UhfNewsBlog Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 εχω δημιουργησει ενα μπλογκ και θελω να βαλω ενα κουμπι "μου αρεσει" ετσι οσοι μπαινουν αν θελουν να το πατανε και να προστιθετε συνολικα. μπορει να με βοηθησει καποιος ευχαριστω
Lanike71 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 https://www.google.com/search?q=blog+like+button&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab
UhfNewsBlog Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 το ειδα αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη. καποιος ετοιμος κωδικας δεν υπαρχει?
super3bingo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Στην σελίδα ολόκληρη δεν γίνεται την σελίδα την μετράνε μόνο με την επισκεψιμότητα, στα επιμέρους θέματα μόνο μπαίνει το κουμπί.
UhfNewsBlog Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 στα επιμέρους θέματα πως μπαίνει το κουμπί????
UhfNewsBlog Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 πως θα βάλω σε καθε ποστ στο blog μου ενα κουμπι "μου αρεσει" ?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Γίνεται με τη προσθήκη αντίστοιχου κώδικα. Κάνε ένα search στο google (πχ add like button blogger) και θα βρεις όχι μόνο τον κώδικα, αλλά και οδηγίες για το πώς θα το κάνεις.
super3bingo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Στις 11/7/2018 στις 8:44 ΠΜ, UhfNewsBlog είπε πως θα βάλω σε καθε ποστ στο blog μου ενα κουμπι "μου αρεσει" ? Όταν φτιάξεις το blog θα το βρείς μπροστά σου, υπάρχουν επιλογές σχετικά με την εμφάνιση των θεμάτων σε μια από αυτές σε ρωτάει αν θα μπει η όχι το συγκεκριμένο κουμπί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα