Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, icenex είπε

Και εγω καπου εκει λεω να βγω τελειως απο το eth... βεβαια επειδη καποια κερδη τα εκανα eth οταν επεσε λογικα θα πουλησω οταν παει πανω απο 3κ και τα αλλα που εχω απο το bear market στα ιδια επιπεδα που σκεφτεσαι και εσυ...Βεβαια παλια ελεγα 8-10κ αλλα δεν το βλεπω να παει τοσο πανω το eth.

Απο την αλλη περιμενω να δω τι θα κανει το btc αν σπασει all time high και ειδικα αν παει πανω απο 110 λογικα θα το στειλω ολο οτι εχω και δεν εχω.Αλλιως εχω βαλει στο μυαλο μου βαρια μεχρι τελος του μηνος να το στειλω οποια κ να ειναι η τιμη κ ποσο μαλλον αν ειναι πανω απο 100κ, ευτυχως δεν ψαρωσα να το στειλω οταν πεσαμε κατω απο 80κ.

Γύρισα εδώ και εβδομάδες τα μισά ΒΝΒ σε eth. To BTC το είχα ξεφορτωθεί πολύ νωρίς 😅. Αν είχα τώρα BTC δε θα το πούλαγα άλλα στο επόμενο pullback θα το γύριζα σε eth.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, icenex είπε

Μα δεν μιλησα πουθενα να κανεις hodl για 3-5 χρονια ειπα απλα οτι επρεπε να τα στειλεις οταν παει πανω απο 3κ με λιγα λογια να εβγαζες πανω απο 100% κερδος και οχι 50% που εβγαλες τωρα.

Θα μου πεις καλλιο 5 και στο χερι παρα 10 κ καρτερι, θεωρω ομως στο alt coin season στο χειροτερο σεναριο το eth θα σπασει το προηγουμενο υψηλο και ας μην παει πολυ παραπανω.Νομιζω στην ξεφτιλα θα σπασει τα 5κ.

3k ήταν το αρχικό limit sell μου, αλλά είχα προαίσθημα ότι δε θα το πιάσει, δε θα υπάρξει σοβαρό alt season, και, αφού παρακολούθησα λίγο την κίνησή του, βγήκα. Φοβάμαι ότι από ΣΚ θα αρχίσει να πέφτει. In any case, ήταν αρκετά τα λεφτά, οπότε δε με ένοιαξε να βγάλω περισσότερα σε αυτή τη φάση. Θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες. Αυτή μου παρουσιάστηκε από το πουθενά.

Μακάρι να έχεις δίκιο και να βγάλετε εσείς λεφτάκια. Εγώ ικανοποιημένος είμαι για "τζόγο" 2-3 εβδομάδων. :)

• Like 2
Δημοσ.

Οκ έκανε ένα πετυχημένο update το eth και πήρε λίγο τα πάνω του μετά από πόνο ετών, μαζί του τσίμπησαν και τα αλτ. Δε νομίζω πως θα έχει διάρκεια

Δημοσ.
3 ώρες πριν, icenex είπε

Ετσι απο περιεργεια σε τι τιμη σκεφτεστε να πουλησετε?

Αν δεν πάει 3$ το ADA δεν πουλάω 😅

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, snot είπε

Οκ έκανε ένα πετυχημένο update το eth και πήρε λίγο τα πάνω του μετά από πόνο ετών, μαζί του τσίμπησαν και τα αλτ. Δε νομίζω πως θα έχει διάρκεια

Disbelief 😏

image.jpeg.84c26861a1eaeea8754c4e5e7374dbb9.jpeg

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://finance.yahoo.com/news/coinbase-hack-rocks-company-led-213619102.html

Η Coinbase υπέστη παραβίαση ασφαλείας κατά την οποία εγκληματίες δωροδόκησαν υπαλλήλους εξυπηρέτησης πελατών για να αποκτήσουν προσωπικά δεδομένα πελατών της εταιρείας. Οι δράστες ζήτησαν λύτρα ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων για να μην δημοσιοποιήσουν τα κλεμμένα δεδομένα.

Τα κλεμμένα δεδομένα περιλαμβάνουν ονόματα, διευθύνσεις, τηλέφωνα, email, τραπεζικούς αριθμούς, φωτογραφίες ταυτοτήτων, ιστορικά συναλλαγών κτλ. Δεν εκλάπησαν κωδικοί πρόσβασης, ιδιωτικά κλειδιά ή κωδικοί δύο παραγόντων, ούτε υπήρξε πρόσβαση σε κεφάλαια πελατών.

Η Coinbase αρνήθηκε να πληρώσει τα λύτρα και αντίθετα δημιούργησε ένα ταμείο 20 εκατομμυρίων δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη και καταδίκη των δραστών. Επιπλέον, η εταιρεία αποζημιώνει τους πελάτες που εξαπατήθηκαν λόγω της επίθεσης και έχει απολύσει τους εμπλεκόμενους υπαλλήλους.

Η παραβίαση επηρέασε λιγότερο από το 1% των ενεργών μηνιαίων χρηστών της Coinbase, περίπου 100.000 πελάτες, και η εταιρεία εκτιμά ότι το συνολικό κόστος αντιμετώπισης του περιστατικού μπορεί να φτάσει από 180 έως 400 εκατομμύρια δολάρια.

Επεξ/σία από NiKoSmile
  • Like 2
Δημοσ.

Πάντως αυτή η coinbase πάντα ενεργούσε εχθρικά προς το Bitcoin ιδίως ο CEO της. 

Είχε βγει πριν λίγες μέρες αυτός ο απίθανος και είπε ότι είναι μεγάλο ρίσκο να κρατάνε οι εταιρείες στα αποθεματικά τους Bitcoin. 

Η εταιρεία τώρα που έχει πάρει τα αποθεματικά της στα 200 ευρώ και έχουν φτάσει στα 100.000

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

To BTC down το ETH up...

Ελα να σπασουμε το all time high να γουσταρουμε αυτο περιμενω εχουμε κολλησει εκει στις 103-107k

Δημοσ.
1 ώρα πριν, icenex είπε

Ελα να σπασουμε το all time high να γουσταρουμε αυτο περιμενω εχουμε κολλησει εκει στις 103-107k

Συνήθως από το Μάιο δεν ψοφάνε οι αγορές; Για να δούμε τι θα γίνει φέτος το καλοκαίρι.

• Δημιουργία νέου...