Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stormrain είπε

Εχω ενα floater το οποιο ευτυχως δε με ενοχλει ιδιαιτερα, το βλεπω σπανια, αλλα οταν το θυμηθω ειναι τρομερα σπαστικο. Η πλακα πως ειχα θορυβηθει παρα πολυ οταν το πρωτοειχα αντιληφθει, μετα το ξεχασα και μετα ηρθε ο Peter Griffin και το εψαξα περισσοτερο :lol:

Απλά δεν μου αρέσει η ιδέα ότι δεν θα φύγουν ποτέ και οτί απλά να κάνω οτι δεν υπάρχουν.....😕

Δημοσ.

υπομονη φιλε απο τα 28 τα έχω έντονα, απλα το μόνο που πρεπει να κανεις ειναι να τα αγνοεις στην καθημερινότητα σου.....Πλεον ξέρω οτι θα είναι παντα εκεί και δεν αλλάζει αυτό μέχρι να ''κοιμηθούμε''. Είμαι μπροστά σε οθόνη 12-14 ωρες την ημέρα, οπότε καταλαβαίνεις ποσο γαιδούρι πρεπει να γίνω.....:D

Δημοσ.

Αμα διαβασεις ιατρικες επιστημονικες ερευνες δεν ειναι τιποτα παθολογικο και δεν ειναι τιποτα για να σε ανησυχει. Εχω ρωτησει και οφθαλμιατρους.

Καταλαβαινω οτι σου ειναι ενοχλητικο αλλα με τον καιρο συνηθιζεται. Εμενα μου εμφανιζονται μετα απο εκθεση σε εντονο ηλιακο φως αλλα κατα καιρους φευγουν κιολας.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, KFitilis είπε

υπομονη φιλε απο τα 28 τα έχω έντονα, απλα το μόνο που πρεπει να κανεις ειναι να τα αγνοεις στην καθημερινότητα σου.....Πλεον ξέρω οτι θα είναι παντα εκεί και δεν αλλάζει αυτό μέχρι να ''κοιμηθούμε''. Είμαι μπροστά σε οθόνη 12-14 ωρες την ημέρα, οπότε καταλαβαίνεις ποσο γαιδούρι πρεπει να γίνω.....:D

Άλλοι λένε οτι εμφανίζονται έντονα όταν τα μάτια μας είναι κουρασμένα μετά από πολλές ώρες στο PC. 12-14 ώρες κάνεις ότι δεν υπάρχουν; 😁

26 λεπτά πριν, Aja είπε

Αμα διαβασεις ιατρικες επιστημονικες ερευνες δεν ειναι τιποτα παθολογικο και δεν ειναι τιποτα για να σε ανησυχει. Εχω ρωτησει και οφθαλμιατρους.

Καταλαβαινω οτι σου ειναι ενοχλητικο αλλα με τον καιρο συνηθιζεται. Εμενα μου εμφανιζονται μετα απο εκθεση σε εντονο ηλιακο φως αλλα κατα καιρους φευγουν κιολας.

Εγώ τα έχω έντονα σε φωτεινά φόντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...