Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Ψαχνοντας στο ιντερνετ για επισκευές μονιτορ έπεσα πάνω σε ένα post του graphist83  εδω στο Insomnia "Επισκευή monitor - Οδηγός" (2 Μαρτιού 2014) και για να είμαι ειλικρινείς για αυτό και γράφτηκα στο site.

Εχω ενα flat screen monitor 10ετιας,  LG Flatron L2000C. Το πρόβλημα που παρουσίασε είναι ότι αναβοσβήνει συνέχεια, ακόμα και αν δεν το συνδεσω με το PC αναβοσβήνει, δεν μπάινει ποτέ σε standby. 

Ευτυχώς εχω ένα παλιό μικρό και έχω βολευτεί προς το παρόν αλλά θα ήθελα να το φτιάξω αν φτιάχνεται.

Ξερει κανείς κάποιον που μπορεί να βοηθήσει, που θα μπορουσα να το πάω γιατί διαβάζοντας το post του graphista83 αγχώθηκα και δεν μπορώ να πω ότι μου περισεύουν αυτό το καιρό. Εννοείται πως θα πληρώσω εστω και για να το κοιτάξει κάποιος αν φτιάχνεται.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, coolerman είπε

Πυκνωτές αλλαγή απο κάποιον που γνωρίζει..συνηθές φαινόμενο!

Αυτό ελπίζω πως είναι και ψηνομαι να το ανοιξω να δω μηπως ειναι κανένας φουσκομένος όπως στην περίπτωση που περιέγραψε ο graphist83, αν και δεν έχω καλύτερο monitor απο αυτό αυτή τη στιγμή και είναι λιγο ρίσκο.

51 λεπτά πριν, rafter είπε

Αυτό ελπίζω πως είναι και ψηνομαι να το ανοιξω να δω μηπως ειναι κανένας φουσκομένος όπως στην περίπτωση που περιέγραψε ο graphist83, αν και δεν έχω καλύτερο monitor απο αυτό αυτή τη στιγμή και είναι λιγο ρίσκο.

Και το άνοιξα και όντως. Δύο φουσκομένοι. Τώρα τι κάνω? Λεω να ψάξω να βρω το κολητηρι νομίζω κάπου έχω ένα. Τους πυκνωτες όμως από που τους αγοράζω?

20180601_193513.jpg

Δημοσ.

δεν το βρήκα τελικά.

Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, μπορώ να φέρω μόνο την πλακέτα του τροφοδοτικού.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, rafter είπε

Κάτο Χαλάνδρι (προς Νεο Ψυχικο)

στείλε ένα π.μ στο sil_unigue..ΙΣΩΣ μπορέσει να σε βοηθήσει.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, coolerman είπε

στείλε ένα π.μ στο sil_unigue..ΙΣΩΣ μπορέσει να σε βοηθήσει.

Πως τον βρίσκω? Έκανα search εδω με αυτό το username αλλά δεν βρηκα κάποιον. Σορρυ είμαι και καινουργιος στο site μπορεί να έκανα κάτι λάθος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...