Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελατε κοσμε να παρετε, ελατε στις ανοιχτες αγκαλες των crypto bros...Σας περιμενουμε :P :lol: 

• Haha 2
Δημοσ.
1 minute ago, icenex said:

Ελατε κοσμε να παρετε, ελατε στις ανοιχτες αγκαλες των crypto bros...Σας περιμενουμε :P :lol: 

θα μου τελειώσουν τα ριάξιονζζζζ όπως πάει σήμερα.

200.gif?cid=937ade5eaea9eyi3etad8he3jjch

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

θα μου τελειώσουν τα ριάξιονζζζζ όπως πάει σήμερα.

200.gif?cid=937ade5eaea9eyi3etad8he3jjch

Σοβαρα υπαρχει τετοιος περιορισμος στο ινσομνια νομιζα οτι ειναι meme της κοινοτητας.Αν υπαρχει δεν το εχω παθει ακομη.

Ερε και να γινει κανα αστειο και να ξυπνησουμε αυριο μεθαυριο στα 90+ θα ειμαστε back in business οπως λενε στο χωριο μου.

Επεξ/σία από icenex
  • Haha 1
Δημοσ.

Αυτό το Ethereum τι στραπάτσο έχει πάθει και σε τιμή δολαρίου αλλά πιο πολύ σε τιμή BTC .

https://www.coingecko.com/en/coins/ethereum

Είχαν δίκιο όσοι έλεγαν τότε στην μετάβαση του σε pos ότι θα χάσει δραματικά αξία. 

Kανένα pos νόμισμα δεν έχει μπορέσει να διατηρήσει αξία. Είναι δεδομένο αυτό. Και έγινε και με το Ethereum. 

Screenshot_20250415_154443.png

• Like 2
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, chek2fire είπε

Αυτό το Ethereum τι στραπάτσο έχει πάθει και σε τιμή δολαρίου αλλά πιο πολύ σε τιμή BTC .

Είχαν δίκιο όσοι έλεγαν τότε στην μετάβαση του σε pos ότι θα χάσει δραματικά αξία. 

Kανένα pos νόμισμα δεν έχει μπορέσει να διατηρήσει αξία. Είναι δεδομένο αυτό. Και έγινε και με το Ethereum.

Δέχεται πιέσεις και σορτάρισμα, αλλά θα έρθει η ώρα του.

• Haha 1
Δημοσ.
On 15/04/2025 at 16:56, NiKoSmile said:

Δέχεται πιέσεις και σορτάρισμα, αλλά θα έρθει η ώρα του.

Ο λόγος είναι η έλλειψη staking απο τα ETF κατά τη γνώμη μου. Μέχρι τώρα βλέπουμε πολύ χαμηλά inflows και συνεχόμενα αυξανόμενα outflows, γιατι οι περισσότεροι θεσμικοί ξέρουν ότι κάποια στιγμή μέσα στο 2025 θα εγκριθεί ETF με staking και τότε θα δούμε μεγάλη αύξηση στη τιμή λόγω των inflows που θα φέρει. Το yield θα είναι αρκετά δελεαστικό.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/4/2025 στις 4:45 ΜΜ, chek2fire είπε

Screenshot_20250415_154443.png

Όχι μόνο pos,αλλά και κανένα pow δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει αξια έναντι του btc και ποτέ δεν θα καταφέρουν,όχι επειδή είναι κακά πρότζεκτ απλά η αγορά τους διαχωρίζει,το Ethereum θα βρει τον δρόμο του.

9 ώρες πριν, thomasG4 είπε

Ο λόγος είναι η έλλειψη staking απο τα ETF κατά τη γνώμη μου. Μέχρι τώρα βλέπουμε πολύ χαμηλά inflows και συνεχόμενα αυξανόμενα outflows, γιατι οι περισσότεροι θεσμικοί ξέρουν ότι κάποια στιγμή μέσα στο 2025 θα εγκριθεί ETF με staking και τότε θα δούμε μεγάλη αύξηση στη τιμή λόγω των inflows που θα φέρει. Το yield θα είναι αρκετά δελεαστικό.

Αυτό αλλά όχι μόνο αυτό,γενικά δεν αρέσει σε πολλούς τον δρόμο που διάλεξε το Ethereum για να scaleαρει το δίκτυο του με τα L2s👍 μπερδεύει κόσμο και επενδυτές.

Δημοσ.

Bybit Exchange Hack

Με την παραβίαση της Bybit ο CEO Ben Zhou δήλωσε πως 27,59% των κλεμμένων κεφαλαίων (περίπου 380 εκατομμύρια δολάρια) δεν μπορούν πλέον να ανιχνευθούν, (21 Απριλίου 2025)

• Το 68,57% παραμένει ανιχνεύσιμο, ενώ μόνο το 3,84% ($53,76 εκατομμύρια) έχει παγώσει.

• Μέθοδοι ξεπλύματος: Τα κεφάλαια διοχετεύτηκαν αρχικά μέσω mixers (π.χ. Wasabi), στη συνέχεια με γέφυρες σε πλατφόρμες P2P και OTC, καθώς και σε cross-chain υπηρεσίες όπως Thorchain και Stargate.

• Το 84,5% των κλεμμένων ETH μετατράπηκε σε Bitcoin μέσω του Thorchain και διανεμήθηκε σε 35.000+ πορτοφόλια

• Η επίθεση αποδίδεται στην ομάδα Lazarus της Βόρειας Κορέας, με χρήση προηγμένων τεχνικών όπως παραποίηση συναλλαγών και εκμετάλλευση ευπάθειας σε cold wallets.

Δημοσ.

Σπασαμε τις 90κ κοντεψαμε να ανεβουμε κ πανω απο 91κ λογικα θα τις περασουμε για πλακα δεν εχει εκει πολυ αντισταση.

• Like 1
Δημοσ.
8 hours ago, salvador_ said:

αντε να βλεπουμε τα πορτοφολια να ανεβενουν!!

Για την ώρα οι ETH holders είναι ακόμα έτσι:

image.png.d690daacd19ae2470d9efeaeccbf3f8d.png

• Like 1
  • Haha 7
Δημοσ.

πάντως η συμπεριφορά του Bitcoin σε αυτόν εδώ τον κύκλο ξεφεύγει από όλα τα προηγούμενα μοτίβα. 

Κανονικά θα έπρεπε να πάμε τουλάχιστον 50k με κάποια spike αλλά σίγουρα όχι να φτάσει ξανά να πιάσει το ath του. Εδώ σε λίγο μπορεί να μιλάμε για έναν νέο κύκλο ανόδου. 

• Like 2
  • Δημιουργία νέου...