CrazyTown Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Πηγα να παρω φθηνα παππουτσια, και εκει που παλια εβλεπα τιμες 15,20,25 σε σπορτεξ, σημερα ειδα το φθηνοτερο να εχει 30€, , και τα περισσοτερα να κυμαινονται απο 40-50€! Για πιο λογο στα ιδια λεφτα να μην παρει κανεις nike, adidas, asics, κλπ (50€); Εγω προσωπικα ντρεπομαι να κυκλοφορω με admiral kappa και ετσι παπουτσια αλλα τα τα θελω για τη δουλειά και να μην με νοιαζει αν θα χαλασουν προωρα.
stelios18120 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Όντως έχουν ανεβάσει τουλάχιστον +50% τις τιμές τους Και από ποιότητα μάπα. Γ αυτό βλέπεις άδεια τα μαγαζιά τους πλέον Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από stelios18120
PETROS13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Για αυτό συμφέρει στις εκπτώσεις που βάζουν αρκετά με 50% 2
Lelouch Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Εγώ πήρα nike πρόσφατα με 30 ευρώ από επίσημο κατάστημα μόνο nike. Τα περισσότερα όντως κάνουν γύρω στα 60+ όμως μπορείς να βρεις μερικά παπούτσια με 30-40. Δεν αξίζει να τα δώσεις για admiral, είναι μάπα τα περισσότερα.
Getta Robo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δεν εχω βρει κατι που να αξιζει πραγματικα απο admiral. Υπερκοστολογημενα βαση ποιοτητας και αντοχης. Καλυτερα δες σε ανταγωνιστικες εταιρειες απο το εξωτερικο.
talibanakos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Οτιδηποτε και αν πηρα απο admiral ηταν ΣΚΟΥΠΙΔΙ. Πιο προσφατα ειχα παρει καλτσες και εσωθερμικο κολαν,οι καλτσες εβγαλαν 2 μηνες και το κολαν ηταν οτι πιο ενοχλητικο εχω φορεσει ποτε,χωρις να προσφερει κατι.
arisg90 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, PETROS13 είπε Για αυτό συμφέρει στις εκπτώσεις που βάζουν αρκετά με 50% Στις εκπτωσεις τα παντα ολα βαζουν -50%.Τοτε μονο αξιζουν.Παλια εβρισκες στις εκπτωσεις (με -50%) παντελονι φορμας με 6-8€,σορτς 4-5€.Τωρα τα ανεβασαν ολα.Δεν συμφωνω οτι ειναι σκουπιδια (καποια ρουχα και μπουφαν που εχω παρει βγηκαν σκυλια) οπως γραφει ο φιλος παραπανω απλα δεν αξιζει να παρεις παπουτσια admiral με 30-40€ οταν πχ στο ιντερσπορτ παιζουν προσφορα adidas 40€ η στα σκρουτζομαγαζα ακομα πιο φθηνα. Εχουν σημερα τα λιντλ κατι αθλητικα με 12€ σε 2 σχεδια. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από arisg90 1
TopicStrarter Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, CrazyTown είπε Πηγα να παρω φθηνα παππουτσια, και εκει που παλια εβλεπα τιμες 15,20,25 σε σπορτεξ, σημερα ειδα το φθηνοτερο να εχει 30€, , και τα περισσοτερα να κυμαινονται απο 40-50€! Για πιο λογο στα ιδια λεφτα να μην παρει κανεις nike, adidas, asics, κλπ (50€); Εγω προσωπικα ντρεπομαι να κυκλοφορω με admiral kappa και ετσι παπουτσια αλλα τα τα θελω για τη δουλειά και να μην με νοιαζει αν θα χαλασουν προωρα. Εγώ έχω 2 χρόνια+ κάτι λευκά, απλά, δερμάτινα, σπορτέξ adidas (μου θυμίζουν αυτά που είχε η καθηγήτρια γυμναστικής μου όταν πήγαινα σχολείο χαχαχα βέβαια τότε θα ήταν ακριβότερα ως "νέο μοντέλο" της εποχής) άνετα, ανατομικά, αεράτα αλλά και μονωμένα (δεν μουσκεύεται το πόδι στην βροχή η αν πατάς σε μικρά λακκάκια με νερό κτλ) και τα είχα πάρει online απο ελληνικό κατάστημα (δεν θυμάμαι ποιο αλλά ήταν λιγο της πλάκας απο βάση στήσιμο καταστήματος) κάπου στα 25 με 35 το πολύ ευρώ (δεν θυμάμαι ακριβώς τιμή αλλά μάλλον κάτω απο 30 και όσο λάθος και αν κάνω σίγουρα όχι πάνω απο απο 35). Και με βγάλανε ασπροπρόσωπο εσύ μου λες για άντμιραλ και μαϊμούδες στα 50 ευρώ... Σαν αυτά ήταν αλλά το μόνο ασημένιο που έχουν τα δικά μου ειναι οι 3 γραμμές και το τετραγωνάκι στην γλώσσα ειναι λευκό με το σήμα της Adidas να είναι ασημένιο. Επίσης δεν έχουν πλαστικούρα στα κορδόνια αλλά κάθε τρύπα ένα λευκό μεταλλικό κρικάκι εκτός απο την πάνω που ειναι για να διπλοδέσεις το παπούτσι εκείνη δεν έχει κρικάκι ειναι απλά τρύπα, η σόλα ειναι έτσι μαύρη στα πλάγια αλλά έχει και άσπρο απο κάτω δεν ειναι μονοκόματη σόλα δηλαδή. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από TopicStrarter
CrazyTown Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δεν λεω για μαιμουδες στα 50 ευρω. Σε ολα τα αουτλετ στην αθηνα βρισκεις γνωστες μαρκες στα 50 ευρω. Μαιμουδες και αγια βαρβαρα δεν εχω πατησει καν ειναι μακρια απο εκει που μενω.
TopicStrarter Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 μαϊμούδες δεν ειναι μόνο τα ιμιτασιόν τύπου abibas κτλ αλλά και γενικά όλες οι τσικό μάρκες πχ καλή ώρα άντμιραλ... Αυτό που θέλω να πω ειναι απο την στιγμή που μπορείς να βρεις καλής ποιότητας μάρκας παπούτσια με 30 ευρώ ειναι τουλάχιστον αφελές να πας και να δίνεις 50 ευρώ στα τσικό...
CrazyTown Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ιδιο δε λεω; Που κολας; Ξαναδιαβασε το πρωτο ποστ μου. Νε 15 20 ευρω θα επαιρνα αντμιραλ , με τις τωρινες τιμες θα προτιμουσα να τα δωσω στις κλασσικες γνωστες μαρκες. Το σκέφτομαι για lidl τωρα .. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από CrazyTown
TopicStrarter Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν κολλάω πουθενά απλά είπα να το συμπληρώσω για όποιον άλλον το διαβάσει. Επίσης επειδή δεν τα έβρισκα κοίταξα τον κωδικό που έχουν στην γλώσσα και τελικά τα βρήκα αλλά πλέον στην Ελλάδα τα πουλάνε στα 71!!!!! https://www.skroutz.gr/s/4321251/Adidas-Duramo-6-Lea-M-D66620.html αυτά ακριβώς ειναι αλλά πολύ ακριβά εγώ σίγουρα τα αγοράσα κάτω απο 35 και δεν ήταν καν σε εκπτώσεις κτλ χαχαχαχα Είμαι 100% σίγουρος γιατί δεν ήθελα άσπρα (μιας και θα λερωνόταν εύκολα) αλλά τα πήρα γιατί τα ήθελα για πρόχειρα και τα βρήκα σε χαμηλή τιμή οπότε είπα ας ειναι έτσι και αλλιώς θα ταλαιπωρηθούν... και τελικά όπως γράφω παρακάτω βγήκα λάθος βλέποντας αποτελέσματα για τον ίδιο κωδικό και σε amazon https://www.amazon.co.uk/adidas-Duramo-Mens-Running-Shoes/dp/B00IN9YWHW βλέπω ότι δεν ειναι πια διαθέσιμα ... γιαυτό ίσως ο άλλος στην Ελλάδα (που ειναι και μοναδικός που τα πουλάει) τσίμπησε ίσως την τιμή ή την είχε τσιμπημένη έτσι εξ αρχής γιαυτό και δεν ξεπούλησε ακόμη... Κρίμα αν το ήξερα θα αγόραζα 2,3 να βρίσκονται... πραγματικά αν και τα πήρα με σκοπό να τα ταλαιπωρήσω και για πρόχειρα κτλ τελικά ειναι ωραία (όταν ειναι καθαρά χαχαχαχα) και για πιο επίσημες καταστάσεις γιατί ειναι αστραφτερά λευκά (και δεν αλλοιώνονται με το πλύσιμο στο πλυντήριο πάλι γυαλίζουν σαν καινούργια) η αλήθεια ειναι ότι αξίζουν και 70 και 80 ευρώ αλλά δεν πρόκειται εγώ προσωπικά να τα αγοράσω σε αυτή την τιμή γιατί δεν μου κάθεται καλά μιας και ξέρω ότι έχω δώσει τα μισά για να τα αγοράσω οπότε παρότι το παπούτσι ειναι αξιοπρεπέστατο το χούφτωμα απο τον μαγαζάτορα δεν μαρέσει Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από TopicStrarter
CrazyTown Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Οι ηλεκτρονικές αγορες ειναι αλλο θεμα δυστυχως δεν μπορει ο καθενας μας να κανει. Οποτε κοιταμε ολα τα διαθεσιμα φυσικα καταστηματα. Οπου μπορεις να δοκιμάσεις επισης το παπουτσι. Και εμενα μου αρεσουν τα τυπου δερματινα παπουτσια αλλα τωρα το καλοκαιρι θες απ τη μια να αεριζεται το ποδι, απ την αλλη βρωμιζει ευκολα το παππουτσι με το δικτυωτο υφασμα. Ψαχνω σε γκρι παντα που οταν λερωνει δυσκολα το καταλαβαινεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα