Boomba Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα, μετά από επέμβαση στα μάτια άρχισα να παρατηρώ ότι βλέπω ''μυγάκια'' και κάτι σαν ιστούς αράχνης. Αποκόλληση Αμφιβληστροειδούς δεν έχω. Έχετε αντιμετωπίσει και εσείς αυτό το πρόβλημα και ας μην έχετε κάνει επέμβαση και αν ναι πότε αρχίσατε να παρατηρείται αυτο το φαινόμενο;
hoannis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μήπως θα ήταν καλύτερα να μιλήσεις με τον γιατρό σου?
Boomba Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 14 λεπτά πριν, hoannis είπε Μήπως θα ήταν καλύτερα να μιλήσεις με τον γιατρό σου? Είπε ότι είναι προσωρινό, με ''ενοχλούν'' κυρίως σε άσπρα ή ανοιχτόχρωμα φόντα.
hoannis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ότι σου είπε ο γιατρός , αν θές και μία δεύτερη γνώμη , πάρε δεύτερη γνώμη από γιατρό με ειδικότητα σχετική με την πάθηση σου. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από hoannis 1
Bspus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Φανταζομαι θα εχεις διαβασει αυτο η κατι παρομοιο http://medlabgr.blogspot.com/2015/02/floaters.html Και εγω βλεπω λιγα, τουλαχιστον 10 χρονια, χωρις να εχει χειροτερευσει η κατασταση, και δεν ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικα.
Boomba Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, Bspus είπε Φανταζομαι θα εχεις διαβασει αυτο η κατι παρομοιο http://medlabgr.blogspot.com/2015/02/floaters.html Και εγω βλεπω λιγα, τουλαχιστον 10 χρονια, χωρις να εχει χειροτερευσει η κατασταση, και δεν ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικα. Και εγώ έβλεπα πριν το laser μυγάκια απλά τώρα βλέπω και κάτι σαν ιστό αράχνης για αυτό μου έκανε εντύπωση. Αν επιτρέπεται έχεις καθόλου μυωπία,αστιγματισμό ή έντονη ξηροφθαλμία;
eidikos33 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Bspus είπε Φανταζομαι θα εχεις διαβασει αυτο η κατι παρομοιο http://medlabgr.blogspot.com/2015/02/floaters.html Και εγω βλεπω λιγα, τουλαχιστον 10 χρονια, χωρις να εχει χειροτερευσει η κατασταση, και δεν ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικα. Και εγώ έχω από μικρό παιδί χωρίς να έχω υψηλή μειωπια 1 βαθμό και 0.50 αστιγματισμό να ανησυχώ? Είχα πάει στον γιατρό πριν 5-6 χρόνια και μου είχε πει δεν είναι τίποτα
Boomba Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε Και εγώ έχω από μικρό παιδί χωρίς να έχω υψηλή μειωπια 1 βαθμό και 0.50 αστιγματισμό να ανησυχώ? Είχα πάει στον γιατρό πριν 5-6 χρόνια και μου είχε πει δεν είναι τίποτα Αφού σου είπε ο γιατρός σου ότι δεν υπάρχει θέμα είσαι οκ. Εσύ βλέπεις μυγάκια ή ιστούς αράχνης μόνο σε φωτεινά φόντα;
eidikos33 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Boomba είπε Αφού σου είπε ο γιατρός σου ότι δεν υπάρχει θέμα είσαι οκ. Εσύ βλέπεις μυγάκια ή ιστούς αράχνης μόνο σε φωτεινά φόντα; Αύρα βλέπω ναι από ολα
Boomba Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε Αύρα βλέπω ναι από ολα Τα παρατηρείς συνέχεια ή μόνο όταν εστιάζεις;
Bspus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, Boomba είπε Και εγώ έβλεπα πριν το laser μυγάκια απλά τώρα βλέπω και κάτι σαν ιστό αράχνης για αυτό μου έκανε εντύπωση. Αν επιτρέπεται έχεις καθόλου μυωπία,αστιγματισμό ή έντονη ξηροφθαλμία; Μυωπια και αστιγματισμο. Λιγους βαθμους 2 - 2.5 η μυωπια και αστιγματισμο δεν θυμαμαι ποσο. Αρκετα ωστε να αναγκαζομαι να εχω γυαλια στην οδηγηση. Δεν ξερω αν εχω ξηροφθαλμια, σιγουρα δεν εχω τοσο εντονα συμπτωματα οσο περιγραφονται, αλλα εχω εντονη ευαισθησια στους φακους επαφης, σε βαθμο που αναγκαστηκα να τους παρατησω.
yannis27gr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μυωπία γύρω στους 8 βαθμούς κοντά 40 χρόνια πια. Εμφανίστηκαν τα μυγάκια πριν μερικούς μήνες. Δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά δεν μπορεί να γίνει κάτι, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό το φαινόμενο.
Boomba Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Bspus είπε Μυωπια και αστιγματισμο. Λιγους βαθμους 2 - 2.5 η μυωπια και αστιγματισμο δεν θυμαμαι ποσο. Αρκετα ωστε να αναγκαζομαι να εχω γυαλια στην οδηγηση. Δεν ξερω αν εχω ξηροφθαλμια, σιγουρα δεν εχω τοσο εντονα συμπτωματα οσο περιγραφονται, αλλα εχω εντονη ευαισθησια στους φακους επαφης, σε βαθμο που αναγκαστηκα να τους παρατησω. Και εγώ μετά από τόσα χρόνια με φακούς δεν τους άντεξα άλλο. Τυχεροί όσοι δεν έχουν ούτε μυωπία, ούτε αστιγματισμό. 3 ώρες πριν, yannis27gr είπε Μυωπία γύρω στους 8 βαθμούς κοντά 40 χρόνια πια. Εμφανίστηκαν τα μυγάκια πριν μερικούς μήνες. Δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά δεν μπορεί να γίνει κάτι, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό το φαινόμενο. Να έχουμε κάνει τόσα σαν ανθρωπότητα και να μην μπορούμε να βρούμε λύση για τα μυγάκια.............
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Εχω ενα floater το οποιο ευτυχως δε με ενοχλει ιδιαιτερα, το βλεπω σπανια, αλλα οταν το θυμηθω ειναι τρομερα σπαστικο. Η πλακα πως ειχα θορυβηθει παρα πολυ οταν το πρωτοειχα αντιληφθει, μετα το ξεχασα και μετα ηρθε ο Peter Griffin και το εψαξα περισσοτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα