NiKoSmile Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, greekfragma είπε αναρωτιέμαι αν γνωρίζεις που βρίσκομαι και πως χειρίζομαι τα χρήματά μου. αν εσύ δε προνόησες δε σου φταίει κανείς. Εγώ γιατί θα έπρεπε να ξέρω; Υπάρχουν συστήματα που βρίσκουν τα πάντα. Ακόμα και αν έχεις μεταφέρει κεφάλαια στην βόρεια Κορέα, άσχετα αν δεν μπορούν να σε πιάσουν εκεί. Το θέμα είναι να μη μπλέξεις με κάτι παράνομο που θα τα ενεργοποιήσει και αρχίσουν και σε ψάχνουν. Για χρήματα που είναι δικά σου και φορολογημένα για πιο λόγο να ανησυχείς; 1
leonidas1269 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Aντι να συζητησουμε που σε αυτο τον κυκλο χασαμε τα αβγα και τα πασχαλια με τους....γκουρου της πλακας(που ζητανε κ συνδρομες) στα yutube και στα σεμιναρια (με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω....) εχουμε πιασει σοβαρη συζητηση για φορολογια λες και υπαρχουν πολλοι που βγαλανε τρελα κερδη και ...ανησυχουν μην τους πιασει η εφορια....Ναι η γνωστη εφορια...που μετα απο 10 χρονια δεν μπορει καν.. να εφαρμοσει το περιουσιολόγιο......Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου πραγματικα.... 5 1
kostakis81 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου ρε μαγκες απλα και περιεκτικα λογια κοντες μπαλιες και γρηγορες !!! ποτε μπαινουμε ? τωρα στα 75 η περιμενουμε να πιασει τα 50κ ? θα πεσει τοσο χαμηλα?
poulaki1976 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, kostakis81 είπε ρε μαγκες απλα και περιεκτικα λογια κοντες μπαλιες και γρηγορες !!! ποτε μπαινουμε ? τωρα στα 75 η περιμενουμε να πιασει τα 50κ ? θα πεσει τοσο χαμηλα? Κανείς δεν ξέρει Πάρε ρίσκο
icenex Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 50 λεπτά πριν, kostakis81 είπε ρε μαγκες απλα και περιεκτικα λογια κοντες μπαλιες και γρηγορες !!! ποτε μπαινουμε ? τωρα στα 75 η περιμενουμε να πιασει τα 50κ ? θα πεσει τοσο χαμηλα? Αμα ξεραμε τι θα κανει μετα ολοι εδω μεσα θα ποσταραμε τις λαμπο μας, αν και εγω θα ποσταρα το gtr Οτι ξερεις ξερουμε, εγω ας πουμε ειμαι πιο bullish θεωρω οτι θα παμε πανω αλλο μελος θα σου πει οτι θα παμε κατω.Ουτε εγω ουτε εκεινος ξερει κατι παραπανω μια μαντεψια κανουμε με βαση καποια στοιχεια-σημαδια που βλεπουμε. 4
Peugeot208 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 3 ώρες πριν, icenex είπε Αμα ξεραμε τι θα κανει μετα ολοι εδω μεσα θα ποσταραμε τις λαμπο μας, αν και εγω θα ποσταρα το gtr Οτι ξερεις ξερουμε, εγω ας πουμε ειμαι πιο bullish θεωρω οτι θα παμε πανω αλλο μελος θα σου πει οτι θα παμε κατω.Ουτε εγω ουτε εκεινος ξερει κατι παραπανω μια μαντεψια κανουμε με βαση καποια στοιχεια-σημαδια που βλεπουμε. Challenge accepted. Μπες στα 65000€ 2
snot Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 8 hours ago, kostakis81 said: ρε μαγκες απλα και περιεκτικα λογια κοντες μπαλιες και γρηγορες !!! ποτε μπαινουμε ? τωρα στα 75 η περιμενουμε να πιασει τα 50κ ? θα πεσει τοσο χαμηλα? Αν θες να χτίσεις θέση καλύτερα να dca ή κάτι παρόμοιο
icenex Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 20 ώρες πριν, Peugeot208 είπε Challenge accepted. Μπες στα 65000€ Μπηκαμε οταν επρεπε στα 28κ μετα στα 20κ και τελος στα 15κ.Δεν χρειαζεται να μπω σε τετοιες τιμες μπηκα οταν ημουν νουμπας στις 50κ στο προηγουμενο bullrun, ευτυχως με dca εριξα τον μεσο ορο αγορας μου στα 27κ. Αν θα μπω σε τετοια τιμη θα ειναι στο επομενο bear market με τα κερδη μου δεν εχω λογο να μπω σε τετοιες τιμες ουτε καν για swing trade.Αυτην την φορα θελω να πιστευω οτι θα κανω καλυτερες επιλογες-κινησεις οσον αφορα την δικη μου περιπτωση γιατι καποιος ισως θεωρει καλη κινηση να μπει στις 65κ αν πεσουμε τοσο για μενα δεν παιζει τετοιο σεναριο.Οταν ξαναμπω θα ειναι οταν θα εχουν χεστει ολοι και ματωνει η αγορα ασταματητα. 2
Peugeot208 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 5 ώρες πριν, icenex είπε Μπηκαμε οταν επρεπε στα 28κ μετα στα 20κ και τελος στα 15κ.Δεν χρειαζεται να μπω σε τετοιες τιμες μπηκα οταν ημουν νουμπας στις 50κ στο προηγουμενο bullrun, ευτυχως με dca εριξα τον μεσο ορο αγορας μου στα 27κ. Αν θα μπω σε τετοια τιμη θα ειναι στο επομενο bear market με τα κερδη μου δεν εχω λογο να μπω σε τετοιες τιμες ουτε καν για swing trade.Αυτην την φορα θελω να πιστευω οτι θα κανω καλυτερες επιλογες-κινησεις οσον αφορα την δικη μου περιπτωση γιατι καποιος ισως θεωρει καλη κινηση να μπει στις 65κ αν πεσουμε τοσο για μενα δεν παιζει τετοιο σεναριο.Οταν ξαναμπω θα ειναι οταν θα εχουν χεστει ολοι και ματωνει η αγορα ασταματητα. Μάλλον δεν κατάλαβες ότι τα 65000€ πήγαιναν για το παλληκάρι, που ρώτησε.
greekfragma Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Στα όρια του ΜΑ25. Θα φάει ξανά σφαλιάρα όπως τα προηγούμενα δύο 15θήμερα ή πάμε προς τα πάνω; Τα θετικά νέα για το Ρωσο-Ουκρανικό θεωρώ οτι θα μας ανεβάσουν. 2
leonidas1269 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Στις 19/3/2025 στις 11:31 ΠΜ, icenex είπε Μπηκαμε οταν επρεπε στα 28κ μετα στα 20κ και τελος στα 15κ.Δεν χρειαζεται να μπω σε τετοιες τιμες μπηκα οταν ημουν νουμπας στις 50κ στο προηγουμενο bullrun, ευτυχως με dca εριξα τον μεσο ορο αγορας μου στα 27κ. Αν θα μπω σε τετοια τιμη θα ειναι στο επομενο bear market με τα κερδη μου δεν εχω λογο να μπω σε τετοιες τιμες ουτε καν για swing trade.Αυτην την φορα θελω να πιστευω οτι θα κανω καλυτερες επιλογες-κινησεις οσον αφορα την δικη μου περιπτωση γιατι καποιος ισως θεωρει καλη κινηση να μπει στις 65κ αν πεσουμε τοσο για μενα δεν παιζει τετοιο σεναριο.Οταν ξαναμπω θα ειναι οταν θα εχουν χεστει ολοι και ματωνει η αγορα ασταματητα. εννοεις οτι θα μπεις κατω απο τα 50κ ?μπορεις να μιλησεις πιο συγκεκριμενα και με αριθμους για το σκεπτικο σου?Η θα κοιταξεις μονο χρονικοτητα και θα μπεις π.χ. το 2026 ασχετα ποσο ειναι η τιμη..?
icenex Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 25/3/2025 στις 11:34 ΜΜ, leonidas1269 είπε εννοεις οτι θα μπεις κατω απο τα 50κ ?μπορεις να μιλησεις πιο συγκεκριμενα και με αριθμους για το σκεπτικο σου?Η θα κοιταξεις μονο χρονικοτητα και θα μπεις π.χ. το 2026 ασχετα ποσο ειναι η τιμη..? Το σκεπτικο μου ειναι να ακολουθησω την προιστορια των κυκλων..Θα δω που θα φτασει η κορυφη σε αυτο το bullrun και θα αρχισω να μπαινω οταν απο την κορυφη εχουμε πεσει τουλαχιστον 60% κατω.Τωρα αν αλλαξει αυτο το μοτιβο ισως ακολουθησω αλλη στρατηγικη, αλλα για την ωρα αυτο εχω σαν πλανο.Οποτε δεν μπορω να σου απαντησω ουτε με αριθμους την δεδομενη στιγμη ουτε με timeline. Το μονο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι οτι η παρακατω εικονα αντικατοπτριζει την ιστορια της ζωης μου. Επεξ/σία 27 Μαρτίου από icenex 8
greekfragma Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου @icenex μολογα σκουλικι...αγόρασες και δεν ειπες τίποτα... 6
Tommygre Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Υπαρχει καποια αξιοπιστη πλατφορμα για options/futures trading σε crypto? Το binance δεν με αφηνει. Το σκεφτομουν εδω και μια βρομαδα για short στο btc και xrp αλλα δεν μπορω να βρω καποια πλατφορμα για ευρωπη. Το grok μου προτεινει το powertrade αλλα και παλι δεν το εμπιστευομαι οπως coinbase, binance bybit κλπ Επεξ/σία 29 Μαρτίου από Tommygre
Προτεινόμενες αναρτήσεις