Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας για επιλογή νέου κινητού για συγγενικό μου πρόσωπο.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300 €
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): internet, fb
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: --
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δακτυλικό 
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; ---
😎Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ---
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ---
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;---
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα μόνο
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο!

Προσφατα χρησιμοποίησα το p10 και ενθουσιάστηκα. Σαν χρήστης iOS τα τελευταία χρόνια δεν έχω ιδέα από android.

Δημοσ.

Έχω σαν βαση για τις αναζητήσεις μου το p10 μιας και το χρησιμοποίησα για λίγες μέρες. Κρατούσε άνετα 1,5 μέρα! Τα htc δεν ξέρω αλλά δεν τα πολύ εμπιστεύομαι 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, txcellas είπε

Τα htc δεν ξέρω αλλά δεν τα πολύ εμπιστεύομαι 

Ορίστε?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Ορίστε?

Δν τα πολύ εμπιστεύομαι! Αν είναι να δώσω λεφτά θα επέλεγα ανάμεσα σε Samsung,xiaomi,hawuei

Αν ήθελα οθόνη θα πήγαινα σε htc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω την ιστορία τις HTC δεν την ξέρεις.

Αλλά δεν πειράζει θα σου πω εγώ μερικά και ίσως μερικοί να ξέρουν και άλλα.

1. Το πρώτο Android τηλέφωνο.

2. Το πρώτο Nexus.

3. Το πρώτο Facebook Phone.

4. Οι UltraPixel κάμερες.

5. Το πρώτο μεταλλικό τηλέφωνο.

6. Μια από τις καλύτερες κάμερες σε smartphone τα τελευταία  χρόνια.

7. Η σημαντικότερη εταιρία στο VR.

8. Χρυσό μετάλλιο Design το 2013.

Νομίζω αυτά φτάνουν. Επίσης κατασκευάζει smarpthone από το 2000. 7 χρόνια πριν το Android και το iPhone.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Κοιτά φίλος μου είχε ένα htc και δεν είχε μείνει ευχαριστημένος γι αυτό την έχω εκτός πλάνου + ότι δεν ξέρω κάποιον που να έχει htc για να το δω στα χέρια.

ισως είναι φτηνότερη και με ίδια specs από αλλά android τηλέφωνα αλλά θα ήθελα κάτι ευκολοχρηστο (είναι για μεγάλο άνθρωπο το τηλ) και αν χρειαστεί κάτι να μπορώ να βοηθήσω. 

Καποιο άλλο να προτείνεις; :)

Δημοσ.

Για μεγαλο ανθρωπο χωρις πολλες απαιτησεις γιατι θελεις να δωσεις τοσα πολλα? Με λιγοτερα απο 200€ παιρνεις ενα Xiaomi Redmi 5 Plus και ειναι παραπανω απο υπεραρκετο και με μπαταριαρα. Ή με λιγα παραπανω το Xiaomi Redmi Note 5. Το συγκεκριμενο HTC που σου προτειναν βεβαια ειναι κορυφαιο για τα λεφτα του απλα ειναι μεγαλο σαν μεγεθος.

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, txcellas είπε

Κοιτά φίλος μου είχε ένα htc και δεν είχε μείνει ευχαριστημένος γι αυτό την έχω εκτός πλάνου + ότι δεν ξέρω κάποιον που να έχει htc για να το δω στα χέρια.

ισως είναι φτηνότερη και με ίδια specs από αλλά android τηλέφωνα αλλά θα ήθελα κάτι ευκολοχρηστο (είναι για μεγάλο άνθρωπο το τηλ) και αν χρειαστεί κάτι να μπορώ να βοηθήσω. 

Καποιο άλλο να προτείνεις; :)

Το Xiaomi redmi note 5 που αναφέρθηκε που είναι και καινούριο.

Από Κωτσόβολο,Public κλπ έχει 229€ η μικρή έκδοση (3/32)και η μεγάλη (4/64) 259€.

Σου λέω αυτά τα καταστήματα που θα έχει και 2 χρόνια εγγύηση από την Info Quest.

Μπορείς να πας και να το δεις και από κοντά.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/6/2018 στις 10:49 ΜΜ, saruman123 είπε

Νομίζω την ιστορία τις HTC δεν την ξέρεις.

Αλλά δεν πειράζει θα σου πω εγώ μερικά και ίσως μερικοί να ξέρουν και άλλα.

1. Το πρώτο Android τηλέφωνο.

2. Το πρώτο Nexus.

3. Το πρώτο Facebook Phone.

4. Οι UltraPixel κάμερες.

5. Το πρώτο μεταλλικό τηλέφωνο.

6. Μια από τις καλύτερες κάμερες σε smartphone τα τελευταία  χρόνια.

7. Η σημαντικότερη εταιρία στο VR.

8. Χρυσό μετάλλιο Design το 2013.

Νομίζω αυτά φτάνουν. Επίσης κατασκευάζει smarpthone από το 2000. 7 χρόνια πριν το Android και το iPhone.

Λίγο off topic αλλά για να μαθαίνουν και οι μικρότεροι, η HTC έχει μακρά ιστορία στο τομέα της κινητής. Πριν να βγουν τα iPhone στην αγορά ήταν πρωτοπόρος εταιρεία με κινητα/υπολογιστές (pdas) τα οποία κόστιζαν όσο ένα iPhone σήμερα και ήταν σαν μικροί υπολογιστές (πχ HTC advantage που το είχα πάρει 900€...)καθως και πιο πριν με άλλο brand όπως το qtek 9000 κα... Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχει χάσει τη φήμη και την αίγλη της και έχει μείνει πίσω από τον ανταγωνισμό. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, chriszla είπε

Λίγο off topic αλλά για να μαθαίνουν και οι μικρότεροι, η HTC έχει μακρά ιστορία στο τομέα της κινητής. Πριν να βγουν τα iPhone στην αγορά ήταν πρωτοπόρος εταιρεία με κινητα/υπολογιστές (pdas) τα οποία κόστιζαν όσο ένα iPhone σήμερα και ήταν σαν μικροί υπολογιστές (πχ HTC advantage που το είχα πάρει 900€...)καθως και πιο πριν με άλλο brand όπως το qtek 9000 κα... Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχει χάσει τη φήμη και την αίγλη της και έχει μείνει πίσω από τον ανταγωνισμό. 

Ευτυχώς που δεν είμαι μικρός...:P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

51 λεπτά πριν, chriszla είπε

qtek ρε φιλε. που την θυμήθηκες.qtek s200 ειχα με windows 5 αν θυμαμαι καλα?

και ενα αλλο που μου εει μεινει το hd2 με windows 6.5 και android σε dual boot απο xda τοτε.

αλλη κινηταρα

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

qtek ρε φιλε. που την θυμήθηκες.qtek s200 ειχα με windows 5 αν θυμαμαι καλα?

και ενα αλλο που μου εει μεινει το hd2 με windows 6.5 και android σε dualt boot απο xda τοτε.

αλλη κινηταρα

Ωραιες εποχές.  Ειχαμε χρηματα και αγοράζαμε συσκευές για την εμπειρια χρήσης.  Πολυ μπροστα απο την εποχη τους.  Το πρωτο μου κινητο με οθόνη αφής ηταν το qtek s100. Τωρα ειναι ολα ιδια και παλεύουμε να βρουμε διαφορες σε επεξεργαστές και σε αναλύσεις οθόνης κλπ. 

24 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Ευτυχώς που δεν είμαι μικρός...:P

Μολις διαβασα τη περιγραφη των κινητών απο κατω.  Μεγαλη πορεια βλεπω :p 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, chriszla είπε

Ωραιες εποχές.  Ειχαμε χρηματα και αγοράζαμε συσκευές για την εμπειρια χρήσης.  Πολυ μπροστα απο την εποχη τους.  Το πρωτο μου κινητο με οθόνη αφής ηταν το qtek s100. Τωρα ειναι ολα ιδια και παλεύουμε να βρουμε διαφορες σε επεξεργαστές και σε αναλύσεις οθόνης κλπ. 

Μολις διαβασα τη περιγραφη των κινητών απο κατω.  Μεγαλη πορεια βλεπω :p 

Όντως.

Μαζί με την πορεία ακολουθούσαν και τα λεφτά :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...