icenex Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, tcktcktck είπε Ορίστε έσπασε, τι καταλάβατε;:p Τι εννοεις Βίρνα τσιμπάμε κέρδος... αμα παει και 3-4κ πανω απο τα 110 εχω πουλησει και αλλο μεγαλο κομματι.Αδιαφορω πλεον οτι και να κανει το btc και ας παει 150κ μετα απο λιγους μηνες πλεον θα βγω απο αυτο το ραλλυ με κερδη ο κοσμος να χαλασει δεν την ξαναπαταω σαν νουμπας. Επεξ/σία 21 Μαϊου από icenex
yiannis_1 Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) 16 hours ago, tcktcktck said: Ορίστε έσπασε, τι καταλάβατε;:p Εγω που το μετράω σε ευρώ γιατί μου φαίνεται ότι δεν έχει κάνει κάτι... Επεξ/σία 22 Μαϊου από yiannis_1
icenex Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου 2 ώρες πριν, yiannis_1 είπε Εγω που το μετράω σε ευρώ γιατί μου φαίνεται ότι δεν έχει κάνει κάτι... Ναι ισχυει γιατι στο προηγουμενο υψηλο το δολαριο ητανε πιο δυνατο εναντι του ευρω αν θυμαμαι καλα παροτι ειχαμε φτασει 107k$ τοτε αναλογουσαν σε 101k€. 1
snot Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου On 22/05/2025 at 14:27, qqqqqaa said: Trump coin σήμερα και στο προσεχές μέλλον γνώμες; Στο μακρινό μελλον πάντως 0 1
chek2fire Δημοσ. Δευτέρα στις 02:10 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 02:10 μμ πάντως να πούμε ότι η συμπεριφορά της ισοτιμίας σε αυτό το κύκλο έχει σπάσει όλα τα μοτίβο. Πρώτη φορά που έχουμε διπλό ath και κυρίως μετά από μεγαλο crash σε ένα κύκλο. 2
Newbie1 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:22 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:22 πμ Γιατι το 2021 τι εγινε; ATH τον Απριλιο στα 63K, πτωση στα 30K το καλοκαιρι και νεο Ath στα 67Κ τον Νοεμβριο. Μετα ηρθε η πτωση για να ολοκληρωθει ο κυκλος. Αυτη την φορα προσωπικα δεν βλεπω κατι τετοιο.
chek2fire Δημοσ. Τετάρτη στις 02:40 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 02:40 μμ 12 ώρες πριν, Newbie1 είπε Γιατι το 2021 τι εγινε; ATH τον Απριλιο στα 63K, πτωση στα 30K το καλοκαιρι και νεο Ath στα 67Κ τον Νοεμβριο. Μετα ηρθε η πτωση για να ολοκληρωθει ο κυκλος. Αυτη την φορα προσωπικα δεν βλεπω κατι τετοιο. Δεν το θυμάμαι καθόλου αυτό. Mετά βλέπω είχε γίνει το μεγάλο crash στα 16 χιλιάρικα. Η Gamestop σήμερα ανακοίνωσε ότι αγόρασε 4.700 Bitcoin https://investor.gamestop.com/news-releases/news-details/2025/GameStop-Announces-Purchase-of-Bitcoin/default.aspx
greekfragma Δημοσ. Πέμπτη στις 10:27 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:27 μμ Ενημερωτικά επειδή προβλέπω ξανά διορθωτικό καλοκαίρι, σήμερα στα 109Κ $ την έκανα ολικώς από το BTC. Πολύ καλά τα κέρδη μετά από τέσσερα χρόνια και άφησα μέσα μόνο τα alts που είμαι ίσα βάρκα ίσα πανιά με την αρχική μου είσοδο. Νέα γερή εισοδο κοντά στα 85-90Κ όταν και άμα. Μέχρι τότε μικρά κομματάκια κάθε 20ημερο. 1
icenex Δημοσ. χθες στις 08:55 πμ Δημοσ. χθες στις 08:55 πμ (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, greekfragma είπε Ενημερωτικά επειδή προβλέπω ξανά διορθωτικό καλοκαίρι, σήμερα στα 109Κ $ την έκανα ολικώς από το BTC. Πολύ καλά τα κέρδη μετά από τέσσερα χρόνια και άφησα μέσα μόνο τα alts που είμαι ίσα βάρκα ίσα πανιά με την αρχική μου είσοδο. Νέα γερή εισοδο κοντά στα 85-90Κ όταν και άμα. Μέχρι τότε μικρά κομματάκια κάθε 20ημερο. Η εκτιμηση μου ειναι οτι θα εχουμε ενα ακομη σπρωξιμο προς τα πανω πριν κανουμε την διορθωση του καλοκαιριου.Αν με ρωτας καλα εκανες, ημουν και εγω ετοιμος να βγω τελειως απο το btc τελικα απλα τσιμπησα κερδος σε αυτες τις τιμες.Αν μου κανει την χαρη και δουμε καινουργιο all time high λογικα θα βγω και εγω τελειως.Παιζει αν βγω τελειως τοτε να δουμε αυτα τα 150κ που προβλεπουν δεξια αριστερα youtuber. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από icenex 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις