Heybro Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 16 λεπτά πριν, Diskimpex είπε Ψωνιζεις κα δε σου βαζουν ποντους.Εξαργυρωνεις πολλοι δεν δεχονται ,αναλογα τι παρεις .Οπως τυχει ,λιγο παραμυθι ολα Εγω 2 χρονια τωρα μολις παω στο βενζιναδικο βαζω βενζινη αμεσως μολις πληρωσω με καρτα βγαινει η αποδειξη με τους ποντους που κερδισα απο κατω. Μολις μαζευτουν 5 10 χιλιαδες σε καποιο γεμισμα 200 300 ευρω τους εξαργυρωνω και αν πχ ειναι 300 ευρω αφαιρουνται 30-40 ευρω απευθειας και πληρωνω 260 εκεινη την ωρα. 2% οπως εγραψα. Με τα yellows καποια ακρη δεν εβγαλα ακομα.
Diskimpex Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Mπορει να συνεργαζονται καλυτερα με τα βενζιναδικα .Οπως καποιες καρτες με σουπερμαρκετ . 1
Heybro Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Diskimpex είπε Mπορει να συνεργαζονται καλυτερα με τα βενζιναδικα .Οπως καποιες καρτες με σουπερμαρκετ . Λογικα εχουν μεγαλυτερο περιθωριο κερδους και μπορουν να σε δωσουν αυτο το 2%. Λιπασματα που περνω 20χιλιαδες το χρονο δεν περνω κανενα ποντο ουτε απο εθνικη ουτε απο πειραιως. Αν το ειχαν ολοι κατι θα γινοταν.
stelios18120 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αγρότης και coinminer ο heybro Φραγκατος Τρέξτε κοριτσα! Χαχαχα😛 Κ εγώ ξεκίνησα το go4more γτ βάζω πολύ βενζίνη και συμφέρει απ' ότι είδα. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από stelios18120
Heybro Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Αγρότης και coinminer ο heybro Φραγκατος Τρέξτε κοριτσα! Χαχαχα😛 Κ εγώ ξεκίνησα το go4more γτ βάζω πολύ βενζίνη και συμφέρει απ' ότι είδα. Δεν το εχουν ολα τα βενζιναδικα αυτο ομως κυριως elin εχω πετυχει.
stelios18120 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, Heybro είπε Δεν το εχουν ολα τα βενζιναδικα αυτο ομως κυριως elin εχω πετυχει. Ωχ. Shell βάζω μόνο. Συνεργάζονται;
Heybro Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Ωχ. Shell βάζω μόνο. Συνεργάζονται; Αν εχει pos της go4more ναι αλλιως οχι. Οταν πληρωνεις με καρτα και σου βγαινει η αποδειξη τερμα κατω θα γραφει. Αν σου λεει τους ποντους και σου δινει νεους εισαι κομπλε αλλιως οχι. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα