Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως παγκοσμίως «ξεφορτώνονται»  κρατικά ομόλογα μεγάλης διάρκειας. Στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο, με τις αποδόσεις (yields) των 10ετών και 30ετών ομολόγων να εκτοξεύονται σε επίπεδα που δεν είχαν παρατηρηθεί εδώ και δεκαετίες. 

Ένα μαζικό sell-off στα ομόλογα μπορεί να προκαλέσει «ντόμινο» ρευστοποιήσεων σε μετοχές και crypto.

Θα βγει άραγε ο Ιούλιος μήνας πριν έρθει η κατραπακιά; 😶‍🌫️

• Like 1
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και από εμένα! Είχα ξεχασμένα κάτι ethereum και ADA στην binance και βλέπω πως λίγο κάτι έκαναν προς τα πάνω και είμαι στα λεφτά μου! Αξίζει να τα πουλήσω να πάρω τα χρήματα μου πίσω η θα ανέβουν λίγο ακόμα λέτε; 
Ξέρω κανένας μας δεν έχει την μαγική σφαίρα να ξέρει αλλά έτσι μια πρόβλεψη και γνώμη αν έχει κάποιος! Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από NikosRocknRolla
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, NikosRocknRolla είπε

Καλημέρα και από εμένα! Είχα ξεχασμένα κάτι ethereum και ADA στην binance και βλέπω πως λίγο κάτι έκαναν προς τα πάνω και είμαι στα λεφτά μου! Αξίζει να τα πουλήσω να πάρω τα χρήματα μου πίσω η θα ανέβουν λίγο ακόμα λέτε; 
Ξέρω κανένας μας δεν έχει την μαγική σφαίρα να ξέρει αλλά έτσι μια πρόβλεψη και γνώμη αν έχει κάποιος! Ευχαριστώ πολύ!

Αν ακολουθησει προηγουμενα μοτιβα bullrun θεωρητικα τα alt coins θα κανουν μια ανοδο μεχρι οκτωμβρη-νοεμβρη, βαρια δεκεμβρη.Ας πουμε για παραδειγμα το eth που ρωτας το all time high ειναι 4890$ και το επιασε 16/11/2021.Μεχρι στιγμης σε αυτον τον κυκλο το eth εχει φτασει 4100$ και δεν εχει καταφερει να σπασει την υψηλοτερη τιμη.

Επεξ/σία από icenex
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, icenex είπε

Αν ακολουθησει προηγουμενα μοτιβα bullrun θεωρητικα τα alt coins θα κανουν μια ανοδο μεχρι οκτωμβρη-νοεμβρη, βαρια δεκεμβρη.Ας πουμε για παραδειγμα το eth που ρωτας το all time high ειναι 4890$ και το επιασε 16/11/2021.Μεχρι στιγμης σε αυτον τον κυκλο το eth εχει φτασει 4100$ και δεν εχει καταφερει να σπασει την υψηλοτερη τιμη.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! Οπότε εκεί στον νοέμβρη είναι καλά αν θέλω να πουλήσω από ότι κατάλαβα. Αλλιώς μετά τα κρατάω και όποτε ανέβουν πάλι!

Δημοσ.
11 ώρες πριν, NikosRocknRolla είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! Οπότε εκεί στον νοέμβρη είναι καλά αν θέλω να πουλήσω από ότι κατάλαβα. Αλλιώς μετά τα κρατάω και όποτε ανέβουν πάλι!

Αμα εισαι ευχαριστημενος και με οποια κερδη εχεις ας πουμε απο οκτωμβρη πουλα τα ποτε δεν ξερεις που θα φτασουν κ αν θα φτασουν τοτε στην υψηλοτερη τιμη.Μπορει να μην γινει καν αυτο το σεναριο κανεις δεν ξερει με σιγουρια.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, icenex είπε

Αμα εισαι ευχαριστημενος και με οποια κερδη εχεις ας πουμε απο οκτωμβρη πουλα τα ποτε δεν ξερεις που θα φτασουν κ αν θα φτασουν τοτε στην υψηλοτερη τιμη.Μπορει να μην γινει καν αυτο το σεναριο κανεις δεν ξερει με σιγουρια.

Σίγουρα εννοείται πως κανείς μας δεν ξέρει. Απλά προβλέψεις κάνουμε! Απλά λέω μήπως προβλέπετε καμιά άνοδο στυλ BTC που εκεί που ήταν 30-35Κ έφτασε 100Κ. Δεν εννοώ σε τιμή τόσο ψηλά αλλά σε ποσοστό αύξησης. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Δημοσ.

λογικα αν δεν εχουμε τραγικες εκπληξεις ελπιζουμε με το fusaka fork και την εγκριση που πιθανα θα παρει το etf του ethereum τουλαχιστον οκτωβρη-νοεμβρη   να πλησιασει το ATH, σε ενα πολυ αισιοδοξο σεναριο θα μπρουσε και να το ξεπερασει.

φυσικα κανεις δεν ξερει...τουλαχιστον οχι αυτοι που ειαμστε εδω:D

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, snot είπε

Είδα αυτό πρόσφατα και μου φάνηκε ενδιαφέρον το ότι κανένας peak indicator δεν έχει χτυπήσει κόκκινο ακόμα

https://www.coinglass.com/bull-market-peak-signals

Το συγκεκριμενο το παρακολουθω καιρο, φαντασου το εχω σε σελιδοδεικτη και οποτε κανουμε μια μεγαλη κινηση προς τα πανω μπαινω να δω αν εχει πεσει εστω και στο 99% hold.Δεν το εχω δει ακομη να πεφτει και μου εχει προκαλεσει κ εμενα εντυπωση.Λετε να εχουμε αυτη τη φορα το extended bull cycle αυτο που λεγανε οτι θα εχουμε το 2021 και τελικα να γινει τωρα?

• Δημιουργία νέου...