 είπε

μια φορα πηρα xiaomi απο κινα για φιλο

με ολα αυτα τα miui xioui lioui που εχει σου σπανε τα νευρα  

Να υποθεσω οτι πηρε κινεζικη rom και οχι global και πιθανοτατα πριν πολλα χρονια οπου ΟΛΑ τα κινεζικα ειχαν μεσα χιλια δυο κινεζικα apps.  Δεν εχουν μεσα κανενα ενοχλητικο app πια. Ειδικα τα Xiaomi. Τετοια θα βρεις πια μονο σε τριτοτεταρτους κινεζους κατασκευαστες.

Δημοσ.

Ναι το Redmi 3 pro 

Επειδή δεν ήθελα να ασχοληθώ να αλλάζω Rom κλειδώματα ξεκλειδωματα κλπ το άφησα με την αγγλική έκδοση και είχαμε προβλήματα με ειδοποιήσεις, δικαιώματα, το store ή όταν έκανε αναβαθμίσεις χάνονταν ρυθμίσεις επαφές κλπ

Γενικά το miui μου φαίνεται κουραστικό. 

Προτιμώ κάτι που να δουλεύει σωστά από την αρχή και ας μη χρειάζεται καμία αναβάθμιση 

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά .

Όπως σωστά λέει ο SeNNinhA οι λεπτομέρειες δεν ενδιαφέρουν , αρκεί να είναι όμορφο , να μην κολλάει (για να μην πρήζει εμένα) , και να βγάζει αποδεκτές φωτογραφίες.

Θα το παραγγείλω το βράδυ που θα πάω σπίτι ή από εδώ http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=42983

ή από εδώ https://www.drele.com/shop/mobile-phones/xiaomi-redmi-5-plus-3gb-32gb-dual-sim-gold-global-edition/ 

Και τα δύο λένε ότι είναι Global Version  και με 2 χρόνια εγγύηση ,  και έχουν καλές κριτικές στο skroutz .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

Στο πρωτο εχεις επιλογη και extra ασφαλισης.

Αν και θα προτιμουσα την εκδοση με 4gb

Δεν νομίζω να έχει νόημα η έχτρα ασφάλιση σε αυτό το επίπεδο τιμής που βρίσκετε η συγκεκριμένη συσκευή .

Για την χρήση που γίνετε στην συσκευή (κοινωνικά δίκτυα . καμιά φώτο και viber ) νομίζω είναι περιττά τα 4gb ram .

Αν έχω άδικο ευχαρίστως να ακούσω και μια άλλη γνώμη για τα 4 gb ram , ή και για όποια άλλη  παρόμοια  συσκευή με ταβάνι  στα 150 ευρώ όμως αυστηρά .

Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...